Zet in op Arena of Valor International Championship 2024

Arena of Valor, voorheen Strike of Kings, is een online videogame ontwikkeld door TiMi Studio Group. Het is beschikbaar op iOS-, Android- en Nintendo Switch-apparaten. Het is een van de meest populaire games in Azië, omdat het voorkomt in bijna alle grote eSports-evenementen in de regio.

Het Arena of Valor International Championship is het meest gevierde evenement van de Arena of Valor. Dit toernooi vindt de afgelopen vijf jaar jaarlijks plaats onder de AIC-franchise. De zesde iteratie, georganiseerd door VSPN, Level Infinite en Garena, begon op 16 juni 2022 en eindigt op 10 juli 2022. De poolprijs varieert doorgaans jaarlijks, waarbij het evenement in 2022 de hoogste poolprijs heeft van $ 2 miljoen. Tot nu toe zijn alle Arena of Valor International Championship-evenementen online gehouden.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Alles wat je moet weten over Arena of Valor International Championship

Arena van Valor, voorheen Strike of Kings, is een online videogame ontwikkeld door TiMi Studio Group. Het is beschikbaar op iOS-, Android- en Nintendo Switch-apparaten. Het is een van de meest populaire games in Azië, omdat het voorkomt in bijna alle grote eSports-evenementen in de regio.

De AoV-gameplay

Arena of Valor is een multiplayer-game met een strijdarena. Elke speler kiest een personage om te besturen op het slagveld. De personages van het spel worden helden genoemd, elk met unieke vaardigheden.

Hoe meer een speler een held gebruikt, hoe meer mogelijkheden de held krijgt. Spelers kunnen op verschillende manieren ervaring en goud verdienen, waaronder het doden van monsters en volgelingen, het vernietigen van gebouwen en het verslaan van andere spelers.

Goud kan dan worden gebruikt om speciale game-items te kopen die een speler superieure vaardigheden geven die van pas komen in de strijdarena. Bovendien kan goud spelers helpen meer helden te kopen. Aan de andere kant kan de verdiende ervaring meer vaardigheden ontgrendelen en vergroten om een held krachtiger te maken.

Spelmodi

Arena of Valor heeft verschillende spelmodi, waarvan de meest populaire de 5v5 is, gewoonlijk de Grand Battle genoemd. Het belangrijkste doel van de spelers in deze modus is om de torentjes van de vijand te vernietigen en verschillende missies te beveiligen, zoals het doden van de Dark Slayer en het vernietigen van de kern van de tegenstander. De Grand Battle-wedstrijden duren meestal tussen de 12 en 18 minuten.

De Black City Arena, een 1v1-modus, is een andere populaire modus in de gameon. Het heeft alleen een enkele baan, een toren, een kern voor rood en blauw, twee borstels aan de zijkanten van het horizontale slagveld en een HP-pot.

Het Shadow Duel wordt ook vaak gespeeld. Deze 3v3-modus wordt gespeeld op Flatland Battlefield en heeft een kleinere kaart. Het heeft slechts één torentje en elk team heeft een kernbasis. De spellen zijn sneller en duren elk 4 tot 6 minuten.

Andere opmerkelijke spelmodi zijn Abyssal Clash, Hook Wars, Football Fever, Death Match, Gladiator's Summit, Mayhem Mode en Duo Race.

Arena of Valor International Championship weddenschappen

Spelers die graag wedden op Arena of Valor International Championship-toernooien, zijn vooral geïnteresseerd in het onderzoeken van de kansen die worden geboden door verschillende eSports-wedsites. Idealiter variëren de weddenschappen van Arena of Valor meestal afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type weddenschap en de gekozen eSports-wedsite. De meeste aanbieders van eSports-weddenschappen bieden meestal een breed scala aan soorten weddenschappen aan voor vrijwel alle wedstrijden in het evenement.

De matchwinnaar is een van de meest populaire soorten weddenschappen in de beste Arena of Valor International Championship-toernooien. De spelers voorspellen welk team een bepaalde wedstrijd zal winnen. De uitkomst van de weddenschap kan zowel een winst als een verlies zijn.

De kansen zijn meestal aanzienlijk lager voor het favoriete team om te winnen. Een ander gerelateerd type weddenschap is de winnaar van het evenement. Daarvoor wedden gokkers op welk team het kampioenschap zal winnen.

Handicap-weddenschappen zien beperkingen die verbonden zijn aan het favoriete team om te winnen, wat de weddenschappen gelijkmatiger maakt. Het resultaat is dat de kansen ook dichterbij komen, wat het beste werkt voor gokkers die willen wedden op het winnende underdog-team.

Bij het type 'over/under'-weddenschap moeten spelers wedden of een team meer of minder zal scoren dan een bepaald aantal. Idealiter geeft deze weddenschap gokkers de vrijheid om de scores met een breder bereik te voorspellen.

Andere soorten weddenschappen voor het Arena of Valor International Championship zijn de juiste score, het eerste bloed, het totale aantal doden, de kaarthandicap en de kaartwinnaar.

Waarom is het Arena of Valor International Championship populair onder Punters?

De verscheidenheid aan gokmarkten is ongetwijfeld een van de belangrijkste redenen waarom Arena of Valor International Championship populair is onder gokkers. De meest gerenommeerde online eSport-wedsites bieden gokmarkten voor bijna alle wedstrijden die tijdens het evenement worden aangeboden, waardoor het voor gokkers die van het spel houden gemakkelijk is om op hun favoriete spelers en teams.

Een andere reden is dat de meeste eSports-weddenschappen aantrekkelijke kansen (lage marges) bieden voor de meeste Arena of Valor-wedstrijden. De kansen zijn aantrekkelijker dan normaal en trekken meer gokkers naar de respectievelijke sites. De potentiële bedragen die gokkers kunnen winnen door in te zetten op het toernooi nemen toe met de verbeterde kansen.

Wedden op de Arena of Valor International Championship-competities is ook relatief eenvoudig. De meeste soorten weddenschappen die worden aangeboden door aanbieders van eSports-weddenschappen zijn gemakkelijk te begrijpen en te plaatsen. Dat maakt ze zelfs geschikt voor gokkers zonder gokervaring. De meeste bookmakers bieden ook live gokmarkten voor de toernooi.

Dat is handig omdat gokkers de wedstrijden kunnen analyseren en live weddenschappen kunnen plaatsen op basis van betrouwbare realtime informatie. Bovendien zijn alle games meestal goed gepland voor het toernooi, waardoor het voor gokkers gemakkelijk is om alle games live te zien.

AoV Internationaal Kampioenschap Winnende Teams en Grootste Momenten

Veel Arena of Valor-teams hebben deelgenomen aan de zes iteraties van het Arena of Valor International Championship die tot nu toe hebben plaatsgevonden, waarbij de meeste elk jaar andere spelers hebben.

Verschillende teams en spelers vielen echter op in de competitie door hun indrukwekkende prestaties. Hier zijn de grote Arena of Valor International Championship-toernooien van de afgelopen jaren, te oordelen naar hun indrukwekkende prestaties.

Burrium United E-Sports

Burriam United eSports is de titelhouder van het Arena of Valor International Championship 2021. Het team won 40% van de prijzenpot van $ 1 miljoen, waarvan 20% naar de eerste runner-up, V Gaming. Hong Kong Attitude was de tweede runner-up en won 15% van de prijzenpot.

Burriam United eSports is een professionele eSports-organisatie gevestigd in het Thais. De actieve spelers die het kampioenschap in 2021 wonnen, waren Satittirat Chetnarong, Anurak Saengjan, Pakinai Srivjarn en Weerapat Rungchaeng.

De prestaties van het team waren zo indrukwekkend dat de meeste spelers prijzen kregen. Geïdentificeerd door hun spelers-ID's, won NuNu de Finals MVP award en Best Line-Up Mid, Overfly won de Best Line-Up Dark Slayer award en Difoxn won de Best Line-Up Abyssal Dragon award.

MAD-team

Het MAD Team won de vierde editie van het Arena of Valor International Championship, dat plaatsvond in 2020. Dit professionele eSports-team is gevestigd in Taiwan. Na zijn opvallende prestatie ontving het team 40% van het prijzengeld, dat uitkwam op $ 200.000.

Enkele van de spelers in de eenheid die indrukwekkende prestaties leverden, waren speler 03.22, die de Finals MVP en Beste Line-Up Abyssal Dragon was, en KuKu, die de winnaar van Beste Line-Up Support was.

Teamflits

Twaalf teams namen plaats in de Arena of Valor International Championship 2019, met Team Flash als kampioen. Het team won $ 200.000 uit de prijzenpot van $ 500.000. De twee Team Flash-spelers die het meest opvielen tijdens dat evenement waren XB, die de Finals MVP-prijs won, en ADC, die de jungle-prijs voor de beste line-up won.

J-team

Het J Team won het Arena of Valor International Championship in 2018 en verdiende $ 250.000 uit de prijzenpot. De MVP-prijs van het toernooi ging naar de speler van het J Team met de gebruikersnaam Neil.

Beweegt nog steeds onder geweervuur

Het Still Moving Under Gunfire-team was het allereerste team dat het Arena of Valor International Championship won. Het team won de eerste iteratie van het toernooi, dat was in 2017, na te hebben gevochten tegen 11 andere internationale profteams. Het prijzengeld voor het winnende team was $ 200.000.

Waar te wedden op Arena of Valor International Championship

Het vinden van een geschikte eSports-weddenschapssite om te wedden op de grootste Arena of Valor International Championship-toernooien kan een uitdaging zijn vanwege de uitgebreide opties die beschikbaar zijn voor eSports-gokkers. Sommige goksites voor videogames zijn niet zo goed en kunnen resulteren in een slechte gokervaring.

Kijkend naar de lijst met eSports-toernooien en gokplatforms, kan het een hele opgave zijn om het meest geschikte gokplatform voor egaming te vinden. Een van de meest effectieve oplossingen is het bezoeken van een speciale site voor het rangschikken van eSports-weddenschappen. Dergelijke sites hebben doorgaans alle relevante informatie die nodig is om geschikte sites voor eSports-weddenschappen te kiezen op basis van voorkeuren, inclusief topsuggesties.

Hoe u kunt wedden op AoV IC

Het gokproces is relatief eenvoudig na het kiezen van de eSports-goksite. Gokkers moeten zich eerst aanmelden en inloggen op de goksite en hun gokaccounts financieren. Vervolgens moeten ze een weddenschapstype en gokmarkt naar keuze kiezen. De selectie kan gebaseerd zijn op tal van factoren, waaronder de kansen en mogelijke uitkomsten.

Bovendien moeten gokkers ook beslissen hoeveel geld ze voor elke weddenschap willen inzetten. Het stapsgewijze proces van het plaatsen van weddenschappen kan variëren op verschillende eSports-weddenschappen, maar omvat meestal slechts een paar klikken. Iets om op te merken is dat alle weddenschappen op tijd moeten worden geplaatst, meestal voor het begin van de respectievelijke wedstrijden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries