Top Overwatch goksites 2024

Overwatch is een populaire videogame die op 3 mei 2016 is uitgebracht. Blizzard Entertainment en Iron Galaxy hebben deze schietgame ontwikkeld. Deze game kan worden gespeeld op platforms zoals PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows en Nintendo Switch. Overwatch eSports is een first-person shooter-game die ruimte biedt voor multiplayer-opties. Deze eSports-game verdeelt spelers in twee teams, elk met zes spelers.

Eerst moeten spelers hun personages uit een grote pool selecteren. Deze personages worden helden genoemd en hebben unieke mogelijkheden. De uitdaging hier is om de beperkte tijd te gebruiken om de gespecificeerde doelstellingen op de kaart te voltooien. De enige kosten die je in de game tegenkomt, is het kopen van optionele cosmetische items.

Top Overwatch goksites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Overwatch wedden 2024 : alles wat je moet weten

Blizzard Entertainment heeft de meeste eer gekregen als ontwikkelaar en uitgever van Overwatch, hoewel veel mensen geweldige bijdragen hebben geleverd aan de game. De ontwerpers achter het succes van Overwatch zijn onder meer Jeremy Craig, Michael Elliott en Scott Mercer.

Andere opmerkelijke vermeldingen zijn onder meer Derek Duke, de componist, terwijl Michael Chu en Alyssa Wong schrijvers waren. Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat Mike Elliott en John LeFleur geweldig werk hebben verricht op de programmeerafdeling. Jeff Kaplan, Chris Metzen en Aaron Keller hebben ook deze multiplayer-game geregisseerd.

Dit team heeft ervoor gezorgd dat er een vervolg komt op deze game door Overwatch 2 uit te brengen. Het is een vervolg op de eerste release. Het werd aangekondigd in 2019. De game upgradet het oorspronkelijke project met nieuwe helden, geavanceerde spelmodi en nieuwe kaarten. Ze kondigden aan dat de game als een afzonderlijke titel zou worden verkocht, inclusief een nieuwe speler versus omgeving.

Alles over wedden op Overwatch esports

De game heeft sinds de lancering een aantal prestigieuze prijzen gewonnen. Deze omvatten de British Academy Games Award voor Multiplayer in 2017, The Game Award voor Game of the Year in 2016, De Game Award voor Beste Esports-game in 2018, de BAFTA Games Award voor Evolving Game in 2018 en de Teen Choice Award voor Choice Video Game.

Wedden op Overwatch is eenvoudig, zelfs voor beginnende gamers. Beter nog, deze game is gemakkelijk toegankelijk en heeft directe gokmarkten. Verschillende top eSports-wedplatforms cover Overwatch gokken. De belangrijkste games die je op populaire sites zult vinden, zijn de Overwatch League- en World Cup-wedstrijden. Spelers zijn verzekerd van gokdiensten van wereldklasse en genereuze promoties en bonussen.

Sommige goksites voor Overwatch eSports-evenementen zijn BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen en Bet365. Zodra u zich aanmeldt bij uw wedaccount, moet u de eSports-sectie vinden om OW te vinden. Sommige markten die u in deze sectie aantreft, zijn de matchwinnaar, handicap en regelrechte winnaar.

Een match-winnaar is een ongecompliceerde markt waar je gokt op de ronduit winnende overwatch beste teams. De formulering kan op verschillende sites verschillen en kan verwarrend zijn voor nieuwe gokkers. In sommige vind je 'head-to-head', terwijl in andere de term 'Moneyline' wordt gebruikt, maar de term 'match-winner' komt het meest voor.

Bij handicap wedt u of de partij met handicapvoor- of nadeel de wedstrijd wint. Deze markt wordt echter niet aangeboden door de meeste sportsbooks. De regelrechte winnaar is een goksituatie waarbij je een weddenschap plaatst op de potentiële winnaar in toernooien. De markt richt zich niet op losse wedstrijden.

Waarom is Overwatch populair om te spelen?

Momenteel zijn er gemengde meningen over de populariteit van Overwatch. Sommige mensen geloven dat het spel binnenkort zijn bekendheid kan verliezen, terwijl sommigen een succesvolle toekomst voorspellen. Een dalende trend in het aantal actieve spelers zou de reden kunnen zijn waarom sommige mensen sceptisch blijven over de populariteit van het spel. In 2020 trok deze game elke maand zo'n 10 miljoen. De game krijgt ook duizenden streams, dankzij populaire makers van inhoud.

