Alles over League of Legends Betting Odds

In de afgelopen jaren is er een enorme toename van mensen die begonnen te gokken voor esports-games zoals League of Legends. Een van de belangrijkste factoren die daaraan hebben bijgedragen, was de sluiting van reguliere sportevenementen vanwege Covid 19.

Als je een League of Legends esports-fan bent, denk je er misschien ook over om aan League of Legends-weddenschappen te doen. Hoewel het voor het grootste deel niet ingewikkeld is, is één ding waar je meer over moet weten, de weddenschappen van League of Legends, en dat is precies wat we hier in detail zullen uitleggen.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alles wat u moet weten over weddenschappen voor League of Legends

Voordat je aan League of Legends-weddenschappen begint, zijn er verschillende voorwaarden voor esports-weddenschappen waarover je zou moeten leren. Een van de belangrijkste van die termen is de kans op wedden, of in ons geval, de weddenschappen van League of Legends.

Er is veel te leren over League of Legends-weddenschappen, zoals hoe je de beste kunt vinden en welke soorten er zijn. Weddenschappen bieden u ook waardevolle informatie over de weddenschap die u gaat plaatsen, wat van cruciaal belang is als u niet altijd wilt verliezen. Je kunt het heel goed doen in League of Legends-weddenschappen als je veel weet over gokkansen en niet veel over andere voorwaarden.

League of Legends weddenschappen uitgelegd

League of Legends weddenschappen hebben gewoon kansen voor bepaalde uitkomsten in League of Legends esports-evenementen. Kansen bij weddenschappen bevatten twee van de meest fundamentele elementen van wedden op e-sports, waaronder het bedrag dat u krijgt als u de weddenschap wint en hoe waarschijnlijk het is dat een specifieke uitkomst kan optreden.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de grote finale voor een League of Legends-toernooi plaatsvindt tussen T1 en Gen.G. In deze wedstrijd kunnen verschillende uitkomsten voorkomen. T1 zou het evenement kunnen winnen, Gen.G zou een bepaald aantal kills kunnen krijgen, of T1 zou de eerste kill kunnen krijgen.

Bookmakers gebruiken wedkansen om de waarschijnlijkheid van elk van de bovengenoemde uitkomsten te bepalen. Een ander ding dat wedkansen ons vertellen, is de hoeveelheid geld die je krijgt in ruil voor het winnen van een weddenschap.

Gokkers moeten op de hoogte zijn van de laatste kansen voordat ze een weddenschap plaatsen. Weten welke uitkomst een grotere kans van optreden heeft, is een waardevol stuk informatie en mag niet worden genegeerd. Als u weet hoeveel u krijgt in ruil voor het winnen van de weddenschap, kunt u ook beslissen of wedden op een bepaalde uitkomst het risico waard is.

Soorten LoL-weddenschappen

U vraagt zich misschien af hoe u de weddenschappen kunt lezen om de exacte kans op een bepaalde uitkomst te bepalen en de hoeveelheid rendement die u krijgt. Dit hangt af van het type odds dat wordt gebruikt voor League of Legends-weddenschappen, ook wel het odd-formaat genoemd. Elk oneven formaat heeft een andere methode om ze te lezen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten odds LoL.

Fractionele kansen

Fractionele kansen gebruiken een breuk om het rendement weer te geven dat u zult krijgen en de kans dat de uitkomst plaatsvindt. Een bepaalde uitkomst voor een League of Legends-wedstrijd kan bijvoorbeeld een fractionele kans van 5/3 hebben, uitgesproken als vijf tegen drie.

Ten eerste vertellen fractionele kansen van 5/3 u dat u $ 5 terugkrijgt als u $ 3 inzet en de weddenschap wint, waarbij $ 2 uw beloning is voor het winnen van de weddenschap. Op dezelfde manier, als je $6 inzet, krijg je $10 terug, met $4 als beloning.

Ten tweede, aangezien odds van 5/3 u een rendement opleveren van minder dan twee keer uw inzetbedrag, heeft een uitkomst met deze odds een grotere kans op optreden. Aan de andere kant heeft een uitkomst van odds 3/1 veel minder kans op optreden omdat de beloning drie keer het inzetbedrag is.

Decimale kansen

U kunt fractionele kansen direct omzetten in decimale kansen met behulp van overeenkomsten. De kansen van 5/3 worden 1,67 voor het decimale formaat en 3/1 wordt 3,0. Decimale kansen zijn het gemakkelijkst te lezen. Het getal vertegenwoordigt het exacte veelvoud dat u ervoor terugkrijgt. Als u bijvoorbeeld $ 100 inzet op een uitkomst met een quotering van 3,0, krijgt u $ 300 terug, waarbij 200 uw winnende bedrag is.

Amerikaanse kansen

Amerikaanse odds gebruiken een getal met een positief of negatief teken. Odds van -150 betekenen dat je $150 moet inzetten om $100 te winnen. Aan de andere kant betekent een quotering van +150 dat je $ 150 krijgt in ruil voor het inzetten van $ 100.

Waar vind je de beste League of Legends-kansen

Als je op League of Legends gokt, is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden de weddenschappen. Ook zijn wedkansen een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een online esports-bookmaker. U wilt bookmakers kiezen die de beste weddenschappen hebben.

Je vraagt je misschien af wat goede gokkansen zijn. Aangezien de weddenschappen het bedrag bepalen dat u terugkrijgt voor het winnen van de weddenschap, zijn de beste weddenschappen degene die u het meeste rendement opleveren voor de weddenschappen die u wint.

Om de beste League of Legends-kansen te vinden, kunt u bij verschillende online bookmakers kijken welke kansen beschikbaar zijn voor een bepaalde gokmarkt. Dit komt omdat bijna alle bookmakers iets andere odds hebben. Sommige bookmakers hebben kansen met onredelijk kleine rendementen, zelfs bij risicovolle weddenschappen. Je moet dit soort platforms uitfilteren en degene kiezen die kansen bieden met een groot rendement.

Dit lijkt misschien een tijdrovende en vervelende taak. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Er is een eenvoudigere manier om de beste League of Legends-kansen te vinden. U kunt uitchecken EsportRanker voor beoordelingen van goksites, waar enkele van de beste goksites worden beoordeeld op basis van verschillende normen, waaronder de kwaliteit van de wedkansen.

De beste live LoL-weddenschappen

Met conventionele weddenschappen plaats je weddenschappen op de resultaten van een wedstrijd voordat de wedstrijd is begonnen. Er is echter nog een ander type weddenschap waarmee u kunt wedden op een wedstrijd zoals deze plaatsvindt, namelijk live esports-weddenschappen.

Aangezien de situatie van een League of Legends-wedstrijd kan veranderen naarmate deze vordert, verandert ook de kans op specifieke uitkomsten. Om deze reden updaten bookmakers voortdurend hun kansen voor live wedden, waar deze kansen live weddenschappen worden genoemd.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van live weddenschappen ten opzichte van reguliere kansen. Ten eerste zijn de kansen voor live wedden veel nauwkeuriger over de waarschijnlijke uitkomst, omdat ze worden bijgewerkt op basis van de situatie van de wedstrijd. Ten tweede kun je een evenement nauwlettend volgen met live wedden en een betere gokstrategie creëren om je kansen op succes te vergroten.

Een ander voordeel van het gebruik van live weddenschappen is dat er soms waanzinnige gokmogelijkheden verschijnen. Deze kansen geven je ofwel superhoge kansen om de weddenschap te winnen of een ongelooflijk hoog rendement te behalen.

Wed op League of Legends met echt geld

Niet veel mensen weten ervan, maar je kunt met echt geld wedden op League of Legends. Het enige wat je hoeft te doen is een bookmaker te vinden die gokmarkten aanbiedt voor League of Legends esports. Het proces voor LoL-weddenschappen met echt geld is vrij eenvoudig nadat je een bookmaker hebt gekozen.

Om met echt geld op League of Legends te wedden, gaat u naar de hoofdpagina van de bookmaker van uw keuze en registreert u zich vervolgens op het platform.

Kies daarna een stortingsoptie uit de beschikbare opties en maak stortingen ter waarde van het bedrag waarmee u wilt wedden. Nu kun je verschillende League of Legends-evenementen en gokmarkten bekijken en weddenschappen plaatsen op resultaten waar je je goed bij voelt.

Als je twijfelt om te beginnen met wedden op League of Legends met echt geld, is de beslissing heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is uzelf afvragen: "Ben jij een goede speler van League of Legends en weet je veel over League of Legends esports?" Als het antwoord ja is, moet je het zeker eens proberen.

Veelgestelde vragen

Is wedden op League of Legends legaal?

Voor het grootste deel is het volkomen legaal. U moet echter ouder zijn dan de wettelijke leeftijd die vereist is om te gokken en mag alleen gokken op geregistreerde en gelicentieerde platforms. Sommige landen hebben gokken verboden, dus u moet ook de wetten van uw land controleren.

Waar vind ik de beste kansen voor LoL-weddenschappen?

Er is geen enkele site met de beste kansen voor League of Legends. U moet de kansen die op verschillende goksites worden aangeboden vergelijken en vervolgens degene selecteren die u het hoogste rendement geeft.

Welke soorten LoL-weddenschappen zijn er?

Er zijn drie soorten weddenschappen voor League of Legends, waaronder Fractionele kansen, Decimale kansen en Amerikaanse kansen. Deze typen worden ook wel oneven formaten genoemd.

Waar wedden op League of Legends met echt geld?

Je kunt met echt geld wedden op League of Legends bij online bookmakers die sportsbooks voor esports hebben. Bijna alle goksites voor esports bieden gokmarkten voor League of Legends-evenementen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

LAN of online: een make-or-break voor eSports-gokkers
2022-12-29

LAN of online: een make-or-break voor eSports-gokkers

De wereldwijde pandemie heeft geleid tot een explosie van eSports-weddenschappen. Het stopte ook LAN-toernooien, maar zorgde voor de opkomst van online toernooien. Live LAN-toernooien keren echter terug met versoepeling van de lockdowns en immunisatieprogramma's die effectief blijken te zijn.