Top Rainbow Six Siege goksites 2024

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, enkele jaren geleden gepubliceerd door Ubisoft, valt momenteel in de categorie van de hooggeplaatste esports-games. De meeste mensen verwijzen naar deze first-person shooter (FPS)-videogame, die Ubisoft Montreal in 2015 uitbracht als R6. Aanvankelijk was het beschikbaar op Xbox One, Microsoft Windows en PlayStation 4. Een paar jaar later, in december 2020, werd een verbeterde Rainbow Six-versie uitgebracht, speelbaar op Xbox Series X/S en PlayStation 5, waardoor deze game beschikbaar werd voor meer FPS. liefhebbers wereldwijd.

Het is opmerkelijk dat Rainbow Six Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots heeft vervangen, dat in 2014 werd geannuleerd vanwege technische complicaties. Ubisoft besloot dat het het beste was als de Rainbow Six-franchise spelers in staat zou stellen om enkele van 's werelds bekende contraterroristische agenten na te bootsen. Het team dat Rainbow Six Siege creëerde, was gericht op details om de meest geloofwaardige belegeringsscènes te produceren.

Top Rainbow Six Siege goksites 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hoe speel je Rainbow 6 Siege esports?

Dit vroeg om de beste vaardigheden op het gebied van videogame-ontwikkeling en uitgebreid onderzoek om echte militaire operaties te begrijpen. De ontwikkelaars van R6 moesten zelfs advies inwinnen van machtige antiterrorisme-eenheden uit verschillende delen van de wereld.

Gokkers die van plan zijn om R6 eSport-weddenschappen op zich te nemen, moeten leren hoe dit veelgeprezen spel werkt. Het maakt gebruik van de RealBlast-technologie van Ubisoft die destructieve omgevingen mogelijk maakt.

Dit betekent dat het systeem dynamisch is en spelers aanmoedigt om samen te werken en alert te blijven om hun omgeving onder de knie te krijgen. Bovendien zijn de beschikbare kaarten indrukwekkend divers, met onderscheidende kenmerken zoals locatie, tijd van de dag, schaal en ontwerp. Elk van hen vormt met name een nieuwe uitdaging om spelers ertoe aan te zetten nieuwe tactieken te ontwikkelen.

Rainbow Six Siege wordt geleverd met twee soorten operators: aanvallers en verdedigers. De rol van eerstgenoemde is om het doel te doorbreken, op te helderen en onder controle te krijgen. Aan de andere kant heeft een verdediger de taak om het doel achter te houden en alles te doen wat nodig is om te voorkomen dat aanvallers door de ingangen breken.

Een speler bepaalt de rol die hij wil spelen in de beschikbare spelmodi, waaronder gijzeling, beveiligd gebied, bom, situaties en tactisch realisme. Ze mogen ook hun wapens en uitrusting aanpassen, afhankelijk van wat ze denken dat bij hen past. Elke exploitant heeft recht op het volgende:

 • Twee gadgets: R6 heeft er 36 op het moment van schrijven van dit bericht.
 • Een secundair wapen: Er zijn meer dan 70 unieke secundaire wapens beschikbaar in dit spel.
 • 1 – 3 primaire wapens: Spelers kunnen ze personaliseren met skins voor bijlagen, wapenskins of charms.

R6 Wedden 2024 : alles wat je moet weten

Wedden op Rainbow Six Siege is een fluitje van een cent. Gokkers kunnen inzetten in het comfort van hun huis of op een andere locatie die zij geschikt achten. Ze moeten echter eerst de beste vinden eSport goksite, registreer u als gokker en verifieer hun rekeningen. Het gokplatform kan om verificatiedocumenten vragen, zoals een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, waarmee wordt bevestigd dat de gokker de wettelijke leeftijd heeft bereikt die vereist is voor een gokker in zijn rechtsgebied.

Alvorens weddenschappen op R6 te plaatsen, moet een gokker ook een stortings-/opnamemethode kiezen om zijn gokrekeningen te financieren en geld van hen te verwijderen. Vervolgens is het ook verstandig om onderzoek te doen naar wedden op videogames om de basisprincipes van R6-weddenschappen en de best practices om te observeren te begrijpen. Enkele van de details die het ontdekken waard zijn, zijn R6-weddenschappen en toernooien.

Bij het wedden op Rainbow Six Siege analyseren slimme gokkers eerst de beschikbare wedstrijden voordat ze hun geld inzetten. Om ze te bekijken, moet men naar de esports-hub op hun geselecteerde online esports-bookmakers gaan en op "Rainbow Six Siege" klikken. First-timers wordt geadviseerd om kleine bedragen in te zetten, bij voorkeur $10 - $20. Hierdoor kunnen ze aan de veilige kant zijn, omdat ze misschien niet begrijpen of de kansen in hun voordeel zijn of niet.

Waarom is R6 populair om op te spelen en op te wedden?

R6 is een van de first-person shooter-spellen met de meest prominente spelersbases wereldwijd. Bekijk enkele van de factoren die de enorme populariteit in de bloeiende game-industrie verklaren.

internetgemeenschap

Rainbow Six Siege heeft een enorme, diverse internetgemeenschap, wat ertoe bijdraagt dat het een waardige concurrent is van andere videogames zoals CS: GO en League of Legends. De leden communiceren vaak via verschillende platforms of forums waar ze deze game bespreken, inclusief de fantastische functies en tekortkomingen.

Aangezien de online community van Rainbow Six Siege samenhangend is, is het gebruikelijk dat R6-liefhebbers tips delen over het wedden erop. Sommigen praten over de meest betrouwbare bookmakers op wereldschaal en waardevolle strategieën om hun diensten te benutten. Anderen leren hun vrienden over de do's en don'ts van wedden op Rainbow 6 Siege.

Rainbow Six Siege online spelen

Iets anders dat de populariteit van dit spel heeft vergroot, is de uitstekende speelbaarheid online. Iedereen kan genieten van het spelen van deze game zolang ze voldoen aan de aanbevolen R6-systeemvereisten, waaronder:

 • Besturingssysteem: 64-bits versie (Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10)
 • RAM: 8 GB
 • Verwerker: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz
 • DirectX: 11
 • Ondersteunde controllers: Moet compatibel zijn met X-Input
 • Harde schijf: 85,5 GB
 • Geluid: Een DirectX-compatibele kaart geïnstalleerd met de nieuwste stuurprogramma's
 • Videokaart: AMD Radeon HD7970 of Nvidia GeForce GTX 670

Gelukkig zijn sommige van deze R6-configuratievereisten bespreekbaar. Een speler kan bijvoorbeeld 6 GB RAM krijgen in plaats van 8 GB RAM.

Big Rainbow Six Siege-spelers die het waard zijn om op te wedden

Het is niet verwonderlijk dat de liefde van sommige Rainbow 6-enthousiastelingen voor dit spel is geïnspireerd door de topspelers en de prestaties die ze hebben bereikt. Psycho, wiens echte naam Gustavo Rigal is, speelt deze esports bijvoorbeeld al heel lang.

Deze Braziliaanse ESL-speler werd tweede tijdens de Six Invitational 2020 als lid van het iconische R6-team Ninjas in Pyjamas, die het toernooi in 2021 won. Rigal is momenteel (vanaf 2021) de in-game leider van het team. Talloze R6-fans spelen het om net zo goed als hem te worden, en andere opmerkelijke spelers zoals Troy "Canadian" Jaroslawski, Jeremy "HysteRiX" Mao Xuan Tan, Njr, JRDN en Muzi.

Waarom R6-spelers dol zijn op het spel?

Een meerderheid van Rainbow Six Siege-spelers kan er geen genoeg van krijgen, dankzij enkele van de unieke functies die de lat hoger leggen voor elke moderne gamer. Deze snelle videogame wordt bijvoorbeeld geleverd met een intrigerende selectie van operators wier combinatie van vaardigheden en gadgets hen in staat stelt op te vallen.

Gamers die ernaar streven om R6 te spelen, moeten eersteklas strategische planners zijn. Ze moeten ook uitzonderlijke kritische denkvaardigheden hebben en moeiteloos in een flow-staat kunnen komen. Bovendien heeft Rainbow Six Siege een onvoorspelbaarheid waardoor spelers te allen tijde op hun hoede moeten zijn - er is geen ruimte voor zelfgenoegzaamheid.

Hoe speel je Rainbow Six Siege?

Rainbow Six Siege is een alom geprefereerde esports geworden omdat het gemakkelijk te spelen en te beheersen is. Geïnteresseerde spelers kunnen beginnen met het bekijken van de talloze R6 beginnershandleidingen die online beschikbaar zijn. Nadat ze de basis van deze FPS kennen, moeten ze de beste instelling voor deze game bouwen.

Maar spelen op het hoogste niveau vereist veel meer. Spelers wordt aangeraden om te experimenteren met verschillende operators, spelmodi en gadgets totdat ze een speelstijl hebben gevonden die perfect bij hen past. Nieuwkomers moeten niet bang zijn om het op te nemen tegen andere operators op hun niveau en zich in te spannen om naar verschillende stadia te stijgen.

Grootste Rainbow 6 esports-spelers en -teams

Big Rainbow Six Siege spelers en teams hebben ook een belangrijke rol gespeeld bij het wereldwijd vergroten van de populariteit van dit spel. Veel mensen volgen R6-toernooien om hun prestaties te bekijken en te zien wie er wint. Hieronder staan enkele van de best gerangschikte teams van R6 en een aantal van hun meest bekwame spelers.

 • Ninja's in pyjama's: Psycho, Muzi, Kamikaze, pino en JULIO
 • Teamvloeistof: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa en Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo en Bereikt
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct en Rappz
 • Team oNe Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o en KDS
 • Giganten Gaming: HysterRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn en Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle en Fntzy

Alles over Rainbow Six Siege-kampioenschappen

Er is een Rainbow Six Siege-wereldbeker waar 45 nationale teams strijden om te bewijzen dat ze de beste zijn in het spelen van dit schietspel. De deelnemende teams moeten een enkele nationaliteit hebben, waarbij elk van hun spelers staatsburger is in het rechtsgebied dat ze vertegenwoordigen. Helaas halen slechts twintig van hen de laatste etappe en de winnaar gaat naar huis met de Wereldbeker Rainbow Six trofee en een indrukwekkende $ 1 miljoen (die elk moment kan veranderen)!

Ubisoft organiseerde met name de R6-wereldbeker in de zomer van 2021. Als eerste in zijn soort was dit evenement een groot iets voor de hele Rainbow Six-gemeenschap en een geweldige aanvulling op het ecosysteem van dit esports.

Het bood de perfecte kans voor de meest getalenteerde Rainbow Six Siege-spelers om van dit schietspel te genieten en tegelijkertijd hun beheersing ervan te demonstreren. Bovendien grepen de meeste R6-fans deze kans om hun onsterfelijke steun voor hun favoriete teams te demonstreren en te delen met anderen die dezelfde kant steunen.

Ubisoft nodigde de eerste veertien teams uit om deel te nemen aan de finale van het Six Invitational 2021-kampioenschap. Deze waren afkomstig uit Mexico, Australië, Brazilië, Spanje, Rusland, Zuid-Korea, Canada, Frankrijk, Duitsland, Chinees Taipei, het VK, Japan, Italië en de Verenigde Staten. De overige 31 moesten in de slotfase strijden om bij de 20 teams te horen.

Teams die deelnamen aan de Six Invitational 2021

Helaas zijn Virtus.pro en Wildcard Gaming vanwege de Covid-19-pandemie niet naar Parijs gekomen voor dit R6-toernooi. De 18 teams die deelnamen aan de Zes genodigden 2021 waren: Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS-atletengaming, Cloud9, FURIA Esports , BDS Esports en TSM FTX.

Deze Rainbow Six Siege-teams moesten verschillende regels volgen om in aanmerking te komen voor dit wereldwijde toernooi. Ze mochten bijvoorbeeld alleen R6-spelers vervangen voordat een wedstrijd begon. Bovendien mochten ze zich niet overgeven aan activiteiten die hen een oneerlijke voorsprong op hun concurrenten zouden geven, inclusief het gebruik van glitches of bugs. Degenen die betrapt worden op verboden handelingen zouden verliezen lijden of gediskwalificeerd worden.

Wie won de R6 World Cup 2021?

Brazilië won het Six Invitational-kampioenschap 2021, met Ninjas In Pyjamas op de eerste plaats. Dit team versloeg Team Liquid uit hetzelfde land met 3-2 in de slotfase. Andere Braziliaanse teams die de reis naar Parijs maakten voor deze wedstrijd waren:

 • FaZe-clan
 • FURIA
 • Team een
 • MIBR

Enkele van de best presterende spelers die werden uitgereikt tijdens de Six Invitational 2021 waren Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino en JoyStiCK.

Wedden op Rainbow Six Siege-toernooien

De Rainbow 6 World Cup-weddenschappen lijken veel op wedden op voetbal of andere esports-titels. Punters moeten eerst een team selecteren om te steunen. Het hoeft niet hun favoriet te zijn, vooral als de kansen laten zien dat het een underdog is en er geld in het spel is. Het volgende ding is het creëren van een gokstrategie die het bedrag dekt dat ze willen inzetten, de soorten R6-weddenschappen die prioriteit moeten krijgen en de esports-weddenschappen die ze kunnen verkennen.

Het is ook verstandig om vertrouwd te raken met de R6-wedmarkten die door de meeste sportsbooks worden aangeboden. Een van hen is de regelrechte winnaar die gokkers in staat stelt te wedden op het team waarvan zij denken dat ze weg zullen lopen met de R6-wereldbekertrofee en geldprijs.

Een andere R6-markt is de toernooifinalist die kansen biedt op of een bepaald team de finale haalt of niet. De regiowinnaar is ook het onderzoeken waard. Hiermee kunnen gokkers wedden op teams binnen een specifieke regio, zoals Azië, Europa of Noord-Amerika.

Vind de perfecte R6 bookmakers

Het kiezen van een betrouwbare Rainbow Six Siege-aanbieder is verplicht bij online wedden op deze FPS. Sommige beginners lopen tegen verschillende problemen aan bij het identificeren van de beste, maar het is niet ingewikkeld. De eerste stap is om de functies van de goksites voor esports die u wilt ontdekken door te nemen.

Het is verstandig om te zoeken naar zaken als genereuze promo's, eersteklas klantenondersteuning en livestreaming. Waardevolle gok-apps voor esports moeten voor het gemak ook veel betaalmethoden bieden. Deze zouden universele moeten omvatten zoals PayPal, Bitcoin, Neteller en Skrill.

Enkele van de best beoordeelde esports-bookmakers die momenteel op de markt zijn, zijn Betsson, BetWay, 10bet, Betwinner, Casumo, ComeOn, 22BET en Bet365. Deze hebben verschillende functies. Daarom mogen gokkers niet dezelfde registratieprocessen, stortings-/opnamesystemen of ondersteuningsmethoden verwachten. De aangeboden bonussen verschillen ook qua type en prijs. De R6 online bookmaker waar een gokker genoegen mee neemt, hangt af van de behoeften die ze willen bevredigen of de ervaringen waar ze naar hunkeren.

Gokkers moeten weten dat R6 niet zo populair is als industriële titanen zoals League of Legends en Dota 2, hoewel het probeert in te halen. Daarom zijn de esports-gok-apps die het aanbieden mogelijk beperkt omdat de markt kleiner is.

Volg de beste Rainbow 6-teams om nauwkeurig te wedden

Het lijdt geen twijfel dat Rainbow Six Siege wordt geleverd met een bloeiende esports-scene. Gokkers die vastbesloten zijn om winnende weddenschappen te plaatsen, moeten de beste R6-teams volgen op basis van hun prestaties. Sommige hiervan zijn als volgt:

Teamvloeistof

Na meer dan $ 1 miljoen gewonnen te hebben, Teamvloeistof is er trots op een van de gerenommeerde leiders te zijn in de esports-scene van vandaag. De uitzonderlijke spelers van dit team kunnen bogen op een enorme ervaring in niet alleen R6, maar ook in andere bekende esports-titels zoals CS: GO en Fortnite. Bovendien heeft het veel overwinningen op zijn naam staan, waaronder de prijs van $ 450.000 die het won op de Six Invitational 2021 na het behalen van de tweede plaats.

BDS Esport

BDS is een in Genève gevestigde eSports die meer dan $ 500.000 heeft verdiend door R6 te spelen. Een van de beste Rainbow Six Siege-spelers van dit team is Elemzje, wiens prestatie opmerkelijk was ondanks het feit dat hij weinig ervaring had met veel R6-tactieken. Een andere is Shaiiko, een legendarische Franse speler die dankzij zijn hyperfocus en superieure bewustzijn benijdenswaardige uitmuntendheid heeft getoond in het spelen van esports.

Ninja's in pyjama's (NiP)

Kneep kreeg maar liefst $ 1 miljoen binnen nadat hij uitkwam als de ultieme winnaar van de Six Invitational 2021. In 2020 werd het tweede op hetzelfde toernooi; vandaar dat dit een indrukwekkende verbetering was. Dit team domineert al jaren de esports-industrie en is er al meer dan twee decennia actief. Het heeft ook lange tijd deelgenomen aan Counter-Strike: Global Offensive.

Team Empire

Team Empire is een vooraanstaand R6-team met een reputatie voor alle esports-titels, waaronder Call of Duty, StarCraft II en League of Legends. Op de lijst met uitstekende R6-spelers staan JoyStiCK, ShepparD, Scyther en Always. Dit team behaalde de eerste plek in de Six Major Raleigh 2019.

Team oNe eSports

Deze Braziliaanse esports-organisatie heeft een reputatie opgebouwd voor het spelen van R6 en andere games zoals Counter-Strike, League of Legends en Free Fire. Tot de actieve Rainbow Six Siege-spelers behoren Lagonis, Neskin, KDS, Levy en Alem4o.

Team SoloMid (TSM)

TSM is een andere briljante artiest in Rainbow Six Siege. De spelers van deze in de VS gevestigde esports-organisatie hebben ook uitstekende vaardigheden getoond in het spelen van andere spannende games zoals Apex Legends, League of Legends, Magic: The Gathering Arena en Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala en Geometrics zijn enkele van de meest opvallende spelers van dit R6-team.

Giganten gamen

Reuzen heeft twee Rainbow 6-teams - een Spaans team en een Singaporees team. Enkele van de solide leden van deze professionele esports-organisatie zijn SpeakEasy en HysteRiX. Met name heeft Giants ook teams die strijden in Call of Duty, CS: GO, Fortnite, League of Legends en Rocket League. Ondanks dat het een gerenommeerd R6-team is, verloor het helaas tijdens de Six Invitational 2020.

Voor- en nadelen van online wedden op R6

Hoewel het onder de radar vloog toen het voor het eerst in de wereld werd geïntroduceerd in 2015, heeft Rainbow Six Siege talloze positieve recensies ontvangen van zowel spelers als esports-fans.

Voordelen:

 • Verschillende spelersklassen: R6 heeft veel operators waaruit spelers kunnen kiezen, afhankelijk van hun favoriete speelstijl. Voorbeelden van degenen in de pool van de aanvallers zijn Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia en Maverick. De lijst met verdedigers van dit online tactische schietspel wordt geleverd met operators zoals Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash en Alibi.
 • Reguliere uitbreidingspakketten: Het team achter de ontwikkeling van R6 brengt elke drie maanden nieuwe uitbreidingspakketten uit. Ze bevatten extra content en waardevolle gameplay-updates om Rainbow 6-enthousiastelingen opmerkelijke speelervaringen te bieden.
 • Competitieve scène: R6 heeft een opmerkelijk competitief karakter dat geleidelijk is gegroeid. De sterke teams blijven proberen zichzelf te verbeteren om hun kansen om hun tegenstanders te verslaan te vergroten. Wat nog beter is, is dat het mogelijk is om rollen of speelstijlen te wisselen en de rivalen mogelijk te overrompelen.

nadelen:

 • Soms zijn de servers van Ubisoft niet beschikbaar. Veel spelers hebben geklaagd dat ze abrupt werden losgekoppeld van R6. Anderen hebben ook bekend dat ze geen matches kunnen vinden. Ubisoft heeft er met name alles aan gedaan om deze problemen op te lossen en meer bevredigende spelervaringen te bieden.

Wedkansen van Rainbow 6 begrijpen

Leren onderscheiden R6 weddenschappen is essentieel voor gokkers die van plan zijn te wedden op dit tactische schietspel. Dit stelt hen in staat om hun potentiële winst te berekenen en te weten of ze zich moeten houden aan een specifieke website voor esports-weddenschappen of niet. Meestal geven de meeste bookmakers ze weer als decimalen, breuken of R6-kansen op de geldlijn.

De populariteit van Rainbow 6 Siege decimale odds neemt toe, dankzij hun leesgemak. Een gokker moet ze vermenigvuldigen met hun inzet om hun winst te weten te komen. Als een R6-weddenschap bijvoorbeeld een quotering van 1,65 heeft, moeten ze als volgt hun winst berekenen, ervan uitgaande dat ze £ 30 inzetten:

£ 30 x 1,65 = £ 49,5 (hun winst is £ 19,5 na aftrek van hun oorspronkelijke inzet van de £ 49,5).

Net als de decimale kansen, zijn fractionele kansen ook vrij eenvoudig te begrijpen. Als het R6-team waarop u wilt wedden bijvoorbeeld een quotering van 7/4 heeft, betekent dit dat u voor elke £4 die u inzet, £7 krijgt, waarmee u een winst van £3 maakt.

Moneyline-kansen zijn enorm populair bij Amerikaanse R6-wedplatforms. Deze worden weergegeven in verhouding tot -100. Op basis van hun berekeningen hangen het exacte symbool en nummer dat aan een specifieke gokoptie wordt gegeven af van of de bookmaker denkt dat een bepaald R6-team zal winnen of verliezen. Meestal toont een plusteken de underdog in de matchup, terwijl het minteken het winnende team laat zien.

R6 goktips & trucs

Elke gokker kan slagen in het inzetten op Rainbow Six Siege, ongeacht hun ervaringsniveau. Dit is gemakkelijk te bereiken als ze verschillende praktische tips en trucs voor R6-weddenschappen onder de knie hebben. Een daarvan is erachter komen hoe online bookmakers werken als onderdeel van hun pre-bet onderzoek. Dit maakt het aanmaken van hun gokaccount en het plaatsen van hun weddenschappen eenvoudig, waardoor ze tijd besparen en ze zich kunnen concentreren op een bepaalde R6-wedstrijd.

Een ander ding dat fervente esports-gokkers zouden moeten doen, is meer te weten komen over verschillende R6-teams en hun geschiedenis. Het helpt hen te weten op wie ze moeten wedden om hun kans op een fatsoenlijke uitbetaling te vergroten. In wezen is het verleden van een team niet de enige factor die het overwegen waard is bij het kiezen van een kant tijdens online Rainbow 6 Siege-weddenschappen.

Gokkers moeten ook rekening houden met de kansen. Daarom is het raadzaam om een duidelijke favoriet te steunen in plaats van te hopen dat een underdog beter zal presteren ondanks lage kansen.

Slim zijn wordt ook aanbevolen tijdens R6-weddenschappen. Gokkers moeten ernaar streven de beste zetten te doen op basis van hun unieke situaties. Als een gokker bijvoorbeeld net de gokwereld voor esports is binnengegaan, moeten ze complexe weddenschappen vermijden totdat ze volledig begrijpen hoe alles werkt. Trouwens, het winnen van een of twee weddenschappen zou iemand niet overmoedig genoeg moeten maken om extreem riskante weddenschappen te plaatsen.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSports
About

Zhang Wei, beter bekend in de Esports-arena als 'DragonMaster', heeft een niche veroverd als thought leader op het kruispunt van online casino's en Esports. Met een onfeilbaar instinct voor trends, gecombineerd met een nauwgezette aandacht voor detail, is hij zowel een strateeg als een visionair in het veld.

Send email
More posts by Zhang Wei