De meest gevolgde Overwatch esports-teams zijn San Francisco Shock, Shanghai Dragons, Dallas Fuel, New York Excelsior, Guangzhou Charge en de Zuid-Koreaanse Seoul-dynastie.

internetgemeenschap

OW is populair bij de internetgemeenschap en krijgt elke dag talloze streams. Beroemde makers van inhoud hebben een enorme bijdrage geleverd aan het online succes van de game. Nadat het spel was gelanceerd, kreeg het meer dan 2500 streams, een cijfer dat het tot 2020 heeft behouden. Hieruit blijkt dat de gamet nog steeds populair is onder streamers.

Overwatch Esports online spelen

De meest populaire eSports bieden online toernooien die beschikbaar zijn voor het publiek. Om deel te nemen aan online Overwatch-toernooien, moet je aan bepaalde vereisten voldoen die specifiek zijn voor bepaalde toernooien. OW-toernooien zijn zeer competitief omdat ze wereldwijd spelers aantrekken, waarvan de meeste worden gekozen uit de beste ter wereld. Populaire eSports-spelers over de hele wereld zijn JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko en Jeff Wilpon.

Om te beginnen kan iedereen met stabiel internet deelnemen aan deze online toernooien. Overwatch esports-gaming kan een lucratieve carrièreoptie zijn voor spelers die op het hoogste niveau strijden. Je kunt een game-ontwikkelaar zijn, YouTuber die inhoud maakt op eSports, deelneemt aan competitieve toernooien of lid wordt van een eSports-team.

Grote Overwatch-spelers die het waard zijn om op te wedden

Er zijn verschillende eSport-gamers over de hele wereld die deelnemen aan verschillende evenementen. Het rangschikken van deze atleten kan zijn in termen van: toernooien en competities gewonnen en ook prijzengeld verdiend. Enkele grote namen zijn;

nepper: Dit is een 25-jarige Zuid-Koreaanse speler voor T1 die deelneemt aan een professionele League of Legends. Faker speelt sinds 2013 voor zijn team als mid-laner en wordt beschouwd als de beste League of Legends-speler aller tijden. Hij heeft ook interesse getoond om Overwatch te spelen, waar hij ook een goede gok zou zijn.

Super: Officieel bekend als Matthew De Lisi, veroorzaakt deze jongeling golven in de OW-industrie. Hij is veelzijdig en toch super met specifieke karakters. Met name is super twee keer de Overwatch League-kampioen geweest. Hij is ook een Fase 2-winnaar, Wereldbekerkampioen, Role Star, May Melee Tournament-winnaar en runner-up MVP geweest. Onlangs won hij $ 1,5 miljoen in de grote finale van de Overwatch League terwijl hij San Francisco Shock vertegenwoordigde, een groot team in de kringen van deze game.

Gebaar: Een doorgewinterde speler die sinds 2017 meedoet. Hij speelde voor het London Spitfire-team en behaalde grote overwinningen zoals de Overwatch League Season Play-offs en APC Premier in 2017. Hij werd ook tweede in de 2020 Overwatch League Grand-finale en ging mee naar huis $ 750.000.

Waarom houden spelers van Overwatch?

Spelers houden van eSports vanwege de gemakkelijke toegang en het gemak van spelen. Hetzelfde geldt voor Overwatch. Een professionele Overwatch-speler zijn kan een goed carrièrepad zijn met een goede bron van inkomsten. Je kunt ook goede beurskansen krijgen in topcolleges met Overwatch-teams.

Hogescholen met OW-teams zijn onder andere Maryville University, Akron University, Northwood University en Harrisburg University. Verschillende hogescholen hebben beurzenprogramma's op verschillende tijdstippen, dus het is goed om op je hoede te zijn.

Deelnemen aan eSport-activiteiten is gunstig voor uw gezondheid, met name voor het verbeteren van uw hersenfunctie.

Hoe speel je Overwatch esports?

Overwatch spelen lijkt veel op andere eSports. Eerst moet je je favoriete spel kiezen. De volgende stap is het kiezen van een platform dat je een goede spelervaring geeft.

Bestudeer het spel en alle aspecten die daarbij komen kijken. Je kunt vertrouwen op YouTube-tutorials en Twitch-streams om van de besten te leren. Indien mogelijk kunt u overwegen een ervaren coach in te huren om uw vaardigheden te verbeteren.

U kunt ook overwegen om uw gaminguitrusting aan te schaffen of te upgraden om uw concurrentievoordeel te vergroten. Zodra je aan deze vereisten hebt voldaan, kun je een team starten of lid worden en deelnemen aan toernooien.

Overwatch grootste bijdragers

Veel mensen hebben geweldige bijdragen geleverd aan eSports. Sommigen hebben geholpen bij het ontwerpen van de spellen, en anderen zijn begonnen en eigenaar van de teams. Het is vermeldenswaard dat Overwatch pro-spelers ook een aanzienlijke invloed hebben gehad op de status van het spel vandaag.

Enkele legendarische teameigenaren zijn Jack Etienne, die Cloud9 heeft opgericht. Cloud9 staat erom bekend spelers te koesteren en heeft enkele van de beste namen vanwege de spelervriendelijke omgeving. Matthew is een andere zeer erkende persoonlijkheid in de eSport-industrie, die mede-eigenaar was van de 100 Thieves. Hij is ook een voormalig professionele speler van de Call of Duty.

Alles over de Overwatch League

Er is elk jaar een Overwatch World Cup, genaamd Overwatch League. Blizzard Entertainment, het ontwikkelingsbedrijf van de game, zit achter deze jaarlijkse competitie. Dit internationale evenement trekt teams van over de hele wereld. Deze wedstrijd werd in 2016 gelanceerd.

Sinds de oprichting heeft Zuid-Korea de meeste titels gehad, met drie vanaf 2021. In 2016 telde dit eSports-evenement 16 deelnemers, 32 in 2017, 24 in 2018 en 10 in 2019. Dit internationale evenement werd georganiseerd in de Verenigde Staten. Staten, Australië, China, Polen, Thailand en Zuid-Korea.

In de loop der jaren heeft Overwatch samengewerkt met een aantal gerenommeerde omroepplatforms om zijn wereldwijde bereik te vergroten. Een populair kanaal is het Twitch-platform met veel livestreamkanalen. Overwatch is ook een samenwerking aangegaan met Disney om ervoor te zorgen dat het zijn schare fans wereldwijd laat groeien. De talen die worden gebruikt in de live wedden uitzendingen zijn Engels, Koreaans, Russisch, Frans, Japans, Duits, Chinees en Thais om aan de behoeften van verschillende fans te voldoen.

Het toernooi heeft door de jaren heen verschillende formaten gehad. In de afgelopen editie is aan de hand van een voorfase bepaald welke teams zich hebben geplaatst voor de groepsfase. De top vijf gerangschikte teams hebben directe kwalificaties voor de groepsfase.

Wat is een eSports World Cup?

Een eSport World Cup is een professionele competitie waarbij elektronische sporten betrokken zijn. Omdat het een wereldwijd toernooi is, trekt de sport wereldwijd topteams aan, waardoor ze een enorme schare fans hebben. Er worden veel WK-toernooien gehouden voor verschillende eSports.

Sommige van deze internationale toernooien hebben verschillende sportactiviteiten die beperkt zijn tot één editie. De Electronic eSports World Convention (ESWC) organiseert bijvoorbeeld games zoals Call of Duty en Counter-Strike: Global Offensive. Anderen, zoals de Overwatch World Cup, hebben een enkel eSports-evenement

Top gerangschikte landen op het gebied van OW eSports

Landen waarvan bekend is dat ze actief betrokken zijn bij Overwatch eSports zijn de Verenigde Staten, Duitsland, Rusland, Zuid-Korea en China. Zoals verwacht, worden ranglijsten gegeven door het aantal competitieve spelers van een land te analyseren. Vanaf 2020 toonden eSports-statistieken aan dat de VS meer dan 4.300 actieve spelers had professionele teams. Duitsland volgde met 973, Zuid-Korea met 890 en Brazilië met 852.

In de Overwatch World Cup staat Zuid-Korea bovenaan de lijst met drie titels, terwijl de VS er één hebben en momenteel de wereldkampioen zijn

Overwatch eSports WK-weddenschappen

Net als wedden op sport, gaat het bij wedden op online Overwatch esports-toernooien om geluk. Verschillende topsportboeken behandelen Overwatch World Cup-evenementen. Er zijn veel markten beschikbaar voor Overwatch eSports-evenementen.

Vanwege veel onzekerheid op het gebied van eSports worden wedkansen pas aangeboden als het evenement dichterbij komt. Markten die u op de meeste toonaangevende goksites voor esports kunt vinden, zijn onder meer:

 • De hoofd-tot-hoofd winnaar.
 • De uiteindelijke winnaar van het toernooi.
 • De topscorer.

Houd er bij het online wedden op deze OW-evenementen altijd rekening mee dat verliezen een mogelijkheid is. Om deze reden waarschuwen de meeste gokhuizen spelers altijd om verantwoord in te zetten. Wanneer je uitdagingen tegenkomt bij eSports-weddenschappen, moet je de veelgestelde vragen van de site doornemen en contact opnemen met de klantenservice voor hulp. U kunt ook contact opnemen met hun chatklantenondersteuning en een oplossing krijgen.

Vind de perfecte Overwatch bookmakers

OW-evenementen worden steeds meer een lucratieve markt voor eSports-fans. Overwatch-gokkers worden echter aangemoedigd om te spelen bij gelicentieerde en geregistreerde casino's. Verschillende aanbieders van esports-bookies dekken de gokopties van Overwatch. Deze aanbieders zijn onder meer 888 Casino, Spinamba en Bet Master.

Beginners in online esports-weddenschappen moeten worden uitgerust met enkele basistips om ervoor te zorgen dat ze kans maken om hun weddenschappen te winnen. Deze essentiële tips omvatten: Ken het spel. Wanneer je begint te wedden op Overwatch, moet je ervoor zorgen dat je enige basiskennis van het spel hebt. Met een beter begrip heb je de overhand om te winnen.

Een ander ding om te zoeken is informatie over de markten op eSports gok-apps. Verschillende aanbieders hebben verschillende markten. Sommige zijn hetzelfde, maar het verschil zit in de branding. Zorg ervoor dat u de markten goed kent voordat u zich ergens mee bezighoudt.

Ken het betrokken team en de spelers in elk. Dit is nodig omdat je markten zult vinden met individuele spelers. Zorg tot slot voor een goed beheer van uw gokgelden. Zet in met wat u zich kunt veroorloven te verliezen voor een soepele gokervaring met Overwatch.

De beste Overwatch gokteams

Shanghai Draak

Dit is een Chinees Professioneel Overwatch-team. Het team is opgericht in 2017 en neemt deel aan de Overwatch League, die bestaat uit teams uit China, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de VS. Shanghai Dragons zijn de meest recente landskampioenen onder Moon Byung-Chul, die hun huidige coach is.

Atlanta Reign

Dit is een professionele Overwatch esports-kant uit Atlanta, Georgia. Dit team is opgericht in 2018 en neemt deel aan de Overwatch League. Het is eigendom van Atlanta Esports Ventures en is lid van de West Region van de competitie. Momenteel worden ze beheerd door Brad Sajani en gesponsord door Cox Communications. Brad leidde het team naar drie opeenvolgende play-offs en één finale in 2021, waar ze tweede werden.

Dallas-brandstof

Dit is een ander opmerkelijk Overwatch-team dat werd opgericht op 3 februari 2016. Het begon als Team EnVyUs voordat het in 2017 werd omgedoopt tot Dallas Fuel. Het team is mede-eigendom van Mike Rufail en Kenneth Hersh. Het neemt deel aan de Overwatch League en maakt gebruik van het Esports Stadium Arlington.

Het is vermeldenswaard dat Envy Gaming hun moedergroep is en Yun Hee-won de hoofdcoach. Jack in the Box, een Amerikaans fastfoodrestaurant, sponsort hun activiteiten.

Los Angeles Gladiatoren

Dit Amerikaanse Overwatch eSports-team is gevestigd in Californië. Ze nemen deel aan de Overwatch League als lid uit de westelijke regio van de competitie. Dit esports-team is mede-eigendom van Stan en Josh Kroenke, die eigenaar zijn van Kroenke Sports & Entertainment. Het team komt al sinds 2017 in actie en ze hebben vier keer de play-offs van het seizoen weten te bereiken onder hun eerste coach, David Pei.

New York Excelsior

Dit is een professioneel Overwatch-team dat eigendom is van Jeff Wilpon. De geschiedenis van het team gaat terug tot 2017, toen het werd opgericht en begon te concurreren in de Overwatch League. Het team uit de oostelijke regio van de competitie wordt gesponsord door T-Mobile en ze gebruiken zwart, blauw en rood als hun officiële kleuren.

Seoel Dynastie

Dit Overwatch esports-team komt uit Zuid-Korea. Het team is opgericht in 2017 en wordt gesponsord door Net Gear. Hun meest succesvolle coach was Dong-gun, die hen naar een playoff-optreden in het eerste seizoen leidde.

Voors en tegens

Pluspunten

 • Compatibel met meerdere afspeelapparaten en platforms
 • Het is geliefd bij gokhuizen
 • Belooft geweldige competitie met royale prijzen
 • Geweldige visuele verwerking. Overwatch helpt een speler zijn visuele vaardigheden te verbeteren.
 • Verbetert de visuele en handcoördinatie. Door deel te nemen aan Overwatch zullen je armen in harmonie samenwerken, omdat je verwerkt wat je ziet en uitvoert met handen.
 • Spelers ontwikkelen hun probleemoplossend vermogen.
 • Gamers hebben de neiging om interesse te ontwikkelen in vakken op het gebied van wetenschap, techniek, wiskunde en technologie.
 • Door deel te nemen aan Overwatch kun je contact maken met andere spelers die bijdragen aan je sociale leven.

nadelen

 • Spelers lopen het risico gamestoornissen te ontwikkelen. Overmatige betrokkenheid bij eSport-weddenschappen is verslavend. Dit kan schadelijk zijn, vooral in een ongereguleerde omgeving waar kinderen bij betrokken kunnen zijn.
 • Concurrenten op gevorderd niveau kunnen zich bezighouden met het gebruik van prestatieverhogende medicijnen die ernstige bijwerkingen hebben.
 • Kan spelers blootstellen aan visuele problemen. Langdurig op het scherm zitten kan schadelijk zijn voor uw gezichtsvermogen.
 • Deze nadelen zijn niet uniek voor Overwatch-gaming, maar komen van algemeen eSports-gaming of gokken.

Alles wat u moet weten over Overwatch-weddenschappen

Als nieuwe eSports heeft Overwatch veel fans verzameld en zijn weg gevonden in de gokscene. Esport-gok-apps hebben gebruikers veel gokopties geboden. Ze omvatten geldlijn, totalen en spreads. Hieronder vindt u de details van de bovenstaande esports-kansen:

Moneyline-weddenschappen

Deze eenvoudige gokoptie vereist dat je een wedstrijdwinnaar voorspelt. De Overwatch-weddenschappen in een geldlijnweddenschap worden weergegeven in Amerikaanse kansen. Ze hebben de vorm van getallen met een negatief of een positief teken. Het team met een negatieve odd heeft een grote kans om het spel te winnen, terwijl de underdogs een positieve odd hebben.

Spreads

Dit zijn kansen waarvan de focus ligt op de punten die in een spel zijn verdiend. Het resultaat is hier niet van groot belang. Overwatch-weddenschap heeft spreads voor kaarten en elk team kan een positieve of negatieve handicap krijgen. Een positieve handicap betekent dat een team 1,5 of 2,5 kaarten vooruit kan beginnen, wat betekent dat je een enkele overwinning of twee kaarten nodig hebt om een weddenschap te winnen.

Totaal

Deze weddenschappen dekken het totale aantal dingen. De Overwatch esports-weddenschapswebsite stelt een nummer in waarop u boven of onder kunt wedden. Als je inzet op een uitkomst van meer dan 3,5 kaarten, is elke uitkomst boven dit totaal gunstig.

Wedttrucs en tips

Ken je helden

Overwatch is een schietspel waarbij spelers helden kiezen om te spelen. Helden hebben unieke sterke punten en hebben evenzeer zwakke punten. Om een goede ervaring met esports-weddenschappen in dit spel te hebben, moet je ervoor zorgen dat je verschillende karakters begrijpt. Met kennis neemt u een goede beslissing over het team waarop u uw geld plaatst.

Verschillende goksites begrijpen

U moet verschillende gokplatforms bezoeken die Overwatch-bookies aanbieden en hun diensten evalueren. Let op de variatie in kansen en markten beschikbaar. Vind het beste platform voordat u een weddenschap plaatst. Wees ook nooit comfortabel met een enkel gokplatform; zoek altijd naar wijzigingen en updates om die te vinden die bij u passen.

Maak deel uit van het spel

U kunt actief deelnemen aan het spel door te kijken of te spelen. Op deze manier leer je enkele basisprincipes van het spel die je zullen helpen bij het online wedden. Je kunt de favorieten in het spel wegen en zien en beslissen welke het meest geschikt is.

Begrijp de kansen

Dit is een basisvereiste bij het inzetten op eSports. Begrijp hoe de kansen en cijfers in Overwatch werken. Blindelings gokken leidt meestal tot verliezen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries