Alles over Age of Empires Betting Odds

Als je al je hele leven FPS-games speelt, heb je waarschijnlijk nog nooit van deze game gehoord. Het zou je echter verbazen te horen dat Age of Empires een super populaire videogame is. Age of Empires heeft ook een eigen esports-scene, waar regelmatig esports-evenementen plaatsvinden.

Iets anders dat je misschien zal verbazen, is dat wedden op Age of Empires ook erg populair is. Als u ook aan Age of Empires-weddenschappen wilt beginnen, moet u meer te weten komen over Age of Empires-weddenschappen. Gelukkig voor jou zijn Age of Empires-weddenschappen wat we hier in detail zullen uitleggen.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alles wat u moet weten over Age of Empires-weddenschappen

Je zou kunnen denken dat je niets hoeft te weten over Age of Empires odds, omdat het proces van wedden vrij eenvoudig is. Tot op zekere hoogte zou je gelijk hebben omdat Age of Empires weddenschappen of een ander type esports-weddenschappen is in de kern vrij eenvoudig.

Laten we een voorbeeld nemen van een esports-wedstrijd tussen TheViper en DauT. Laten we zeggen dat je een sterke overtuiging hebt over welke speler de wedstrijd zal winnen.

Je kiest een bookmaker en zet wat geld in op de speler waarvan je denkt dat die het meest waarschijnlijk zal winnen. Als je gelijk hebt over de uitkomst, win je wat geld bovenop je inzet. Als u het echter bij het verkeerde eind heeft, verliest u het inzetbedrag. Het lijkt eenvoudig.

Welnu, dit is slechts een eenvoudige uitleg van hoe wedden werkt. Op basis van deze uitleg weet u niet precies welk bedrag u ervoor terugkrijgt als u wint, en u kunt ook niet raden wat de kansen zijn op bepaalde uitkomsten van de wedstrijd die daadwerkelijk plaatsvindt.

Beide dingen worden echter verklaard door de weddenschappen. Om deze reden moet je meer weten over Age of Empires-weddenschappen voordat je begint te wedden op Age of Empires esports-evenementen zoals De Gouden Liga.

Age of Empires weddenschappen uitgelegd

Zoals we hierboven hebben vermeld, vertellen Age of Empires-weddenschappen je twee belangrijke details over een uitkomst voor een Age of Empires-wedstrijd of -evenement. Allereerst vertellen Age of Empires-weddenschappen u het exacte rendement dat u krijgt door een bepaald bedrag te plaatsen.

Waarom is dat nuttig? Welnu, als u het exacte rendement weet dat u krijgt voor het bedrag waarmee u gokt, krijgt u een beter idee of het risico het rendement waard is. Als de weddenschap bijvoorbeeld erg riskant is en u slechts $ 20 terugkrijgt voor het inzetten van $ 100, zou u er misschien niet voor gaan. Als de weddenschap echter niet zo riskant is en je krijgt $ 70 terug voor het inzetten van $ 100, dan zou je ervoor kunnen gaan.

Het tweede belangrijke dat de weddenschappen van Age of Empires u vertellen over de uitkomst, is de waarschijnlijkheid dat deze zich voordoet. Weten over de kans dat een gebeurtenis plaatsvindt, is ook nuttig om uit te zoeken of het de moeite waard is om het risico te nemen of niet.

Beide dingen zijn cruciale stukjes informatie. Om deze informatie te krijgen, moet u echter weten hoe u de soorten oneven formaten, die in het volgende gedeelte worden uitgelegd.

Soorten Age of Empires Esports-weddenschappen

Voor Age of Empires-weddenschappen kunt u in totaal drie soorten weddenschappen vinden. Deze soorten worden ook wel oneven formaten genoemd voor Age of Empire-weddenschappen. De drie formaten voor Age of Empire-weddenschappen zijn het decimale formaat, het fractionele formaat en het Amerikaanse formaat.

Fractiona-kansen

Het fractionele formaat gebruikt een breuk om de kans op een uitkomst weer te geven, zoals 4/1 of 3/2. De kansen van 4/1 worden uitgesproken als vier tegen één. Met de fractionele kansen vertegenwoordigt het eerste getal het bedrag dat je krijgt als je een weddenschap hebt gedaan ter waarde van het tweede getal en hebt gewonnen.

Als u bijvoorbeeld $ 1 inzet met een fractionele kans van 4/1, krijgt u $ 4 terug voor het winnen van de weddenschap. Als je $ 5 inzet, krijg je $ 20 terug (5x4). Aangezien dit een meer dan dubbel rendement is, vertellen de kansen van 4/1 u ook dat de kans dat de uitkomst zich voordoet laag is.

Decimale kansen

Een ander eenvoudig oneven formaat is het decimale formaat. Met het decimale formaat hebben odds een getal met een decimaal, zoals 1,5 of 2,5. Decimale kansen vertegenwoordigen het exacte veelvoud dat u ervoor terugkrijgt als u wint, wat in het geval van een notering van 1,5 1,5 keer uw inzetbedrag is.

Dus als u $ 100 inzet op een uitkomst met een quotering van 1,5, krijgt u een totaal rendement van $ 150. Aangezien dit minder dan het dubbele is van het rendement, vertellen de kansen van 1,5 u ook dat de kans dat de uitkomst zich voordoet groot is.

Amerikaanse kansen

Tot slot hebben we de American Odds. Ze gebruiken een getal en een negatief of een positief teken om de kansen weer te geven. Kansen van -120 vertellen je dat je $ 120 moet inzetten om $ 100 te winnen, en kansen van +120 vertellen je dat je $ 120 krijgt als je $ 100 inzet.

Waar vind je de beste Age of Empires-kansen

Age of Empires-weddenschappen helpen u te beslissen of het risico het waard is of niet. Als je echter kijkt naar de weddenschappen voor Age of Empires bij verschillende bookmakers, zul je merken dat het voor sommige bookmakers het risico waard is en voor andere bookmakers het risico niet.

Waarom is dat, vraag je je misschien af? Het punt is dat niet alle bookmakers dezelfde kansen hebben. Bij de ene bookmaker zou je $20 kunnen krijgen voor het wedden van $100, terwijl je bij andere bookmakers $25 zou kunnen krijgen. Je zou kunnen denken dat dat niet zo'n groot verschil is, maar het kan een bepaalde weddenschap een haalbare optie maken.

Zelfs als dat niet het geval is, is er geen reden om te wedden op odds die u geen solide rendement opleveren. Om deze reden moet je altijd op zoek gaan naar de beste Age of Empires-weddenschappen.

Wanneer u echter op zoek gaat naar een bookmaker met de beste Age of Empires-weddenschappen, zult u zich onmiddellijk realiseren dat dit een tijdrovend proces is. Als je niet al die tijd wilt besteden, kun je uitchecken esportranker.com, waar u goksites kunt vinden voor de beste Age of Empires-weddenschappen.

De beste weddenschappen op Live Age of Empires

Live Age of Empires-weddenschappen worden gebruikt voor live Age of Empires-weddenschappen. Bij dit type weddenschappen plaats je weddenschappen op een esports-wedstrijd van Age of Empires zoals deze in realtime plaatsvindt. U kunt dus alle actie zien plaatsvinden en vervolgens beslissen welke weddenschap u plaatst op basis van hoe de wedstrijd verloopt.

Het ding over live Age of Empires-weddenschappen is dat ze ook blijven veranderen op basis van hoe de wedstrijd verloopt. Naarmate een uitkomst waarschijnlijker wordt, beginnen de gokkansen te verschuiven. Met deze veranderende kansen kun je soms geweldige kansen vinden, vooral als je veel meer kennis van het spel hebt.

Om deze reden moeten ervaren gokkers altijd profiteren van live wedden kansen wanneer ze de mogelijkheid hebben.

Wed op Age of Empires met echt geld

Als je overweegt om met echt geld te wedden op een Age of Empires esports-evenement, dan heb je geluk, want er zijn talloze online platforms waar je dat kunt doen. Niet alleen dat, maar het proces is ook heel eenvoudig.

Om met echt geld op Age of Empires te wedden, moet je een bookmaker vinden die gokmarkten aanbiedt voor Age of Empires. Meld u daarna aan bij die bookmaker en doe stortingen met echt contant geld zoals Visa of MasterCard. Zodra dat is gebeurd, zoekt u een evenement dat wordt gedekt door de bookmaker, gaat u door de gokmarkten en plaatst u een weddenschap op de uitkomst waarvan u denkt dat die waarschijnlijk zal plaatsvinden.

Je hebt misschien twijfels over het wedden op Age of Empires met echt geld. Als je een ervaren speler van Age of Empires bent en veel weet over de esports-scene, kan wedden op Age of Empires met echt geld een geweldige optie voor je zijn.

Veelgestelde vragen

Kun je met echt geld wedden op Age of Empires?

Ja, je kunt met echt geld wedden op Age of Empires. Age of Empires esports-evenementen vinden elk jaar regelmatig plaats en een heleboel online bookmakers bieden gokmarkten voor hen aan.

Wat vertellen de weddenschappen van Age of Empires u?

Age of Empires Wedkansen vertellen je twee belangrijke dingen. Ten eerste vertellen ze je het exacte bedrag dat je krijgt in ruil voor het winnen van een weddenschap. Ten tweede vertellen ze je hoe groot de kans is dat je de weddenschap wint.

Is wedden op Age of Empires veilig?

Age of Empires-weddenschappen zijn honderd procent veilig, maar alleen zolang u legitieme en gerenommeerde platforms gebruikt om weddenschappen te plaatsen. U kunt worden opgelicht op niet-legitieme platforms.

Zijn live Age of Empires-weddenschappen beter?

Het hangt ervan af hoe ervaren je bent. Als je een ervaren gokker bent, kun je geweldige kansen vinden met live weddenschappen. Je kunt ze echter uitproberen, zelfs als je niet veel ervaring hebt.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries