Uw mobiele Esports-wedgids

De mobiele telefoon heeft ons leven op vele manieren veranderd. Hoewel de meeste mensen het als vanzelfsprekend beschouwen, zouden we ernstig worden beperkt in de taken die we kunnen doen als we onze mobiele telefoons zouden verliezen. Om deze reden heeft tegenwoordig bijna iedereen een mobiele telefoon.

Een van de meest opvallende veranderingen die mobiele telefoons hebben veroorzaakt, is in de game-industrie. Mobiel gamen en mobiele esports worden in een snel tempo populair, waardoor meer mensen zijn overgestapt op wedden op mobiele esports. Hier is onze kijk op alles wat u moet weten over wedden op mobiele esports.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Wat is mobiele esports?

Esports is een vorm van competitie voor videogames. Ervaren gamers van over de hele wereld komen samen en nemen het tegen elkaar op in een competitie die wordt georganiseerd door grote bedrijven.

De DPC-toernooiserie is bijvoorbeeld voor het populaire spel Dota 2. Dit ecosysteem waarin gamers met elkaar strijden in grootschalige toernooien en competities wordt esports genoemd.

Aangezien esports in wezen videogames zijn, gebruiken concurrenten elektronische apparaten om deel te nemen aan esports-evenementen. Deze apparaten kunnen computers of gameconsoles zijn.

Als het gaat om mobiele esport, is dit gewoon de esports-scene voor mobiele games. Voor mobiele speltoernooien en competities van een mobiel spel moeten alle deelnemers een telefoon gebruiken in plaats van een computer of een videogameconsole.

Simpel gezegd, esports voor mobiel gamen zijn esports-videogames die worden gespeeld op een mobiel apparaat, zoals PUBG Mobile en Call of Duty Mobile.

Verschil tussen mobiele en reguliere esports-games

Hoewel het waar is dat verschillende esports voor mobiele games zijn gebaseerd op pc-games en ze veel lijken op hun pc-versies, verschillen mobiele esports-games in veel opzichten van reguliere esports-games.

Laten we het eerst hebben over de visuals. Aangezien mobiele telefoons niet veel vermogen hebben om veeleisende pc-games aan te kunnen, hebben mobiele esports-games grafische afbeeldingen van veel lagere kwaliteit. Zelfs als we een reguliere esports-game van vijf jaar geleden zouden vergelijken met de nieuwste mobiele sportgame, zou het verschil meteen duidelijk zijn.

Ten tweede zijn er de mechanica. Mobiele esports-games hebben verschillende mechanismen als het gaat om schieten, bewegen, enz. Het vallen en terugdeinzen van wapens in PUBG zijn veel te hoog in vergelijking met de mobiele versie.

Een ander groot verschil dat mobiele competitieve games hebben, is dat mobiele esports-games zijn ontworpen om te worden bestuurd door een touchscreen. Aan de andere kant worden reguliere games bestuurd door een controller of een combinatie van muis en toetsenbord.

Beste mobiele Esports-games om op te wedden

Er zijn veel mobiele esports-games. Hier zijn enkele van de beste mobiele esports-games waarop u kunt wedden.

haardsteen

haardsteen is verreweg een van de meest populaire mobiele esports-games die er zijn. Niet alleen dat, het is ook een van de oudste mobiele esports-games, die helemaal in 2014 werd gelanceerd.

Hearthstone is een kaartspel ontwikkeld door Blizzard. De reden waarom Hearthstone zo'n enorme en succesvolle competitieve scene heeft, is dat Blizzard games ontwikkelt met een focus op esports in het achterhoofd.

PUBG mobiel

De volgende is PUBG Mobile. Het grootste deel van het krediet voor het creëren van een esports-scène voor mobiele videogames kan worden toegeschreven aan PUBG Mobile. De meeste mensen beschouwen esports voor PUBG Mobile als de eerste echte mobiele esports-game.

PUBG Mobile is in feite een mobiele versie van de populaire esports-titel PlayerUnknown's Battlegrounds. PUBG Mobile is ontwikkeld door Tencent Games en werd gelanceerd in maart 2018. Sindsdien heeft het tonnen gamers aangetrokken tot de beste competitieve mobiele gamesscene.

Garena vrij vuur

Waarschijnlijk een van de weinige games die de populariteit van PUBG Mobile kan evenaren of overtreffen, is Garena Free Fire. Garena Free Fire werd gelanceerd in 2017 en explodeerde praktisch in populariteit. De kijkcijfers voor Garena Free Fire-competities overschrijden regelmatig meer dan 2 miljoen piekkijkers.

Free Fire vertoont behoorlijk veel gelijkenis met PUBG Mobile, maar het bevat tal van functies waar mobiele gamers zich aangetrokken voelen. Een ander ding dat veel voorkomt tussen Free Fire en PUBG Mobile, is dat beide games het populairst zijn in Centraal- en Oost-Azië, vooral in India en China.

Call of Duty mobiel

Met Battle Royale-games die links en rechts werden gelanceerd voor mobiele apparaten, was er een grote behoefte aan een first-person shooter-game met traditionele modi zoals deathmatches. Dit is waar Call of Duty Mobile om de hoek komt kijken.

Call of Duty Mobile is momenteel een van de meest populaire competitieve first-person shooters voor mobiele apparaten. Het heeft ook een enorme esports-scene.

Het zijn deze games waar je de meeste actie zult zien in mobiele esports. Je moet dus een van deze spellen kiezen om te wedden.

Hoewel al deze spellen geweldige opties zijn, is het kiezen van een enkel spel om te wedden iets dat je zelf moet beslissen. Kies de game waar je het meeste van weet en die je hebt gespeeld.

Alles wat u moet weten over weddenschappen op mobiele esports

Esports weddenschappen in mobiele esports zijn weddenschappen een manier om de waarschijnlijkheid van een uitkomst weer te geven. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat er een esports-wedstrijd voor PUBG mobiel aan de gang is. Als een bepaalde ploeg erg goed is in het spel en de kans het grootst wordt geacht om de wedstrijd te winnen, dan is de kans dat die ploeg wint groot.

Als de kans echter groter is dat een uitkomst zich voordoet, zal het rendement dat u krijgt door erop te wedden en de weddenschap te winnen ook relatief klein zijn.

Er zijn drie belangrijke manieren waarop kansen worden weergegeven in mobiele esports-weddenschappen, namelijk decimaal, fractioneel en Amerikaans. In het decimale formaat worden kansen weergegeven met een getal en een decimaal, zoals 2,5 of 4,6. In het fractionele formaat worden de kansen weergegeven als een breuk zoals 1/5 of 2/4. Ten slotte worden Amerikaanse kansen weergegeven door een positief teken met een getal of een negatief teken met een getal, zoals +150 of -200.

Alle verschillende manieren om kansen weer te geven geven verschillende informatie over de wedstrijd. Er is echter geen verschil in odds tussen reguliere online wedden op e-sport en mobiele esports-weddenschappen.

Waarom is mobiel wedden op esports populair?

Mobiel gamen heeft iets gedaan wat andere vormen van gamen nooit effectief zijn gelukt, namelijk het aantrekken van een groot aantal spelers uit een publiek dat geen interesse had in gamen en nooit een videogameconsole of een game-pc heeft aangeraakt. Hoe deed mobiel gamen dat?

Welnu, de belangrijkste reden hiervoor is dat mensen niet graag geld uitgeven aan videogameconsoles of game-pc's. Ze geven echter wel geld uit aan een mobiele telefoon omdat die veel meer doet dan een pc of een gameconsole kan. Zodra een persoon die nog nooit een competitieve game heeft gespeeld, een esports-game op zijn mobiele telefoon probeert, raken ze er meteen verslaafd aan.

Deze toename in populariteit van mobiele esports is de oorzaak van de toename van de populariteit van mobiele esports-weddenschappen. Er zijn tonnen mensen die zich in mobiele esports storten. Een andere reden waarom wedden op mobiele esports zo populair is, is de opwinding.

Nieuwe spelers die de esports-scene betreden, doen dingen die niemand ooit eerder heeft gezien. Dit maakt mobiele esports super spannend. Het maakt mobiel wedden op esports nog spannender omdat je geld op het spel staat.

Mobiel versus reguliere esports-weddenschappen

Net zoals er verschillende verschillen zijn tussen mobiele esports en reguliere esports, is wedden op mobiele esports ook anders dan wedden op reguliere esports. Het verschil zit echter niet in het gokproces.

Net als bij reguliere esports, moet je om te wedden op mobiele esports naar een bookmaker gaan, de kansen op een uitkomst van een mobiel esports-evenement bekijken en vervolgens een weddenschap plaatsen. Het verschil begint echter in de games zelf te ontstaan omdat mobiel gamen heel wat anders is dan regulier gamen.

Het belangrijkste verschil is voorspelbaarheid. Mobiele esports-weddenschappen kunnen veel onvoorspelbaarder zijn dan wedden op reguliere esports-games. Een reden hiervoor is dat mobiele esports zich momenteel in de beginfase bevindt in vergelijking met reguliere esports. Er duiken geweldige gamers op van over de hele wereld en je weet nooit wanneer een underdog wint van enkele van de beste spelers in de esports-scene.

Ten tweede gebruiken mobiele esports draadloze verbindingen om alle gamers met elkaar te verbinden. Hoewel de verbindingen van hoge kwaliteit zijn, zijn draadloze verbindingen nooit betrouwbaar. Resultaten kunnen veranderen vanwege instabiliteit in draadloze verbindingen. Een speler kan een ping-voordeel krijgen, terwijl een ander door lag kan verliezen. Hoewel dit niet gebruikelijk is, komt het vaker voor dan reguliere esports.

Esports wedden op mobiel

Om weddenschappen te plaatsen op esports met behulp van een mobiel, moet u allereerst bookmakers vinden die mobiele gok-apps hebben. Daarna moet u ervoor zorgen dat ze legitiem en veilig zijn. U kunt dat doen door beoordelingen voor hen te bekijken.

Nadat je een gok-app hebt gevonden, download je de app en registreer je je bij de bookmaker. Nadat u zich heeft geregistreerd, moet u een aantal stortingen doen met de stortingsmethoden verkrijgbaar bij de bookmaker. Daarna hoef je alleen nog maar te zoeken naar een esports-evenement dat je leuk vindt en wedden op een uitkomst met de stortingen die je zojuist hebt gedaan. Zorg ervoor dat u de kansen bekijkt voordat u een weddenschap plaatst.

Wedden op mobiel is geweldig omdat bookmakers meestal goed nadenken bij het ontwikkelen van een gok-app. Omdat apps in de moderne tijd zijn ontwikkeld en websites lang geleden zijn ontwikkeld, zul je merken dat de meeste bookmakers apps hebben die veel gebruiksvriendelijker zijn dan hun websites.

Wedden op je mobiele telefoon is ook veel comfortabeler. Dat kan zelfs in je bed. Het komt echter allemaal neer op persoonlijke voorkeur.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries