Hoe u op Esports kunt wedden: de ultieme kennisgids

In deze gids voor eSports-weddenschappen kom je alles te weten over wedden op elektronische sporten. Blijf ook op de hoogte om erachter te komen welke de beste videogamegenres en videogametitels zijn om op te wedden, evenals tips voor eSports-weddenschappen. Het lijdt geen twijfel dat de eSports-industrie een exponentiële groei doormaakt. Met de komst van de pandemie bloeide eSports-weddenschappen op, en vandaag is het de snelstgroeiende vorm van wedden.

Volgens een rapport uit 2019 van Chris Grove, een ondernemer in de gokindustrie uit Las Vegas, bedroeg het totale geld dat in 2020 werd ingezet rond grote eSports-titels wereldwijd ongeveer $ 12,9 miljard, terwijl het aantal gokkers in de eSports wereldwijd ongeveer 6,5 miljoen bedroeg. De komst van de pandemie, en bijgevolg het stopzetten van live-wedstrijden, moet de cijfers hebben doen exploderen.

Hoe u op Esports kunt wedden: de ultieme kennisgids
Hoe te wedden op esports 2024De beste goksites voor esports vindenMOBA gokgidsBattle Royale gokgidsFPS gokgidsGids voor wedden op sportsimulatieRTS gokgidsAfsluiten
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Hoe te wedden op esports 2024

Voordat je de lijst met de beste deelt Genres van eSports-videogames om op te wedden, vindt u hier een beginnershandleiding voor eSports-weddenschappen. Ontdek de basisprincipes van eSports-weddenschappen, van het vinden van de beste site om op te wedden, tot weddenschappen, markten, strategieën en meer.

Hoe esports-weddenschappen werken

Esports-weddenschappen zijn gewoon wedden op elektronische sporten die op competitief niveau worden gespeeld. Hoewel ze vrij gelijkaardig zijn aan virtuele en gesimuleerde games, heeft eSports die menselijke touch, net als traditionele sportweddenschappen, waar professionele atleten het uitvechten, niet AI en computersimulators. Pro-teams trekken nu al het beste talent van over de hele wereld aan, dus eSports is net zo competitief als elke andere sport.

Hoe te wedden op esports

Wedden op eSports is vrij eenvoudig. Er zijn echter een paar dingen die gokkers moeten weten.

Eerst moeten spelers beslissen op het spel waarop ze willen wedden. Dit artikel deelt enkele van de beste genres om op te wedden en de populairste games in de eSports-scene van elk genre.

De beste goksites voor esports vinden

Zodra een gokker genoegen neemt met een specifiek spel, moeten ze bookmakers vinden die markten voor het spel aanbieden. Voor de goede orde, niet alle bookmakers hebben eSports-weddenschappen.

Een andere essentiële factor om te overwegen bij het kiezen van een bookmaker zijn licenties en regelgeving. Speel alleen op geregistreerde en gerenommeerde eSports-weddenschappen.

Lees vervolgens beoordelingen van bookmakers en doe wat onderzoek om bookmakers te vinden die snel en veilig bankieren bieden, en belangrijker nog, een uitgebreide lijst met stortings- en opnameopties. Spelers willen absoluut snel gaan gokken met echt geld. Houd ook rekening met de transactiekosten, doorlooptijd en, belangrijker nog, geaccepteerde valuta's.

Cruciale aspecten om te overwegen zijn onder meer klantenondersteuning, talen, live streaming, sitenavigatie en mobiel wedden.

Het derde aspect om op te focussen zijn de eSports-weddenschappen en kansen. Sommige bookmakers hebben enorme gokmarkten, terwijl andere alleen de basisopties bieden. Het eerste is waar liefhebbers van eSports-weddenschappen op moeten letten. Als het om kansen gaat, zijn er twee dingen. Sluit je eerst aan bij goksites met de hoogste kansen. Ten tweede moeten spelers ervoor zorgen dat het noteringsformaat dat ze kennen, wordt ondersteund.

Het is ook essentieel om promoties te overwegen. De beste eSports-bookmakers hebben onder andere geen stortingsbonussen en stortingsbonussen. Denk er bij het zoeken naar gokbonussen aan om de inzetvereisten te controleren. Hoe lager de vermenigvuldiger, hoe groter de kans om het meeste uit een gokbonus te halen.

Strategieën voor wedden op esports

Net als bij traditionele sportweddenschappen, zijn er eSports-wedstrategieën, die variëren afhankelijk van het spelgenre. Arbitrageweddenschappen zijn de meest populaire strategie. Deze strategie, algemeen bekend als de 'arb'-wedstrategie, houdt in dat je inzet op alle mogelijke uitkomsten van een individuele eSports-wedstrijd.

MOBA gokgids

De Multiplayer Online Battle Arena, in de volksmond bekend als MOBA, is een van de beste videogamegenres om op te wedden. Deze strategievideogame bevat twee teams die het tegen elkaar opnemen in een vooraf gedefinieerd slagveld dat bekend staat als een kaart.

MOBA-games zijn best beoordeeld, vooral in Azië. De populariteit kan worden toegeschreven aan het feit dat ze sociaal zijn nu spelers moeten samenwerken met vrienden om de overwinning te behalen. Enkele van de beste MOBA-spellen om op te wedden zijn: League of Legends, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang en Smite.

Hoe te wedden op MOBA-spellen

MOBA-weddenschappen worden steeds populairder nu er enkele prestigieuze MOBA-toernooien en competities zijn, zoals The International en de LoL Wereldkampioenschap. Bovendien? Er zijn bijna het hele jaar MOBA-spellen om op te wedden. Interessant is dat MOBA-spellen de topteams en talent aantrekken, waardoor het concurrentievermogen in het strategiespel wordt geïnjecteerd.

De ruggengraat van wedden op MOBA-spellen is het begrijpen van de verschillende gokmarkten. Gokkers kunnen wedden op enkele MOBA-wedstrijdmarkten, MOBA-toernooien/competities/competitiewinnaars of kaartenmarkten. Enkele van de beste weddenschappen om te plaatsen zijn de matchwinnaar, kaartwinnaar, kaarttotalen, eerste kill, aantal rondes, totale kills/kansen, of zelfs handicap, enz. De waarschijnlijkheid van al deze gebeurtenissen wordt weergegeven in kansen.

Om op MOBA-spellen te wedden, zoek je eerst een goksite met MOBA eSports-markten en blijf je op de hoogte van de aankomende MOBA-competities. Gokkers moeten zich ook bewust zijn van de verschillende formaten die worden gebruikt in MOBA-gametoernooien.

Ten slotte moeten spelers wat onderzoek doen om erachter te komen welke de beste MOBA zijn eSports-teams. Op dit moment zijn de bekende namen onder andere Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming en Team Secret. Het is ook verstandig om de recente vorm van het team te controleren waarop gokkers hun geld inzetten.

Battle Royale gokgids

Battle Royale-games zijn fantastische online multiplayer-games met 'last-man-standing'-gameplay en overlevings-, verkennings- en opruimtactieken. Er zijn tientallen tot honderden spelers bij betrokken die strijden om glorie op een steeds kleiner wordende kaart. Afhankelijk van het formaat kunnen spelers alleen of in teams zijn.

Tegenwoordig domineren Battle Royale-games de eSports-scene. Enkele van de grootste Battle Royale-games zijn: Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex-legenden, PUBG: Slagvelden, en Fall Guys Ultimate Knockout om er maar een paar te noemen.

Hoe te wedden op Battle Royale-spellen

Wedden op Battle Royale-spellen is een van de meest populaire vormen van eSports-weddenschappen. De populariteit van deze spellen kan worden toegeschreven aan het feit dat Battle Royale-spellen honderden competities van het hoogste niveau en aanzienlijke prijzengelden aantrekken. Twee van de belangrijkste Battle Royale-toernooien zijn Apex Legends Global Series (Apex Legends) en The Fortnite World Cup (Fortnite). Interessant is dat de Fortnite World Cup 2019 een prijzenpot van $ 30 miljoen trok.

Inzetten op Battle Royale-spellen is vrij eenvoudig, zolang gokkers de beste Battle Royale eSports-goksites vinden en de gameplay, de markten en hoe de kansen werken begrijpen. Er zijn verschillende markten om op te wedden, afhankelijk van de goksite en natuurlijk het specifieke Battle Royale-spel.

Enkele van de veelvoorkomende markten waarmee spelers bekend moeten zijn, zijn onder meer winnaars van een wedstrijd, toernooiwinnaars, speciale weddenschappen, accumulatoren, totalen, kaartwinnaars, kaartscores en zelfs live weddenschappen, ook wel live weddenschappen genoemd.

Naast de gokmarkten en kansen, moeten spelers bekend zijn met de eSports-scène van de Battle Royale-game waarop ze willen wedden. Ontdek de beste teams in Fortnite, de beste teams in Apex Legends, enzovoort. Bekijk ook hun recente formulier om de beste gokbeslissing te nemen.

FPS gokgids

Het lijdt geen twijfel dat FPS (First-Person Shooter) een populair videogamegenre is. Het is gebaseerd op geweren en andere op wapens gebaseerde gevechten vanuit het perspectief van een first-person. De spelers besturen de hoofdrolspeler in een 3D-ruimte. FPS-games zijn populair omdat ze die echte sfeer op het slagveld inluiden dankzij meeslepende graphics en geluid. Ze bevorderen ook teamwork en solidariteit.

FPS-games zijn over de hele wereld populair. Battlefield V en Counter-Strike: Global Offensive zijn twee van de grootste FPS-games van dit moment. Andere populaire FPS-titels in eSports zijn Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant en Overwatch.

Hoe te wedden op FPS-spellen

FPS-spellen zijn niet alleen groot in cumulatieve prijzenpotten; ze domineren ook de eSports-weddenschappen. Volgens de laatste statistieken leidt CS:GO op het gebied van gokvolumes nu die er zijn veel toernooien door het jaar heen. Het is ook gemakkelijk om te wedden op FPS-spellen en er is een breed scala aan gokopties.

Net als bij alle andere videogamegenres, moeten spelers die op FPS-games wedden, de basisgameplay en -regels begrijpen om weloverwogen gokbeslissingen te nemen. Het is ook essentieel om de huidige staat van de FPS eSports-scene te begrijpen. Zoek tijd om te onderzoeken welke de beste FPS-teams zijn. Op dit moment zijn de beste FPS-teams Astralis, SEN Sentinels en San Francisco Shock. Het is ook van vitaal belang om alle komende toernooien en competities te bekijken.

Een ander belangrijk punt waar gokkers zich bewust van moeten zijn, zijn de beschikbare gokmarkten. FPS-games kunnen verschillende gameplay en doelstellingen hebben, maar de meeste gokopties zijn vergelijkbaar met wat spelers kunnen vinden in MOBA en Battle Royale eSports-weddenschappen. Enkele van de beste markten om op te wedden zijn toernooiwinnaar, matchwinnaar, kaartwinnaar, first blood en live wedden.

Gids voor wedden op sportsimulatie

Voor de traditionele sportweddenschappen liefhebbers, sportsimulatie eSports-games bieden de ultieme ervaring omdat ze traditionele sportweddenschappen volgen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn sportsimulatiegames gebaseerd op echte sportgames zoals voetbal, hockey, motorsport, basketbal en Amerikaans voetbal. Sportsimulatiespellen moeten niet worden verward met virtuele sporten, aangezien echte mensen ze spelen.

Sportsimulatiespellen zijn wereldwijd populair. De scene heeft elite pro-teams, waarvan sommige worden gesponsord door professionele clubs. Ze geven de belangrijkste competities en competities weer en gebruiken geavanceerde game-engines om realistische gameplay en adembenemende graphics te bieden. Enkele van de beste sportsimulatiespellen om op te wedden zijn: FIFA, NBA2K, PES, Madden, enz.

Hoe te wedden op sportsimulatiespellen

Sportsimulatiespellen trekken veel gokkers aan, meestal liefhebbers van traditionele sportweddenschappen. Dit komt omdat ze vergelijkbaar zijn met conventionele sportweddenschappen in termen van gokmechanismen. Tot nu toe, zo goed, leiden FIFA 21-weddenschappen in het sportsimulatiegenre in termen van gokvolume. Wat moeten spelers nu weten over wedden op sportsimulatievideogames?

Het eerste is het vinden van betrouwbare goksites met FIFA, PES en NBA2K markten. Onthoud dat niet alle goksites deze markten hebben. Als het gaat om weddenschappen en markten, worden de kansen weergegeven in een van de drie gokformaten, of alle formaten, terwijl de markten hetzelfde blijven als bij reguliere sportweddenschappen.

Het verschil zit echter in de teams om op te wedden. Bij traditionele sportweddenschappen zijn de beste teams om op te wedden de laatste tijd de meest succesvolle. Bij eSports-weddenschappen moeten spelers echter niet naar de meest prominente teams in het echte leven kijken. In plaats daarvan moeten ze kijken naar het record van de eSports-pro-speler. Een pro-speler, met een superteam als PSG, met alle sterren, kan bijvoorbeeld verliezen van een betere pro-gamer die speelt met een gemiddeld team uit de lagere Franse competities.

RTS gokgids

RTS, ook wel bekend als realtime strategiespel, is een ander populair videogamegenre om op te wedden. Een van de aspecten die deze spellen populair maken, is het over het algemeen snellere karakter. Het verschil tussen RTS-games versus turn-based strategy (TBS)-games is dat in RTS-games spelers tegelijkertijd in actie kunnen komen.

Er zijn veel RTS-games, maar slechts een handvol functies in de competitieve eSports-wereld. Realtime strategiespellen zijn onder meer StarCraft II, WarCraft en de Age of Empires serie.

Hoe te wedden op RTS-spellen

Hoewel de populariteit van het RTS-videogamegenre afneemt, zijn de games nog steeds actief in de eSports-scene. Dus, wat moeten spelers weten over wedden op RTS-games?

Het eerste is het vinden van goksites met gokmarkten voor RTS-games, zoals: StarCraft II en WarCraft-markten, onder andere. Meld u dan aan bij bookmakers die veel evenementen en de hoogste kansen hebben. Spelers moeten er ook naar streven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de wereld van RTS-games. Begrijp eerst de gameplay van RTS-games en de basisregels. Belangrijk is dat u meer te weten komt over de verschillende toernooiformaten die worden gebruikt.

Bekijk ten slotte het klassement om de beste teams en spelers te vinden om geld op te zetten. Voor de goede orde, teams blijven van rooster veranderen, dus zorg ervoor dat je het recente formulier van het team controleert om de juiste gokbeslissing te nemen.

Afsluiten

Dat is het; een gids over hoe te wedden op eSports. Vergeet niet dat er tips en strategieën voor eSports-weddenschappen zijn die de winstkansen vergroten. Zorg er ook voor dat u controleert wat de experts zeggen in hun voorspellingen voordat u die weddenschap aangaat!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Dingen die u moet weten over wedden op Esports bij online casino's
2023-02-09

Dingen die u moet weten over wedden op Esports bij online casino's

Er zijn niet veel dingen die je kunt doen die een vergelijkbaar niveau van spanning en opwinding bieden als wedden op e-sports. Esports-weddenschappen zijn zelfs nog spannender dan sportweddenschappen voor reguliere sportevenementen, omdat esports veel onvoorspelbaarder zijn dan reguliere sporten. Het is niet zo ongewoon om een ​​underdog-team te zien winnen tegen een van de topteams in de esports-scene.

eSports-voorwaarden en Lingo die u moet kennen
2023-01-19

eSports-voorwaarden en Lingo die u moet kennen

Sett is angstaanjagend in de late game. Dit niveau van tankpotentieel, in combinatie met zo'n hoge DPS-output, kan verwoestend zijn voor teams die geen AoE-crowdcontrol hebben. Zijn draagpotentieel zal sneeuwballen als hij de Rode Buff opnieuw kan stelen.

Hoe te wedden op Apex Legends in 2022
2022-03-31

Hoe te wedden op Apex Legends in 2022

Apex Legends-weddenschappen krijgen langzaamaan grip omdat steeds meer fans van de Battle Royale Hero Shooter-game inzetten op de honderden toernooien en competities wereldwijd. Als wedden je een idee lijkt, dan is dit de plek waar je moet zijn. Ontdek alles over Apex Legends-weddenschappen 2022, vanaf de basis van Apex Legends online wedden tot de grootste competities en teams.