Zet in op Rainbow Six Siege World Cup 2024

De Rainbow Six Siege World Cup is een seizoensevenement dat de beste Rainbow Six Siege-spelers over de hele wereld samenbrengt om op het hoogste niveau van de game te strijden. Het evenement is ook een unieke kans voor fans om hun passie, trots en liefde voor het spel te delen met hun favoriete teams op het wereldtoneel.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, in de volksmond Rainbow Six Siege, is een eSports-game ontwikkeld door Ubisoft Montreal. De videogame kan online worden gespeeld op Microsoft Windows-, Xbox- en PlayStation-platforms. De eerste versie van Rainbow Six Siege werd uitgebracht in december 2015 en veroverde meteen de gamewereld.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Alles over Rainbow Six Siege World Cup

De allereerste Rainbow Six Siege World Cup stond gepland voor de zomer van 2021. Volgens de organisatoren zouden 20 teams deelnemen aan het inaugurele evenement. Veertien teams werden rechtstreeks door Ubisoft uitgenodigd en zes andere teams moesten strijden en winnen in de kwalificatierondes om deel te nemen aan het WK.

31 teams uit verschillende landen en regio's zouden deelnemen aan de kwalificatiefasen. Helaas moest het evenement worden uitgesteld vanwege de Covid 19-pandemie die in die tijd de wereld trof.

In 2020 had R6 meer dan 70 miljoen actieve spelers - de nieuwste versie van de game werd uitgebracht in januari 2022. De versie staat bekend als de Rainbow Six Extraction en bevat de meeste personages in Siege.

R6-gameplay

Rainbow Six Siege is een online first-person schietspel. Spelers kunnen elke operator kiezen en gebruiken uit de vele opties. Elk personage heeft verschillende vaardigheden, gadgets, wapens en nationaliteiten, waardoor spelers kunnen kiezen wat het beste bij hun spelvaardigheden en voorkeuren past. De verschillen in vaardigheden van personages betekenen echter dat teams meestal een duidelijk concurrentievoordeel hebben.

Meestal wordt het spel gespeeld door twee teams, waarvan het ene bestaat uit terroristen en het andere als een eenheid voor terrorismebestrijding. De belangrijkste doelstellingen voor elk team variëren, afhankelijk van de gespeelde spelmodus.

In de Hostage-modus is het primaire doel van de aanvaller bijvoorbeeld om gijzelaars uit de verdedigers te halen, aangezien deze laatste voorkomen dat aanvallers de gijzelaars redden. In de Bomb-modus is het primaire doel van de aanvallers om bommen te lokaliseren en onschadelijk te maken, terwijl verdedigers werken om de aanvallers te doden of de defuser te vernietigen.

Andere spelmodi van Rainbow Six Siege zijn Secure Area, Tactical Realism en Outbreak. Het is ook mogelijk om solo van het spel te genieten door de Situations- of Training Grounds-modus te spelen. Bovendien vinden er jaarlijks verschillende seizoensevenementen plaats.

Rainbow Six Siege World Cup-weddenschappen

Voor het uitstel van de Rainbow Six Siege World Cup, hebben verschillende eSports goksites had al gokmarkten voor het evenement aangeboden. De populariteit van het spel en het evenement zorgde ervoor dat de aanbieders van eSports-weddenschappen zeer competitieve kansen boden.

Volgens experts zullen relatief vergelijkbare kansen voor het evenement worden aangeboden op goksites voor eGaming, die waarschijnlijk voor het einde van het jaar zullen plaatsvinden. Ubisoft heeft de officiële data voor het evenement nog niet bekend gemaakt.

Wedmarkten en kansen

De belangrijkste gokmarkten die op de meeste eSports-weddenschappen voor de Rainbow Six Siege-evenementen worden aangeboden, zijn ronduit, de meeste moorden en wedstrijdwinnaar. Outright bets omvatten het voorspellen van de algehele winnaar van het toernooi. De kansen voor dergelijke weddenschappen zijn meestal gemiddeld voor evenementfavorieten, maar kunnen erg hoog zijn voor de underdogs.

De weddenschappen want de meeste kills zijn doorgaans hoog vanwege de moeilijkheid om het aantal kills voor elke speler nauwkeurig te voorspellen. De kansen voor wedmarkten voor wedstrijdwinnaars variëren, afhankelijk van welke teams tegen elkaar spelen, waarbij het favoriete team dat de wedstrijd wint, lagere kansen heeft.

Bovendien bieden sommige gokoperators unieke gokmarkten aan, zoals wedden of een gijzelaar gewond zal raken of dat een team erin zal slagen om de defuser te gebruiken.

Waarom is Rainbow Six Siege World Cup populair om op te wedden?

Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van de Rainbow Six Siege World Cup is dat er 's werelds beste spelers en teams tegen elkaar spelen. De fans beschouwen het als een echte traktatie, aangezien ze hun favoriete spelers op het hoogste niveau zien strijden terwijl ze genieten van het vertoon van topvaardigheden en tactieken die worden gebruikt door de deelnemende teams.

Een andere belangrijke reden is dat het evenement gokkers tal van gokmarkten biedt. Bijna alle top eSports-weddenschappen bieden wedmarkten Rainbow Six Siege World Cup aan, vooral die waar al andere eSport-game-evenementen.

Wedkansen zijn waarschijnlijk ook beter dan de kansen voor de meeste andere eSports-evenementen vanwege hoe competitief de wedstrijden zullen zijn, wat voordelig is voor gokkers.

Volgens de organisatoren van de Rainbow Six Siege World Cup is het selectieproces van spelers en teams eerlijk, transparant en gebaseerd op verdienste. Elke speler kan zich dus kwalificeren en deelnemen aan het toernooi, op voorwaarde dat hij goed genoeg is. Dat moedigt en motiveert miljoenen spelers wereldwijd om hun geluk te beproeven om deel te nemen aan het toernooi, wat de populariteit van het evenement vergroot.

Rainbow Six Siege World Cup Beste teams

Zoals eerder vermeld, moest de Rainbow Six Siege World Cup die gepland stond voor 2021 worden uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie. Er waren echter al gedetailleerde plannen over hoe alles had moeten plaatsvinden, wat waarschijnlijk hetzelfde zal blijven voor wanneer het evenement zal plaatsvinden.

Deelnemende teams

De Rainbow Six Siege World Cup wordt het allereerste Rainbow Six Siege-toernooi in een land, met 45 teams uit verschillende regio's en landen. Slechts 14 teams met directe uitnodigingen hebben hun deelname bevestigd.

De 31 andere teams zullen moeten strijden in kwalificerende Rainbow Six Siege World Cup-competities om een plek te verdienen om deel te nemen aan de eerste van veel van de grootste Rainbow Six Siege World Cup-toernooien. De zes winnende teams van de kwalificaties kwalificeren zich voor het toernooi, in totaal 20 teams die strijden in de laatste fase van de Rainbow Six Siege World Cup.

Teamselectieproces

Er zijn gedefinieerde regels die zullen worden gebruikt om te bepalen welke spelers voor elk van de nationale teams zullen spelen. Elk team van Rainbow Six Siege World Cup online toernooien heeft een nationaal comité bestaande uit drie managers. De eerste teammanager is een vertegenwoordiger die wordt gekozen door de lokale Rainbow Six Siege-gemeenschap.

De lokale professionele spelers en coaches zullen de tweede selecteren en het lokale eSports-team van Ubisoft zal de derde selecteren. Alle teammanagers moeten 18 jaar of ouder zijn en de nationaliteit hebben van het land dat ze vertegenwoordigen. De managers zullen dan vijf spelers selecteren voor hun respectievelijke teams. Elk team kan maximaal twee spelers hebben van dezelfde professionele organisatie.

R6 Wereldbeker Ambassadeur

Gezien het belang van grote Rainbow Six Siege World Cup-toernooien, vond Ubisoft het het beste om een van de meest invloedrijke en populaire atleten als ambassadeur van het evenement te vinden. Ze namen ook contact op met Tony Parker, een internationaal erkende atleet die in de NBA speelde, om de rol op zich te nemen.

Tony Parker heeft meer dan 20 jaar ervaring in professionele competities, met talloze onderscheidingen en 4 NBA-kampioenschapstitels. Hij heeft ook een echte passie voor eSports-games. Volgens de organisatoren van het evenement kan Tony Parker zijn waardevolle inzichten over de Rainbow Six Siege World Cup-kampioenschappen met spelers delen.

Prestatie

Het is nog steeds een uitdaging om voorspellingen te doen over de winnende teams, aangezien er nog geen formele aankondigingen zijn geweest over welke spelers voor de respectievelijke teams zullen spelen. Het enige dat gezegd kan worden, is dat de concurrentie hevig zal zijn. Er is ook geen officiële informatie over hoeveel de poolprijs zal zijn.

Waar te wedden op Rainbow Six Siege World Cup

Wedden op de Rainbow Six Siege World Cup is vergelijkbaar met wedden op videogames. Rainbow Six-evenementen en -toernooien. Om te beginnen moeten gokkers online eSport-wedsites vinden die gokmarkten op het evenement aanbieden.

Gokkers kunnen verschillende voorkeuren hebben, wat betekent dat geen enkele aanbieder van eSports-weddenschappen kan worden geclaimd als de meest geschikte voor iedereen. Een gemakkelijke oplossing daarvoor is het bezoeken van een rankingsite voor eSports-aanbieders. Een betrouwbare rankingsite zou alle informatie en relevante suggesties voor eSports-gokkers moeten hebben.

De volgende stap die moet worden gevolgd bij het wedden op Rainbow Six Siege World Cup-toernooien, is het kiezen van een geschikte gokmarkt. Dat kan variëren van wedden op de uitkomst van een wedstrijd of een algemeen toernooi tot spelspecificaties zoals welke speler de meeste kills zal hebben. Net als bij een lijst met eSports-toernooien, hebben de meeste gokmarkten vaak verschillende kansen, die gokkers moeten overwegen voordat ze de weddenschap plaatsen.

Wedstrategieën voor R6 World Cup

Gokkers moeten de teams en spelers onderzoeken voordat ze wedden op de beste Rainbow Six Siege World Cup-toernooien. Dat omvat het achterhalen van prestaties uit het verleden en het vergelijken van de prestaties van het team om weloverwogen beslissingen te nemen over de mogelijke resultaten.

Nieuwe gokkers zouden moeten overwegen om klein te beginnen totdat ze gewend zijn geraakt aan wedden op e-gaming. Ten slotte moeten gokkers weddenschappen vermijden die te riskant zijn, ondanks de aantrekkelijke kansen die ze kunnen hebben.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries