Top League of Legends goksites 2024

League of Legends (LoL) is een van de meest populaire games in de gamegeschiedenis geworden, met miljoenen die elke dag urenlang spelen. Het is een multiplayer online battle arena (MOBA), uitgebracht door Riot Games in 2009. Het werd vier jaar geleden als eSport geïntegreerd in de World Cyber Games.

De game combineert snelle actie en strategie die je nergens anders vindt. Samen met dit komt een groot aantal andere functies die het voor veel spelers uniek maken. Andere leuke elementen van de game zijn de mogelijkheid om tijdens het spelen deel te nemen aan de lounge en streaming content, zoals films en shows, te bekijken. LoL wordt eigenlijk beschouwd als de meest populaire MOBA ter wereld.

Top League of Legends goksites 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

League of Legends-weddenschappen 2024 : alles wat je moet weten

League of Legends, of LoL, zoals het wordt afgekort, is een online multiplayer-gevechtsarena-videogame uitgegeven door Riot Games. Het werd officieel uitgebracht op 27 oktober 2009. Het spel wordt gespeeld als single player (solo) of met twee teams van elk vijf spelers.

De game is gebaseerd op een continue online strijd tussen twee teams van vijf spelers, waarbij spelers beginnen als "newbies" en zich opwerken tot volwaardige kampioenen met behulp van ervaringspunten, of XP zoals het in-game wordt genoemd.

Een speler doet ervaring op door de minions van het andere team, aangeduid als 'vlees', vroeg in het spel te doden en vervolgens spelers te doden. Ervaringspunten worden toegekend aan de speler met de meest recente kill. Het spel wordt gewonnen door het team dat de generaal van het andere team doodt.

Belangrijke elementen van het spel

League of Legends is de grootste esports-game die draait om het verzamelen van goud, ervaring en niveaus. De game gebruikt deze drie factoren om te bepalen hoe goed je het doet. Goud is de meest voorkomende van deze statistieken, waarbij niveaus de op één na meest voorkomende statistiek zijn, terwijl ervaring niet zo vaak wordt gebruikt.

Het goudtotaal van je team bepaalt hoe vaak je items kunt kopen, terwijl je niveau bepaalt welke items je in elke teamwinkel kunt kopen.

Goud wordt verdiend door monsters of volgelingen te doden die op elke baan van de kaart te vinden zijn. Ervaringspunten worden verdiend door in de buurt van je jungle te staan of vijandelijke kampioenen op een willekeurige baan van de kaart te doden, terwijl je door een hoger niveau te stijgen je permanente stat-boosts krijgt die zelfs na de dood blijven bestaan.

Vind de perfecte League of Legends bookmakers

Wedden op League of Legends is een van de meest voorkomende en populaire manieren om plezier te hebben in esports-weddenschappen. Er zijn veel professionele competities beschikbaar voor gokkers, zoals LPL, LCS en de CBLoL.

Waar te zoeken naar LoL-weddenschappen

League of Legends is een populair spel, en er zijn veel manieren om te wedden op dit spel. De bekendste gokwebsites voor LoL zijn Betway, Bet365 en Unibet. Deze sites bieden kansen voor alles, van de aanstaande kaart tot de winnaars van specifieke wedstrijden.

Maar je kunt League of Legends-weddenschappen ook vinden op andere gaming-sites, honderden zelfs. Lees online beoordelingen van verschillende goksites om te weten welke aan uw behoeften voldoen.

Soorten weddenschappen op League of Legends

Er zijn veel verschillende soorten weddenschappen op League of Legends. Deze omvatten de meest voorkomende opties, zoals wie er wint, wie als eerste sterft en wie de volgende kampioen wordt. Er zijn ook meer niche-weddenschappen met specifieke voorwaarden zoals "wie zal de laatste persoon zijn die sterft" of "zal er op enig moment tijdens dit spel een draak zijn."

Waarom zijn LoL-weddenschappen zo populair?

League of Legends is sinds de release in 2009 consequent een publiekslieveling geweest. Het is een van de meest populaire games die er zijn, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De game biedt diepgaande kennis, charismatische personages en prachtige beelden in combinatie met competitief spel dat ervoor zorgt dat spelers terug blijven komen. Het is geen wonder dat zoveel mensen elke dag hun best doen voor deze enorme titel.

Je kunt The Rift ook op mobiel spelen, waardoor deze game populairder is geworden - je kunt de game overal mee naartoe nemen. Mobiele esports-weddenschappen is enorm over de hele wereld, daarom hebben veel andere games ook mobiele versies van hun pc-games gemaakt.

League of Legends internetgemeenschap

League of Legends is een van de meest succesvolle titels in de geschiedenis van eSports, met meer dan 100 miljoen maandelijkse spelers. De game zelf is in de loop van de tijd geëvolueerd, maar de community rond deze titel is ook veranderd.

De online community van deze esports-game werd ooit gedomineerd door millennials, voornamelijk blanke mannen tussen 18 en 35 jaar oud. Na verloop van tijd evolueerde het naar een diverse spelersbasis bestaande uit mensen uit alle lagen van de bevolking en verschillende rassen.

Tegenwoordig zijn mensen op zoek naar iets meer dan alleen maar spelletjes spelen; ze zoeken naar manieren om contact te maken met andere spelers. Wanneer een gamer naar de League of Legends komt, weten ze dat ze worden verwelkomd in een community die hen de kans geeft om te concurreren en plezier te hebben. Dit helpt hen niet alleen om contact te maken met anderen, maar het helpt hen ook hun eigen identiteit te versterken.

League of Legends online spelen

Om LoL te spelen, moet je de League of Legends-app op je apparaat downloaden en een account aanmaken bij Riot Games. Je hebt een desktop of laptop, een smart-tv of een mobiel apparaat nodig dat de app ondersteunt.

Dan open je gewoon de app op je apparaat en kies je in het hoofdscherm voor "registreren" om een account aan te maken. Als je met andere mensen wilt spelen, zorg er dan voor dat je internetverbinding snel genoeg is voor multiplayer-games.

De grootste League of Legends-spelers die het waard zijn om op te wedden

De League of Legends is een enorm online multiplayer-spel dat verschillende vaardigheden vereist, waaronder strategie, teamwerk, vaardigheden en reflexen. Sinds het begin heeft de game supersterren zien komen en gaan.

Sommige namen zijn echter synoniem met dit spel. Een van de beste League of Legends-spelers in dit spel is Lee "Faker" Sang-Hyeok. Hij won talloze competities en was vijf jaar op rij de topspeler. Andere topspelers zijn onder meer:

 • Bjergsen
 • Karsa
 • MKB (Gepensioneerd)
 • Perkz
 • TheShy
 • rookie
 • Rekkles
 • Uzi
 • Petten
 • Vizicsacsi

Waarom spelen spelers graag LoL?

League of Legends is een uniek voorbeeld van hoe design evolueert om aan de veranderende behoeften van zijn spelers te voldoen. De gameplay houdt gelijke tred met de technologische vooruitgang en markttrends, terwijl een steeds groter wordende competitieve scene behouden blijft. Dit zorgt voor een zeer vermakelijke ervaring van begin tot eind.

Een andere reden waarom spelers van League of Legends houden, is dat het een multiplayer-game is. Met dit type spel kunnen spelers samenwerken met hun teamgenoten om te slagen. Zo kunnen ze veel van elkaar leren en socializen. Niet alle videogames hebben dit sociale aspect.

Last but not least houden spelers van LoL vanwege het competitieve karakter. In dit spel strijden teams tegen elkaar in verschillende modi. Het is een strategiespel waarin spelers strijden om de overwinning. Het uiteindelijke doel is om de nexus of basis van het andere team te vernietigen. Ja, de schoonheid van elk spel ligt in het concurreren.

Alles over de League of Legends Wereldkampioenschappen

Het antwoord is ja. Het is bekend als Het League of Legends Wereldkampioenschap, en het wordt elk jaar gehouden. Het evenement heeft geen vaste startdatum en locatie, maar wordt meestal in september of oktober in Europa of Noord-Amerika gehouden. Sinds de inauguratie in 2011 neemt het aantal teams dat deelneemt aan het toernooi gestaag toe.

Het eerste League of Legends World Championship (2011) had acht teams, terwijl in de edities van 2012 en 2013 respectievelijk 12 en 14 teams streden om de felbegeerde titel.

Tussen 2014 en 2016 namen in totaal 16 teams deel aan het toernooi. Dat aantal zou tussen 2017 en 2019 omhoogschieten naar 24. In 2020 en 2021 daalde het aantal deelnemers echter met twee.

Wat het aantal kijkers betreft, hebben miljoenen fans over de hele wereld afgestemd om de League of Legends Wereldkampioenschap. In 2018 keken bijna 100 miljoen mensen naar het evenement. Dit is een indicatie van hoe populair en prominent het kampioenschap is.

Kijkend naar de prijzenpot, dat maakt het toernooi nog groter. Elk van de beste vier teams krijgt een eerlijk deel van de prijs, wat meestal een aanzienlijk bedrag is.

Beste League of Legends-teams

In totaal hebben acht teams het kampioenschap sinds de aftrap in 2011 gewonnen. Slechts twee teams hebben de titel echter meer dan eens in handen gekregen. Deze omvatten T1, die de titel won in 2013, 2015 en 2016, en Gen.G, die de titel in 2014 en 2017 claimde.

De andere teams die tot kampioen zijn gekroond, zijn onder meer Fnatic (2011), DWG KIA (2020), Invictus Gaming (2018), J Team (2012), FunPlus Phoenix (2019) en Edward Gaming (2021).

Wedden op het LoL Wereldkampioenschap

Het League of Legends Wereldkampioenschap is een enorme kans voor mensen die: hou van wedden op eSports. Veel mensen wedden op hun favoriete teams om te winnen. Dit is te danken aan veel websites voor eSport-weddenschappen, waarmee gokkers zich kunnen aanmelden en weddenschappen kunnen plaatsen.

In dit toernooi hebben gokkers een breed scala aan weddenschappen om uit te kiezen, waaronder wie het toernooi zal winnen en de winnaar van individuele wedstrijden.

Regio's met de hoogste rating in het League of Legends Wereldkampioenschap

Laten we een trip down memory lane maken en een kijkje nemen in de landen of continenten die het League of Legends World Championship hebben gewonnen. Deze omvatten Zuid-Korea, China, Noord-Amerika, Europa en Oost-Azië (Hong Kong, Taiwan, Macau en Zuidoost-Azië).

Tot nu toe (vanaf 2021) is Zuid-Korea het meest succesvolle land in het toernooi, met maar liefst zes keer de prestigieuze titel in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2020. Maar dat is niet alles, want teams uit dit land zijn ook vijf keer tweede geworden, in 2012, 2015, 2016, 2017 en 2021.

China heeft drie keer aanspraak gemaakt op de titel, in 2018, 2019 en 2021, en het land is tweede geworden in drie seizoenen, waaronder 2013, 2014 en 2020. Europa en Oost-Azië zijn elk eenmaal tot kampioen gekroond, terwijl Noord-Amerika moet de titel nog winnen. Laatstgenoemde behaalde echter een plaats in de top vier in 2011 (twee teams) en 2018 (één team).

Wedden op League of Legends op goksites voor esports

Websites voor esport-weddenschappen zijn geweldig voor mensen die graag wedden op competitieve videogames. Met deze sites kun je wedden op lol-teams, spelers, evenementen, wedstrijdresultaten, enz. Er zijn honderden eSport-wedsites die een breed scala aan diensten en functies bieden. Dat betekent dat het vinden van een lol esport-bookie geen probleem is.

Als gokker moet u er echter een vinden met eersteklas service en eerlijke kansen. Als je geen idee hebt van het online gokplatform waarmee je te maken hebt, kun je het beste niet wedden op een bepaalde wedstrijd, omdat sommige websites gewoon je geld aannemen zonder er iets voor terug te geven. Je zou ze oplichting kunnen noemen!

Wanneer League of Legends gokt bij eender welke provider, wil je misschien controleren of de site:

 • Heeft een betrouwbaar klantenondersteuningssysteem
 • Heeft betrouwbare betaalmethoden
 • Wordt regelmatig gecontroleerd op eerlijkheid
 • Betaalt winnaars uit zonder hun geld zonder goede reden in te houden
 • Heeft een brede assortiment eSport-games om op te wedden naast de League of Legends
 • Is gemakkelijk te gebruiken

Enkele van de beste sites om op LoL te wedden zijn:

 • 1xBet
 • 22weddenschap
 • Betway
 • MelBet
 • Betsafe
 • Casumo
 • Unibet
 • TonyBet

Volg de beste League of Legends-teams en zet nauwkeurig in

Wedden op League of Legends esports kan zowel leuk als winstgevend zijn. Nu de populariteit van dit spel steeds groter wordt, is gokken in League of Legends een favoriet geworden voor veel mensen. Er zijn veel manieren om lol te wedden, maar elke speler moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat hij zijn geld verliest.

Daarbij moeten ze rekening houden met veel verschillende factoren voordat ze hun weddenschappen plaatsen, waaronder de prestatiegeschiedenis van spelers, details van teamprestaties en andere factoren die op het moment van wedden moeilijker nauwkeurig te voorspellen zijn.

Dat gezegd hebbende, kan het volgen van de prestaties van de beste League of Legends-teams en wedden op die teams in dit opzicht een van de betere benaderingen zijn.

Recent formulier

Ook al zijn er teams met een geweldige geschiedenis in deze sport, laat je niet misleiden door te denken dat het verleden van een team altijd de uitkomst van een wedstrijd zal bepalen. Een team kan titelverdediger zijn en toch drie of vier nederlagen op rij hebben in een bepaald toernooi.

Daarom loont het om de meest recente winsten te controleren voordat u erop gaat wedden. Een team kan een bepaald aantal games achter elkaar winnen en het zou erg verleidelijk zijn om daarop te wedden, maar niet de recente overwinningen van alle teams zijn het waard om op te wedden. Verwacht dus alles als je eenmaal je weddenschap op lol esports hebt geplaatst.

Controleer het Head-to-Head-record

Voor het succes van uw weddenschap is het van essentieel belang om naar het onderlinge record te kijken voordat u gokt op een LoL-wedstrijd. Hun vorm is een uitstekende indicator van de prestaties van een team ten opzichte van hun tegenstander en is een perfecte manier om te bepalen welk team de wedstrijd zal winnen.

Als team A bijvoorbeeld vijf keer tegen team B heeft gespeeld en slechts één van de vijf wedstrijden heeft verloren, betekent dit dat team A een winstpercentage heeft van 80%, terwijl de tegenstander slechts 20% heeft gewonnen.

Als de twee teams elkaar ontmoeten in een League of Legends-wedstrijd, heeft team A een grotere kans om te winnen dan team B. Maar nogmaals, je moet voorzichtig zijn, want er kan veel zijn veranderd. Een overstuur is in dergelijke gevallen heel goed mogelijk.

Een korte introductie tot LoL-kansen

De odds van bookmakers in een League of Legends-wedstrijd kunnen een indicatie zijn van welk team zal winnen. Veel mensen realiseren zich echter niet het belang van deze kansen. Natuurlijk zal geen enkele bookmaker een sterker team high geven LoL-weddenschappen en vice versa.

Door deze kansen te controleren, kunt u ervoor zorgen dat u niet blindelings gokt en uw geld inzet op iets dat misschien niet voor u werkt.

Wedkansen van League of Legends begrijpen

Dit is een populair spel in de wereld van eSports. Zijn populariteit is altijd gestegen, en die van de professionele teams in dit spel. Als zodanig is het niet verwonderlijk dat miljoenen mensen bereid zijn om op dit spel te wedden.

Natuurlijk wedden spelers om verschillende redenen op verschillende sportsbooks, maar als je op zoek bent naar enig inzicht in wat er met de kansen gebeurt, moet je weten naar welk platform je moet kijken.

Verschillende sportboeken, verschillende kansen

Een paar jaar geleden was het mogelijk om vind de beste kansen op elke game die je wilde in je favoriete esportsbook. Echter, met zoveel opties nu, kan het moeilijk zijn om een online sportsbook met de beste kansen te vinden als je niet weet waar je op moet letten.

Er zijn bepaalde factoren die bepalen welke site betere kansen heeft dan andere. Deze omvatten prestaties uit het verleden en populariteit onder gokkers.

Doe je eigen onderzoek online om erachter te komen wat andere gokkers zeggen over waar je de beste League of Legends-kansen kunt vinden. Je kunt ook naar bijvoorbeeld vijf verschillende sportsbooks kijken om te weten welke de beste kansen heeft. Houd er rekening mee dat de kansen kunnen veranderen, dus als u op een bepaald moment de beste kansen vindt, moet u geen tijd verspillen. Ze kunnen in een fractie van een seconde veranderen, vergis je niet.

Opmerkelijke teams in de League of Legends

Veel verschillende teams deelnemen aan de League of Legends, maar dit zijn enkele van de meest succesvolle in de geschiedenis van het spel. Waaronder:

 • Damwon
 • KIA
 • TSM
 • Teamvloeistof
 • T1 Esports
 • Gen.G
 • Royal geef nooit op
 • Invictus Gaming
 • G2 Esports
 • FunPlus Phoenix
 • Wolk 9

Dus, als je op zoek bent naar een weddenschap in deze eSport, dan zijn dit de namen die je misschien wilt proberen.

Voor- en nadelen van League of Legends

Met meer dan 100 miljoen actieve spelers en niet te vergeten miljoenen kijkers en gokkers, is het veilig om aan te nemen dat League of Legends zowel het kaf als het koren met zich meedraagt. Het kan niet alleen een carrièrekans zijn voor veel spelers, maar het verleidt ook mensen tot onverantwoord gokken, dankzij het verslavende karakter.

Pluspunten

 • Het is een kans voor iedereen die een competitieve gamer wil zijn en betaald wil worden voor het spelen van videogames. Er zijn andere mogelijkheden zoals coaching, casting en het produceren van content voor eSport-evenementen.
 • De game biedt veel toernooien om te spelen, te bekijken en op te wedden
 • Het spel is gemakkelijk te leren en te spelen, waardoor het geschikt is voor beginners
 • Gezien zijn populariteit is League of Legends beschikbaar op honderden spelplatforms, wat betekent dat elke speler of gokker er geen moeite mee zal hebben om het te vinden.
 • De wedstrijden zijn kort, waardoor mensen gemakkelijk kunnen kijken zonder zich te vervelen.
 • Het is een videogame voor meerdere spelers, wat betekent dat je je vrienden mee aan boord kunt nemen.

nadelen

 • Het is erg competitief. Veel spelers stoppen omdat ze de druk die gepaard gaat met intensief gamen niet aankunnen.
 • Nieuwe spelers kunnen moeite hebben met het beheersen van het spel. Ze hebben misschien wat tijd nodig om de fijne kneepjes van het spel onder de knie te krijgen.

League of Legends goktips en trucs

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het wedden op League of Legends, maar ze weten niet hoe ze dat moeten doen, en daarom blijven ze verliezen. Als je op dit spel wilt wedden en de bookmakers in hun eigen spel wilt verslaan (hoewel er geen garantie is dat je dat altijd zult doen), dan zijn hier enkele van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden voordat je lol esports-weddenschappen plaatst.

Het is geweldig om een site voor esports-weddenschappen te vinden met lik gok op esports keuze. Dit is leuk en spannend voor beginners en ook voor ervaren gokkers.

Zoek naar een online esport-bookmaker met de beste kansen. Zoals uitgelegd in de vorige sectie, hebben verschillende bookmakers andere kansen; waarom niet op zoek naar een met de beste? Daarbij moet u er echter zeker van zijn dat de esportbet-site echt is. Vergeet niet twee keer na te denken als de deal te goed is.

Voer een grondige analyse uit van de spelende teams en kies er een die een goede kans heeft om te winnen. Controleer aspecten zoals de recente vorm van het team, onderlinge resultaten en welke spelers zullen spelen.

Ga niet achter verliezen aan. Als u een weddenschap verliest, kunt u het beste stoppen met wedden totdat u een andere wedstrijd vindt waarin u kans maakt. Houd je aan je budget!

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSports
About

Jun-ho Kim, de dynamische Esports-maestro van Zuid-Korea, fungeert als een baken van kennis bij EsportRanker. Door analytisch vermogen te combineren met een aangeboren liefde voor gaming, ontrafelt Jun-ho het ingewikkelde tapijt van online competities, waardoor spelers op de hoogte en geïnspireerd blijven.

Send email
More posts by Jun-ho Kim

Laatste nieuws

LoL Arena keert terug: nieuwe functies, verbeterde gameplay en feedback van spelers
2023-11-07

LoL Arena keert terug: nieuwe functies, verbeterde gameplay en feedback van spelers

Riot Games heeft in december officieel de terugkeer aangekondigd van LoL Arena, de populaire spelmodus, met Patch 13.23. Na het aanvankelijke succes hebben spelers reikhalzend uitgekeken naar de comeback, en Riot heeft naar hun eisen geluisterd.