Top Arena of Valor goksites 2024

Elke gamer zoekt naar de beste ervaring, en schijnbaar zoeken ze dit naar zowat elke eSport-game. Van strategie en avontuur tot vechtsporten en al het andere, er zijn tegenwoordig veel eSports (vanaf 2022). Het is echter gebleken dat sommige eSport-games in de loop van de tijd meer volgers hebben dan andere.

Als gevolg hiervan zijn er games die de status van referenties hebben verdiend, en dit is de rangorde waarin iedereen Arena of Valor vol vertrouwen zou noemen. Net als Dota 2 en League of Legends, om er maar een paar te noemen, is deze game een product van spraakmakende expertise en technologie. Bekijk dit bericht voor informatie over deze game.

Top Arena of Valor goksites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Wat is Arena of Valor?

Arena os Valor, afgekort als AoV, is een online gevechtsarena voor meerdere spelers die is ontworpen voor mobiele gameplay. De game lijkt zo veel op League of Legends dat je misschien denkt dat het een versie van de laatste is. Het leent er ook een paar Dota 2 aspecten. Met dit spel kom je vrijwel uit met sterren. Ja, je hebt wat nodig is om je beheersing van de console te demonstreren.

Waar gaat het spel over?

Met AoV, Tencent deden de ontwikkelaars van het spel een extra stap om ervoor te zorgen dat je midden in een jungle bent, wiens enige manier oorlog is. Je tegenstanders zijn uitgerust met de meest brute slagen, wat betekent dat je je leven moet redden met nog meer kracht en agressie.

Nu, als je het spel eenmaal hebt geopend, ben je precies in het gevechtscentrum, waar je alles moet besturen. AoV is een spel dat strategie en totale vernietiging van vijanden omvat. Als zodanig zal er een enorme druk op je schouders komen te liggen, dus je moet hard werken om het spel te winnen. Tijdens het spel vinden er klappen plaats en je moet zo wijs als een slang zijn en sterk genoeg om aan het einde van dit alles in leven te blijven.

Empower je spelers

Misschien wil je van je spelers weten wat hun aanvals- en verdedigingskracht is, evenals hun voorkeursposities. Zo ontwijk je ongeschonden gevaarlijke scènes en geniet je van het spel. Als je het niet weet, evolueren krijgers in AoV, wat betekent dat je je spelers kunt versterken.

Je kunt je krijgers meer krachten geven door je vijanden omver te werpen en obstakels te overwinnen. Het is ook mogelijk om de krijgers van je vijand te stelen of je krijgers aan je voorkeuren aan te passen. Probeer voor de zekerheid nooit op te rukken naar het territorium van de tegenstander zonder een bondgenoot aan jouw zijde; dat zou een kostbare vergissing zijn, aangezien je vijanden vanuit alle richtingen zullen vuren.

Wedden op Arena of Valor

Het succes van AoV is evident, en dat is te zien aan het aantal esportsbooks dat nu de esports inzet. Het is niet verwonderlijk dat de meeste sites voor sportweddenschappen strijden om AoV-spelers, waarbij ze allemaal streven naar de beste kansen. Met veel teams die de handen ineen slaan om een deel van de prijzenpotten van het spel te krijgen, hebben gokkers geen gebrek aan opties om uit te kiezen.

Waar te wedden op Arena of Valor

Uit honderden bekende goksites kun je de meest betrouwbare kiezen. En hoewel je je favoriete esports-bookie hier misschien niet ziet, betekent dat niet dat het geen goede is. Bij EsportRanker, vindt u een lijst met betrouwbare en veilige goksites die Arena of Valor-weddenschappen aanbieden.

Snelle procedure van wedden op Arena of Valor

Wedden op AoV:

 • Aanmelden met een sportsbook
 • Valideer uw wedaccount
 • Stort geld op de rekening
 • Kies een eSport-wedstrijd om op te wedden en het type weddenschap
 • Kies je inzet en bevestig je inzet (rondewinnaar, eerste torentje, scoreweddenschap, etc.)

Waarom is Arena of Valor populair?

Met ten minste 200 miljoen spelers (vanaf 2022), is AoV een van de meest gespeelde esports. Dat het aantal spelers dat zich opt-in elke maand toeneemt, klopt ook. Maar waarom is dit spel zo populair? Welnu, de eerste reden is dat het gemakkelijk toegankelijk is. AoV is exclusief een mobiele MOBA, wat betekent dat iedereen met een smartphone, of het nu Android of iPhone is, zich kan aanmelden en de ervaring een kickstart kan geven.

Een andere reden zijn de enorme prijzenpotten die gewonnen kunnen worden. De eSports-wereldbeker bijvoorbeeld heeft sinds de eerste editie in 2018 minstens $ 500.000 gepresenteerd. Dat is een grote attractie voor AoV-spelers die hun geluk willen beproeven.

Hoe zit het met de selectie van helden? De game wordt geleverd met een brede selectie om uit te kiezen, variërend van scherpschutters en magiërs tot moordenaars en krijgers. Wat dit betekent is dat spelers kunnen kiezen wat ze willen. Team- of solospelen, de game biedt ze allemaal.

Internect-gemeenschap

AoV brengt mensen uit alle lagen van de bevolking samen, inclusief spelers, gokkers, fans en anderen. Deze mensen verspreidden zich over de hele wereld, waarbij Azië het grootste aandeel innam. Met de meeste toernooien die worden gehouden in Aziatische landen, zoals Taiwan, Vietnam en China, het komt sterk naar voren dat Azië leidt terwijl anderen volgen.

Noord-Amerika en Europa zijn gelijk vertegenwoordigd. Het maakt echter niet uit waar je vandaan komt; je zult je altijd thuis voelen als je eenmaal deel gaat uitmaken van deze internetgemeenschap. Met het spel dat epische teamspelen mogelijk maakt, houden spelers van het feit dat AoV een sociaal spel is.

Arena of Valor online spelen

AoV is idealiter een 5v5- of 3v3-spel, wat betekent dat je met vijf of drie kunt meedoen. Het doel van het spel is om het kristal, de kern of de basis van de tegenstander te vernietigen. Natuurlijk bieden de games verschillende modi, waaronder Ranked Match en Grand Battle. Wil je AoV spelen? de game is beschikbaar op veel eSport-wedsites; het vinden van een die bij u past, zou problematisch moeten zijn.

Grote spelers in Arena of Valor

Als er één esport is die een pool van zeer getalenteerde spelers heeft samengebracht, is het Arena of Valor. Als zodanig kan het kiezen van het beste uit dit enorme zwembad een grote taak zijn, aangezien iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Ongeacht de criteria die u gebruikt, de volgende namen zijn echter altijd synoniem geweest met AoV.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Congo
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

Grootste teams van het spel

De gemakkelijkste manier om te identificeren de beste teams in elk toernooi is door te kijken naar hun prestaties. Op basis hiervan zijn hier enkele van de namen die de AoV esport-wereld regeren in willekeurige volgorde.

 • Edward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal geef nooit op
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Held JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers

Is er een Arena of Valor-kampioenschap?

AoV is een snelgroeiend mobiel spel. Dus het feit dat het toernooi lijst voortdurend toeneemt is iets dat wordt verwacht. Nu is de Arena of Valor World Cup een jaarlijks evenement dat in 2018 werd ingehuldigd. Het is een groot evenement dat een grote geldprijs opleverde voor spelers om voor te strijden, waarbij de prijzenpot een recordhoogte bereikte in 2022 ($ 10.000.000). Zo groot is het toernooi. Vergeet niet dat de 2020-editie werd geannuleerd vanwege de Corona-pandemie, maar met het toernooi van 2022 met een dubbele prijzenpot, hebben spelers geen enkele spijt.

AoV WK-kwalificaties

Om toegang te krijgen tot het grootste podium van AoV, moeten deelnemers eerst slagen in hun regionale competities, die voornamelijk in Azië zijn, hoewel de verwachting is dat Amerika en Europa hun aanwezigheid eerder vroeger dan later zullen registreren,

 • De AoV Star League
 • De Arena van de Toryumon Cup in Japan
 • De Garena Challenger-serie

Enkele van de meest succesvolle theesoorten in de AoV World Cup zijn Hong Kong, Vietnam en Korea.

Wedden op Arena of Valor bij aanbieders

Zoals je eerder hebt gelezen, bieden tientallen bookmakers geweldige AoV-weddenschappen en markten. Je zou er een paar moeten vinden met een beetje onderzoek. Als u op zoek bent naar waar u op AoV kunt wedden, zullen de volgende bookmakers u niet teleurstellen. Van bonussen en interface tot kansen en nog veel meer, de volgende esportsbooks hebben ze allemaal.

 • Lootbet
 • Rivaliteit
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Rivaliteit
 • Bovada
 • Toppunt
 • 1xBet
 • Buff.be

Volg de beste Arena of Valor-teams en zet nauwkeurig in

Er gaat niets boven zekere weddenschappen als het gaat om esport-weddenschappen. Sinds het begin van het wedden is het bekend dat underdogs voor onrust zorgen, en het is niet langer nieuws wanneer een zwakke partij de odd-on favoriet verslaat. Sterkere teams winnen echter vaker dan zwakkere teams. Daarom worden uw kansen om verliezen te vermijden groter als u de beste teams volgt en dienovereenkomstig inzet. Gelukkig kun je op internet vragen naar de kracht van een AoV-team, en alle feiten zullen naar boven komen.

Als je op zoek bent naar teams om te volgen en op te wedden, zijn er enkele opmerkelijke die eerder in dit bericht zijn vermeld, evenals de volgende:

Team Vloeistof

Dit is een gemakkelijke keuze voor elke gokker, gezien zijn prestaties in de wereld van eSports. Na succesvolle uitvoeringen in Dota 2, Team Vloeistof vond zijn weg naar Arena of Valor, en het is al een favoriet voor gokkers.

Nova eSports

Nova Esports meerdere teams waarvan bekend is dat ze problemen veroorzaken in een breed scala aan titels, waaronder Clash Royale, PUBG en natuurlijk AoV. Het negeren van zo'n team zou een vergissing zijn voor elke gokker.

SK Gaming

Vraag het aan een willekeurige AoV-gokker en ze zullen zeggen: SK Gaming is een kracht om rekening mee te houden. De invloed van Sk Gaming in de wereld van eSport-gaming is goed gedocumenteerd, met succes in Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six en vele andere eSports. En nu hebben ze dezelfde invloed uitgebreid naar AoV; je kunt het je niet veroorloven om ze niet meer te volgen.

Voors en tegens

Hoe goed een esport-game ook is, het moet een aantal positieve en negatieve kanten hebben, en Arena of Valor is geen uitzondering.

Pluspunten

 • Mobielvriendelijk. Arena of Valor is ontworpen met uw mobiele apparaat in gedachten en de game is uitsluitend bedoeld om op mobiele apparaten te worden gespeeld. Dat brengt gemak voor spelers omdat ze niet met hun ogen op de desktop hoeven te zitten om van de ervaring te genieten.
 • Grote prijzen. AoV presenteert toernooien waarmee spelers kunnen strijden om geldprijzen. De AoV World Cup 2022 wordt bijvoorbeeld geleverd met maar liefst $ 10.000.000, wat naar verwachting uitzonderlijke talenten van over de hele wereld zal aantrekken.
 • Sociaal aspect. Niet veel games zijn zo sociaal als AoV. Hoewel er een solo-speloptie is, kiezen veel mensen voor de teamspeloptie omdat het hen in staat stelt om te socializen met andere spelers terwijl ze samenwerken om een gemeenschappelijke vijand te verslaan.

nadelen

 • Het spel kan duur zijn: niet iedereen is op zijn gemak met het minimumbedrag dat ze moeten betalen om zich aan te melden voor AoV. Je kunt er echter voor kiezen om het spel in de gratis modus te spelen als je denkt dat dit een obstakel is. Het enige waar u mee te maken krijgt, zijn een paar advertenties die tijdens de actie kunnen verschijnen. Maar er zijn ook goedkopere alternatieven voor degenen die geen AoV willen spelen.
 • Het spel kan verslavend zijn
 • Het is een zeer competitief spel. Je moet op je best zijn om te winnen (je teamgenoten moeten natuurlijk ook in topvorm zijn).

Inzicht in de weddenschappen van Arena of Valor

Om met succes op AoV te wedden, moet u eerst de kansen begrijpen. Dat bepaalt immers hoeveel je kunt winnen. Als je de kansen wilt begrijpen, dank God, want de meeste gokplatforms zullen je helpen. AoV odds worden in verschillende formaten weergegeven, afhankelijk van de bookmaker in kwestie, en dit kunnen fractionele of decimale odds zijn. Het is raadzaam om te begrijpen wat de formaten betekenen, want je weet nooit wat je op je favoriete sportsbook zult vinden.

U moet begrijpen dat zeer hoge kansen betekenen dat de uitkomst onwaarschijnlijk is en vice versa. Op deze manier kunnen odds u inzicht geven in waar u uw weddenschap kunt plaatsen. Dat gezegd hebbende, moet je ook begrijpen dat bookmakers altijd kansen in hun voordeel zullen bieden. Dit staat bekend als het huisvoordeel, dat wil zeggen, het boek heeft de overhand in alle aangeboden kansen. Naast het huisvoordeel, zijn er nog andere factoren die de kansen beïnvloeden, zoals de huidige vorm van het team en de onderlinge prestaties.

Wedtips & trucs

Heb je zin in Arena of Valor eSport-weddenschappen? Als dat het geval is, moet je kiezen de beste site voor eSport-weddenschappen. Bovendien zijn hier enkele tips en trucs om u te helpen bij uw nieuwe onderneming.

 • Ga voor de beste weddenschappen: Een manier om de beste weddenschap te plaatsen, is door de teams te onderzoeken en te begrijpen hoe ze moeten presteren. Door de underdogs en de oneven favorieten te kennen, kun je met enige nauwkeurigheid (niet altijd) de uitkomst van een wedstrijd voorspellen.
 • Kijk rond voor de beste kansen: Bookies hebben verschillende kansen, sommige bieden iets hogere kansen; het is onnodig om te zeggen dat de beste kansen de beste keuze zijn.
 • Grijp bonussen: Biedt de bookmaker bonussen aan? Dat is iets wat je niet wilt missen. Gebruik de bonussen om weddenschappen te plaatsen zonder uw geld te veel vast te leggen.
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries