Top PUBG goksites 2024

Iedereen met enige interesse in e-sports kent PUBG: Battlegrounds. De game ontwikkeld door PUBG Corporation is een Battle Royale-genre waarin concurrenten vechten tot de dood. Er zijn maximaal 100 spelers in een spel dat elkaar probeert te verslaan. Talrijke functies maken het spel uitdagend en spannend. De game is een verbetering van eerdere mods gemaakt door Brendan Greene, bijgenaamd 'PlayerUnknown'. en geïnspireerd door de film Battle Royale.

Dit maakt het levensecht en het kunnen voortbouwen op bestaande ideeën maakt het zeer verfijnd. De eerste release van PUBG was specifiek voor Microsoft Windows. Dit gebeurde in maart 2017 via een model voor vroege toegang, mogelijk gemaakt door Twitch.

Top PUBG goksites 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alles over het spelen van PUBG esports

De eerste volledige release vond plaats in december 2017, met releases voor Xbox Game Preview en Xbox One later in dezelfde maand. De volledige release vond plaats in 2018. In hetzelfde jaar werd naast een PlayStation 4-poort ook een gratis te spelen PUBG-versie uitgebracht voor mobiele iOS- en Android-apparaten. In 2020 werd een krachtigere versie uitgebracht om stadionstreaming mogelijk te maken.

Na de volledige release waren er in juni 2018 meer dan 50 miljoen exemplaren van PUBG verkocht. Tegenwoordig zijn er meer dan 400 miljoen spelers geregistreerd op PUBG. Het bereikt vaak pieken van meer dan 3 miljoen gelijktijdige spelers. De mobiele versie registreerde in maart 2021 meer dan een miljard downloads, goed voor meer dan $ 6,2 miljard.

De gameplay

Aan het begin van het spel worden spelers op een eiland met een kaart gedropt. Hier gingen ze meteen op zoek naar wapens om zichzelf te verdedigen en rivalen aan te vallen. Ze moeten op alle punten binnen de kaart blijven. Naarmate het spel vordert, wordt de omvang van het veilige gebied steeds kleiner.

Een speler moet ernaar streven om te allen tijde op een veilige plaats te zijn om de kans op dodelijke aanvallen te verkleinen. Snel denken en reageren zijn essentiële vaardigheden om te winnen. Recensenten prezen de mogelijkheid van het spel om spelers met een laag vaardigheidsniveau tegemoet te komen en tegelijkertijd een uitdaging te blijven voor mensen met geavanceerde vaardigheden.

De Battle Royale-genre heeft veel van zijn populariteit te danken aan PUBG. Het maakte het genre zo populair dat Epic onmiddellijk na de eerste release een Battle Royale-model van hun spel, Fortnite, ging maken. Het effect ervan leidde ook tot de creatie van klonen in China in een niet-officiële hoedanigheid. Het succes van de game is erkend met verschillende nominaties in de categorie Game of the Year.

De game heeft prijzen gewonnen zoals de Mobile Game of the Year (PUBG Mobile) bij de 36e Joystick Awards, Esports Game of the Year bij de 2018 2018 SXSW Gaming Awards, Best MultiPlayer Game bij The Game Awards 2017, en vele andere. Sommige landen zoals Gujarat (India), Irak, Nepal, Jordanië en de provincie Atjeh in Indonesië vonden dat mensen het te veel speelden.

Hoe te wedden op PUBG: Battlegrounds

De populariteit van PUBG maakt het nu al een verrukkelijke gokkast. Online goksites en gokkers zijn er dol op. Het is een makkelijk spel om op te wedden, vooral als je een regelmatige sportgokker bent. Zelfs als je een nieuweling bent, onder de knie krijgen PUBG: Slagveld wedden is eenvoudig. U hoeft alleen het volgende goed te krijgen:

Leer het spel

Dit wordt in alle games gezegd, maar het is grappig hoeveel mensen het negeren. Wedden op PUBG vereist dat je meer weet dan alleen het doel van het spel. Je moet inzicht hebben in in-play activiteiten en hoe deze de uitkomst beïnvloeden. Wat zijn de meest dodelijke wapens? In welke rondes worden de meeste spelers gedood? Hoe lang duurt een kaart?

Als u deze dingen kent, kunt u meer doen dan alleen rechte PUBG-weddenschappen. Je kunt het spel leren door te spelen of de tijd te nemen om naar anderen te kijken. Door naar wedstrijden te kijken, kun je ook de beste spelers identificeren, wat cruciale informatie is bij het plaatsen van weddenschappen.

Kies de juiste site voor esport-weddenschappen

Goksites bieden vrijwel dezelfde kansen. Het zijn echter andere factoren die bepalen of de site goed voor u is. Heeft het een vergunning in uw land? Welke valuta accepteren ze? Zijn er transactiekosten? Hoewel het mogelijk is om te spelen bij een online esport-bookmaker die geen licentie heeft in uw land, verlaat u het privilege voor spelersbescherming wanneer u dat doet.

Waarom is PUBG: Battlegrounds populair?

De meeste PUBG-spelers denken niet eens na waarom ze zo van het spel houden. Ze zullen je waarschijnlijk een lege blik geven en zich afvragen waarom je een domme vraag stelt als je ze stelt. Is dat retorisch? Voor hen is de game gemaakt om van te houden. Maar dit is wat degenen die de moeite nemen om te antwoorden, te zeggen hebben:

De sensatie

Op veel online forums zeggen spelers dat de spanning die PUBG met zich meebrengt ongeëvenaard is. Het risico en de adrenalinestoot die gepaard gaat met proberen te overleven in een afnemende ruimte en niet-aflatende aanvallen is verslavend. Het vereist veel vaardigheid om te overleven.

Hoe minder je in het spel blijft, hoe riskanter het wordt - grappig, hè? Ook het uitschakelen van tegenstanders geeft veel voldoening. Het is als een ontsnapping uit het echte leven, een kans om je uit te leven in situaties die je normaal gesproken zou tegenhouden.

Op een bepaald forum zijn spelers het erover eens dat Brendan Greene, de creatieve geest achter het spel. "Weet iets dat anderen nog niet eens begonnen te conceptualiseren." Zijn eerdere ervaring in de industrie heeft geholpen bij het creëren van een Battle Royale-modus die ongeëvenaard is.

Geweldige functies

PUBG heeft uitstekende eigenschappen vanaf het allereerste niveau, allemaal geweldig van kwaliteit. Er zijn op elk niveau nieuwe functies te ontgrendelen, variërend van wapens tot beloningen. De toevoeging van nieuwe functies in elke update betekent dat spelers elke keer dat ze spelen een 'nieuwe' game kunnen hebben.

Waar veel andere games alleen tekstchats hebben, kunnen spelers met PUG voicechatten met anderen. Dit maakt de speelervaring nog levensechter. De game heeft ook een anti-cheat-functie om eerlijk spel te verbeteren.

Geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus

Critici die het spel beoordelen, zeggen dat het net zo geschikt is voor de beginner als voor de pro. Hoe het erin is geslaagd om eenvoud en verfijning te combineren, houdt PUBG met kop en schouders boven veel andere games.

Online beschikbaarheid

Dit is tegenwoordig een essentiële vereiste voor elke videogame. Het zou gemakkelijk moeten zijn om zowel over een LAN-netwerk als over het world wide web te spelen. PUBG heeft geen vertraging op stabiele verbindingen. Spelers die gescheiden zijn door grote geografische afstanden kunnen tegen elkaar spelen zonder zich zorgen te maken over de apartheid van hun servers. Deze beschikbaarheid maakt PUBG een sociale game die spelers over de hele wereld kan samenbrengen zonder de frustratie die sommige games veroorzaken.

Wedden op PUBG

De gokgekte heeft de populariteit van esports-games een boost gegeven. Als een van de topgames is PUBG geliefd bij tal van goksites voor esports. Zoals veel mensen het op goksites vinden, neemt het aantal mensen dat deelneemt aan de strijd als spelers en volgers toe.

Mobiele compatibiliteit

PUBG lijkt heel duidelijk de betekenis van de mobiele telefoon van vandaag te kennen. Ze lieten dit zien door een zeer responsieve mobiele versie van de game uit te brengen. Ze hebben het free-to-play gemaakt. Deze versie had in maart 2021 meer dan een miljard downloads. En deze cijfers houden niet op. Met de mobiele versie kunnen mensen onderweg of in elke positie in huis spelen.

Stadia-model

PUBG deed het al goed met pc-, Xbox- en PlayStation 4-compatibele versies. Daarna gingen ze nog een stap verder en brachten ze in 2020 een andere versie uit voor stadionstreaming. Dit gaf de game een nieuwe dimensie. Hoewel coronavirusgerelateerde lockdowns de wereld op dat moment vooral hinderden, was de opwinding onder PUBG-fans nog steeds groot.

Het idee van persoonlijke toernooien wanneer de lockdowns worden opgeheven, gaf hen iets om naar uit te kijken en iets om enthousiast over te zijn in een grimmige periode. Velen gingen de praktijk in om hun vaardigheden aan te scherpen om klaar te zijn voor de competitie als en wanneer het weer mogelijk was.

Alles over PUBG: Battlegrounds-toernooien

PUBG: Battlegrounds heeft een wereldwijde competitie die bekend staat als het PUBG Global Championship. Dit staat gelijk aan een WK. Het wordt jaarlijks gehouden en brengt 32 teams van over de hele wereld samen. Het is ook een populair evenement voor online eSport-weddenschappen, omdat de beste spelers het tegen elkaar opnemen. Het kampioenschap markeert meestal het einde van het PUBG-competitiejaar.

Hosting

Elk jaar wordt een andere gastheer gekozen. De gastheer neemt de leiding over alle organisatorische activiteiten, van de aankomst van spelers tot accommodatie en het daadwerkelijke spel. Korea organiseert de 2021 PUBG Wereldkampioenschap. Het wordt gehouden in Paradise City, Incheon. Dit is een van de beste hotels in Korea.

27 teams verblijven in het hotel voor het evenement van een maand. De locatie heeft ook een online wijziging doorgevoerd die plaats biedt aan vijf teams uit China die niet in staat waren om verbinding te maken met de rest vanwege visumproblemen.

De ceremoniemeesters zijn Steven Pierce (Toffees, VS), James Carrol (Kaelaris, VK en John Robert Sargent (JoRoSaR, VK). Er zullen ook zeven commentatoren en zeven analisten uit de hele wereld zijn. Er zijn ook hosts en commentatoren uit tien andere talen en regio's - Koreaans, Russisch, Chinees, Azië, Vietnamees, Thais, Turks, Europees, Latijns-Amerika en gastheren Korea.

Formaat

32 teams nemen deel aan het Global Championship. Hoewel de toernooi is op uitnodiging, wordt het voorrecht uitgebreid tot teams die het hele jaar hebben uitgeblonken. Als je het beste team in de competitie in jouw regio wordt, krijg je automatisch een uitnodiging.

Landen in Azië/Pacific (APAC), Europa en Noord- en Zuid-Amerika kwalificeren zich door een Continental Series in hun respectievelijke gebieden te winnen. De winnaars van de PUBG zomer Champions League krijgen ook een slot. De teams worden ingedeeld op basis van hun kwalificatiedeel.

Rangbeslissing (puntenregel)

Bij het Global Championship begint de competitie met een rangschikkingsronde. Het doel hiervan is om de teams concurrerende posities (1-32) te geven. De teams zijn gegroepeerd in vier groepen van acht. De teams in een groep spelen tegen elkaar in een round-robin-formaat. In de eerste week van de competitie worden dagelijks zes wedstrijden gespeeld.

De beste 16 teams uit deze ronde kwalificeren zich om te starten in de First Weekly Survival. Teams in posities 17-31 vallen op een wachtlijst voor de eerste wekelijkse overleving. Het 32e team mist wekelijkse overleving en gaat naar de Bottom-16-fase.

Wekelijkse overleving (WWCD-regel)

Op weekdagen worden 16 wedstrijden gespeeld door de top 16. Het doel is om '16 Chicken-Dinner Winners' te krijgen. Wanneer het een spel wint, kwalificeert een team zich voor de wekelijkse finale en verlaat het de wekelijkse overleving. Het volgende team neemt plaats op de wachtlijst. Dit gaat door totdat er 16 teams in de wekelijkse finales zijn.

Onderste 16 (puntenregel)

Teams die er niet in slagen de wekelijkse finale te bereiken plus team #32 spelen in deze fase om deelnemers te vinden voor een nieuwe wekelijkse overleving. Zodra de nummers 17-31 zijn gevonden, eindigt de ronde en zakt het onderste team naar een andere Bottom 16.

Wekelijkse finales (puntenregel)

Er worden in dit stadium tien wedstrijden gespeeld. Het doel is om teams 1-16 te vinden voor de komende Weekly Survival. De negen teams met de meeste punten in de wekelijkse finale kwalificeren zich voor de grote finale. Als hetzelfde team opeenvolgende wekelijkse finales wint, wordt het totale aantal kwalificatieplaatsen verhoogd met het totale aantal punten.

Grand Survival (WWCD-regel)

Teams in de posities 13-31 op het puntenlogboek nemen deel aan deze ronde. Elke matchwinnaar komt in de Grand Finals. Het 32e team met een totaal aantal punten verlaat de competitie. In deze ronde worden vier wedstrijden gespeeld.

Grote finale (puntenregel)

In deze laatste ronde worden 15 wedstrijden gespeeld. Het team met de meeste punten is de toernooikampioen.

Uitzendingen van PUBG esports

De wedstrijden worden live uitgezonden op de officiële PUBG YouTube- en Twitch-kanalen.

onderscheidingen

Er is een prijzenpot van $ 2.000.000 voor de competitie. Elke wekelijkse winnaar ontvangt $ 30.000. De algehele winnaar krijgt $ 600.000. De tweede plaats krijgt $ 290.000, de derde plaats krijgt $ 150.000 en de vierde plaats krijgt $ 120.000. De andere teams krijgen prijzen in een dalende verhouding. Prijzen kunnen variëren van het ene kampioenschap tot het andere.

De beste PUBG-bookmakers voor e-sportweddenschappen

In het segment op PUBG-goksites wordt vermeld dat je de juiste aanbieder moet kiezen voordat je gaat wedden. Maar wie zijn de echte geweldige providers die al PUBG: Battlegrounds-weddenschappen aanbieden? Die vraag kan het beste worden beantwoord door esports-bookies uit te proberen, recensies te lezen en te horen wat spelers te zeggen hebben.

 • 1xBet heeft voortdurend naam gemaakt als toonaangevende leverancier. Aanvankelijk bood het merk 1X alleen casinospellen aan, maar heeft het zich gewaagd aan sport en nu ook aan esports. Het is een geweldig casino met leuke welkomstaanbiedingen, mooie kansen en algemeen gebruiksgemak.
 • 22weddenschap is een andere geweldige provider om uit te proberen. Net als 1X heeft het geweldige welkomstaanbiedingen en doorlopende promoties. Transacties zijn snel en gratis met de meeste Betaalmethodes. Het heeft ook veel markten om uit te kiezen. Het is genomineerd als een van de meest vooruitstrevende aanbieders van de afgelopen jaren.
 • 888Casino is al een tijdje op de markt en is altijd een leider geweest. Het heeft een gemakkelijk navigeerbare website, is zeer responsief en heeft meerlaagse beveiliging. Het heeft ook veel gokmarkten en is beschikbaar in vele delen van de wereld.

Naarmate esports-weddenschappen doorgaan, zullen providers blijven verbeteren en zullen er meer komen. Verbeteringen zoals apps voor esport-weddenschappen maken de gokervaring nog beter. Blijf hier terugkomen voor informatie over nieuwe gebeurtenissen in de wereld van het wedden op videogames.

De beste PUBG: Battlegrounds-wedteams

Er zijn veel opmerkelijke geweest PUBG-teams zowel nu als vroeger. Sommigen zijn ontbonden, anderen leven nog. Niet verwonderlijk, gezien de populariteit van het spel. Ten behoeve van PUBG-weddenschappen richt deze lijst zich op teams die nog actief zijn.

1218

Het team van Tulika, Kle1n, TTCUX en Marmelad is een e-sport georganiseerd in CIS. Ze kwamen in de schijnwerpers tijdens de Spring Split Europe-finale van 2020. Ze zijn ook derde geworden in het PMPL-EMEA Championship en tweede in de PUBG Mobile Pro League-seizoen 1/2021: CIS Finals.

gekke clan

Mad Clan is een A-Tier PUBG pro-team uit Korea. Het was voorheen bekend als FarmPC E-sports. Ze spelen in de categorie PC. De leden van het team zijn Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' en Yu Jae-Won '2Tap'. Ha "Muker" Young-jin coacht hen. Het team is een van de PUBG Global Championships-deelnemers in 2021 waar liefhebbers van PUBG esports-weddenschappen op moeten letten.

Team Weibo

De huidige houders van de Peacekeeper Elite League 2021 zijn een plezier voor elke esports-gokker. Het team is omgedoopt van ELG Gaming naar de huidige naam na overname door de Chinese microblogger Weibo. Ze versloegen Nova E-sports om de PMCO Berlin 2019 te winnen. Ze zijn ook huidige houders van de Peacemaker Elite League. Huidige spelers zijn Z9, General, Ming, Beizhai en Broncho.

Overal aanvallen

Dit is een Thais team bestaande uit Thanachit 'Jayers' Sonsuwon, Thanachot 'Gems' Sonsuwon, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoen, Waritnan 'Glooms' Bangkerdrit, Chanwut 'Boblee' Tangon en Sakun 'SviTT' Sitticharoensukchai. Ze worden gecoacht door Nitipon "nitipon" Klinkajorn. Het team is ook een belangrijk onderdeel van de PUBG Championships.

Voors en tegens

Als een van de meest populaire esports-games heeft PUBG: Battle Ground een heleboel voordelen. Maar het heeft ook een paar nadelen. Dit is wat goed en minder leuk is aan dit spel:

Pluspunten

 • Mobiel aanpassingsvermogen - Gratis downloads en a geweldige mobiele gokervaring hebben meer dan een miljard downloads aangetrokken.
 • Beschikbaarheid bij veel esports-bookies. Sommigen introduceren zelfs apps voor eSport-weddenschappen.
 • Geweldige functies zoals afbeeldingen, anti-cheat en voicechat.
 • Efficiënt online speelbaar
 • Spelers kunnen geld winnen bij PUBG-competities
 • Stadia-streamingmodus voor fysieke wedstrijden
 • PUBG is geschikt voor spelers van alle niveaus en biedt een goede uitdaging voor elke categorie. Het veeleisende karakter van het spel helpt spelers om hun mentale en fysieke scherpte te verbeteren.
 • Compatibel met meerdere apparaten en besturingssystemen
 • Regelmatige updates met nieuwe en spannendere functies

nadelen

 • Zeer verslavend - De verbazingwekkende aard van PUBG betekent dat veel spelers eraan verslaafd kunnen raken, vooral de jongere. Hetzelfde kan gebeuren met degenen die op PUBG wedden.
 • Ontoereikende competities - Hoewel er al veel PUBG-competities zijn, betekent het enorme aantal spelers dat ze niet voldoende worden bediend.

PUBG-weddenschappen begrijpen

De kansen van PUBG: Battlegrounds-weddenschappen verschillen niet significant van die van andere sporten. De PUBG odds worden voornamelijk bepaald door de regio van waaruit je speelt. Er zijn kansen uitgedrukt in breuken, decimalen of +/-. Het maakt niet uit hoe de kansen verschijnen, het bedrag dat je waarschijnlijk wint in een spel is altijd hetzelfde.

Als een fractionele odd bijvoorbeeld 2/1 is, betekent dit dat u $ 2 krijgt als u $ 1 inzet. Het rendement is hetzelfde als je $ plaatst op een 2,00 oneven inzet. Amerikaanse odds zijn wat verwarrender als je er niet aan gewend bent. Het favoriete team heeft een -2 oneven, terwijl de underdog +2 heeft. Zoals in elke andere soort weddenschap, hoe hoger de odd in PUBG, hoe riskanter de weddenschap.

PUBG: tips en trucs voor wedden op Battlegrounds

Vermijd onbekende wedstrijden

In tegenstelling tot reguliere teams zoals voetbal, die moeilijk op te zetten zijn, kan iedereen een PUBG-team creëren. Daarom mag je wedden op een competitie waar alle teams als pro worden bestempeld, maar weinig van hen. Wed niet op competities waar je geen idee hebt welke teams spelen.

Ga daarentegen altijd voor grote toernooien zoals het PUBG Global Championship. Deze toernooien staan op de beste goksites. Terwijl ze proberen esport-weddenschappen populair te maken, bieden deze huizen geweldige promoties waarvan u kunt profiteren.

Kies riskante weddenschappen, zet laag in

een doel van online wedden op e-sport is om de spanning te vergroten. De opwinding in PUBG stijgt wanneer je riskantere weddenschappen aangaat. PUBG-weddenschappen, zoals de duur van een kaart, zijn niet sterk afhankelijk van de vaardigheden van spelers, maar ze hebben een mooi rendement. Wanneer u dergelijke weddenschappen plaatst, moet u er echter altijd voor zorgen dat u een lage inzet plaatst, omdat de kans dat dit gebeurt minimaal is.

Wed op live games

Zoek een website die live games aanbiedt en speel erop. Ondanks het vaardigheidsniveau van een speler, zijn er dagen dat games hun zin hebben en andere dat er niets klikt. Bij een pubg live-weddenschap ben je niet alleen afhankelijk van de bekende vaardigheid, maar ook van de prestaties van de dag om je gokbeslissing te nemen.

Onthoud de regels voor weddenschappen

Ondanks dat het nieuw is, zijn e-sportweddenschappen gokken. Het brengt alle risico's van traditioneel gokken met zich mee. Denk eraan om nuchter te wedden, voor de lol te wedden, een budget te hebben en geen winsten/verliezen na te jagen.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSports
About

Jun-ho Kim, de dynamische Esports-maestro van Zuid-Korea, fungeert als een baken van kennis bij EsportRanker. Door analytisch vermogen te combineren met een aangeboren liefde voor gaming, ontrafelt Jun-ho het ingewikkelde tapijt van online competities, waardoor spelers op de hoogte en geïnspireerd blijven.

Send email
More posts by Jun-ho Kim