Bonussen

Deze bonusgids voor eSports-weddenschappen gaat dieper in op de beste promoties op het gebied van elektronische sportweddenschappen, hoe ze werken en, belangrijker nog, hoe gokkers ze kunnen claimen en gebruiken.

Het lijdt geen twijfel dat eSports-weddenschappen het overnemen. Terwijl de industrie vóór de pandemie langzaam groeide, gaf het stopzetten van live wedstrijden op het hoogtepunt van Covid-19 eSports-weddenschappen een nieuw leven. Tegenwoordig bloeit de eSports-weddenschapsindustrie en elke bookmaker wil een stukje van de taart - de steeds groeiende vraag naar eSports-weddenschappen. De beste goksites voor eSports bieden lucratieve promoties, ook wel bekend als gokbonussen.

Bonuscodes

Wedden op esports is een relatief nieuw fenomeen, maar veel mensen hebben grote sommen geld gewonnen door in te zetten op spellen variërend van Dota 2 en League of Legends tot CS:GO en Valorant. Een promotiecode voor een eSports-goksite, ook wel promocode genoemd, is een code die bestaat uit letters of cijfers die spelers in een promotievak op een goksite kunnen typen om een soort speciale beloning te ontvangen. Een bookmaker-promotiecode wordt over het algemeen door bookmakers gebruikt als een acquisitiestrategie om nieuwe klanten aan te trekken en kan u helpen om aan de slag te gaan met eSports-weddenschappen.

Toon meer
Stortingsbonus

Stortingsbonussen zijn een boeiende promotie voor zowel gewone als casual gokkers. Een groeiend aantal online casino's is begonnen met het aanbieden van online weddenschappen om nieuwe en terugkerende klanten aan te trekken. Er zijn veel stortingsbonussen, maar gratis weddenschappen zonder storting hebben bewezen een populaire keuze te zijn onder het gokpubliek.

Toon meer
Welkomstbonus

Welkomstbonussen voor esports-weddenschappen behoren tot de beste promoties die een speler kan claimen nadat hij zich heeft geregistreerd bij een website voor online esports-weddenschappen. Dit artikel gaat dieper in op deze bonussen om te bepalen wat ze zijn, hoe ze werken, hoe ze te claimen en meer. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn welkomstbonussen promoties die eSports-bookies gebruiken voor nieuwe spelers. Er zijn twee hoofdtypen welkomstbonussen; geen storting en stortingsbonussen.

Toon meer
No Deposit Bonus

Bonussen zonder storting bieden spelers een fantastische kans om op een eSports-weddenschapssite te spelen zonder de bank te verslaan. Een bonus zonder storting betekent dat spelers meestal gratis spins op een slot of een geldbeloning ontvangen. Er is ook een bonus zonder storting waarmee spelers binnen een beperkte tijd een vast bedrag aan gratis geld kunnen gebruiken. Dergelijke bonussen worden gecreëerd in de veronderstelling dat een speler zich aanmeldt voor een website.

Toon meer
Aanbevelingsbonus

Verwijzingsbonussen worden gegeven aan een actieve speler die een vriend van hen overhaalt om lid te worden van de e-sportweddenschappen. Omdat de actieve speler een nieuwe speler naar de website heeft verwezen, krijgen ze allebei een bonus die bedoeld is om hun spel te verbeteren. Als het nieuwe lid ook een vriend doorverwijst, krijgen ze ook een bonus, enzovoort. Vaak is het een bonus zonder storting, wat een kans is om te spelen zonder enige vorm van geld uit te geven. Het is een methode die regelmatig door de bookmakers wordt aangeboden omdat het veel voordelen heeft voor de speler, maar ook voor de website.

Toon meer
Loyaliteitsbonus

De huidige goksites voor eSports hebben verschillende manieren om toegewijde spelers te belonen. Als je regelmatig speelt, zal het sportsbook je op een gegeven moment uitnodigen voor verschillende loyaliteitsprogramma's. Nadat u lid bent geworden van de club, begint u punten te verdienen wanneer u deelneemt aan bepaalde activiteiten, zoals geld storten op uw account.

Toon meer
Gratis weddenschappen

Een gratis weddenschap is een weddenschap waarbij de inzet niet hoeft te worden betaald. Door een gratis weddenschap te plaatsen, krijgt u de kans om te winnen zonder geld in de prijzenpot te stoppen. Dit is een van de beste manieren voor beginners om te beginnen met wedden. Het garandeert dat ze nooit hun initiële inzet kunnen verliezen en dat ze meer op hun gemak zijn met online gokken. Gratis weddenschappen stellen hen ook in staat om hun inzetvoortgang bij te houden door te zien of ze op elke inzetdag hebben gewonnen of verloren.

Toon meer
Bonus zonder inzet

Mensen houden om vele redenen van online gokken, maar de belangrijkste is dat spelers gokpromoties kunnen krijgen, zoals gratis weddenschappen, welkomstbonussen en kortingen. Bookmakers kennen deze bonussen toe om de gewoonte van de wedder aan te trekken en loyaliteit aan te moedigen. Ze zijn ook de beste manier om een nieuwe goksite uit te proberen, verschillende weddenschappen te freeroll en nieuwe software te testen.

Toon meer

Aanmeldingsbonus

Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserJasper de VriesLocaliser
Wat u moet weten over een esports-weddenschapsbonus

Wat u moet weten over een esports-weddenschapsbonus

Om te beginnen zijn esports-weddenschapsbonussen promoties die gericht zijn op gokkers die van esports-weddenschappen houden. Werken bonussen voor esports-weddenschappen nu? En zo ja, waarom zou een bookmaker zomaar geld uitdelen?

Hoewel sommige tegenstanders beweren dat gokbonussen voor videogames niet legitiem zijn, is de waarheid dat bonussen wel werken. Ja, gokoperators delen geld uit aan spelers in de vorm van promoties.

Wat de meeste gokkers doet twijfelen aan de inzetbeloningen, is dat het bijna onmogelijk is om de strikte inzetlimieten te overtreffen die met bonussen gepaard gaan.

Als een woord van waarschuwing moeten spelers echter op hun hoede zijn voor een aantal slordige dealers met nepbonussen. Maar alle gelicentieerde en gereguleerde site voor esports-weddenschappen biedt legitieme bonussen. Dus waarom bieden bookmakers gokpromoties aan spelers?

Om de reden te begrijpen, is het eerst belangrijk om te erkennen dat er stevige concurrentie is in de online goksector. Er zijn duizenden bookmakers die esports-wedmarkten aanbieden.

Net als elk ander bedrijf moeten exploitanten van esports-weddenschappen nieuwe spelers stimuleren en, belangrijker nog, de bestaande spelers behouden. De marketingafdelingen hebben een budget gereserveerd voor het werven en behouden van klanten. Dit geld wordt vervolgens besteed aan het aanbieden van spelersbonussen.

Wat u moet weten over een esports-weddenschapsbonus
Hoe werken online aanbiedingen voor esports-weddenschappen?

Hoe werken online aanbiedingen voor esports-weddenschappen?

Er is een breed scala aan esports-gokbonussen. Ze kunnen worden ingedeeld in twee hoofdcategorieën; geen stortingsbonussen en stortingsbonussen.

Esports geen stortingsbonussen

De beste beloningen die worden aangeboden door esports-bookies is de bonus zonder storting, ook wel bekend als gratis weddenschappen. Zoals de naam al doet vermoeden, hoeven spelers geen geld te storten om deze aanbiedingen te claimen.

Er wordt een bonus zonder storting aangeboden aan nieuwe spelers als welkomstbonus. Wat spelers moeten doen om dit geschenk te claimen, is zich te registreren op de goksite en hun spelersprofielen in te vullen. Naast de welkomstbonus zonder storting, kunnen spelers later tijdens hun gokreis van deze stortingen genieten. Dit is als die specifieke e-sport bookmaker geen stortingsbonussen heeft.

Esports stortingsbonussen

Veel sites hebben geen stortingsbonussen, maar elke waardige esports-bookie zal een stortingsbonus niet missen. Het wordt uitgegeven wanneer een nieuwe speler zijn account laadt.

De welkomstbonus is het populairst en wordt op maat gemaakt voor de nieuwe spelers. Gokkers kunnen deze bonus claimen op hun eerste of volgende stortingen, afhankelijk van de bookmaker. Naast de welkomstbonus zijn er geen herlaadbonussen die spelers belonen tijdens hun gokreis terwijl ze hun rekeningen blijven financieren.

Wedbonussen claimen

Esports-gokbonussen kunnen automatisch worden geactiveerd zodra een speler voldoet aan de voorwaarden van de aanbieding. Andere sites vereisen dat spelers de beloningen claimen met behulp van couponcodes.

Hoe werken online aanbiedingen voor esports-weddenschappen?
Hoe esports-gokbonussen te gebruiken

Hoe esports-gokbonussen te gebruiken

Neem in dit segment contact op met de experts; details over hoe u gokbonussen voor esports kunt vinden, hoe u ze kunt gebruiken, enkele strategieën en belangrijker nog, een discussie over inzetvereisten.

Waar vind je bonussen voor esports-weddenschappen

Voor de goede orde, niet alle goksites voor esports hebben bonussen. Onthoud dat er een groep spelers is die niet alle complexiteiten die gepaard gaan met beloningen willen.

Maar hoe zit het met spelers die hun bankroll willen verhogen met stortingsbonussen of esports-weddenschappen willen uitproberen zonder hun geld te gebruiken? Welnu, deze sectie deelt verschillende tips die spelers nodig hebben om de beste promoties voor esports-weddenschappen te krijgen.

Het eerste dat u moet doen, is de aanbevelingen van de beste online bookmakers voor videogames bekijken. Op dergelijke sites doen de redacteuren al het zware werk. Ze stellen lijsten samen met de beste gokbonussen voor esports en werken deze regelmatig bij. In plaats van veel tijd te verspillen aan het doorlopen van honderden goksites, vertrouwt u op gemakkelijk verkrijgbare materialen.

De andere manier waarop spelers de beste esport-bookmakerbonussen online kunnen krijgen, is door zich te abonneren op beloningswaarschuwingen en aanbiedingen op de site of sites waarop ze zijn geregistreerd. Ze kunnen ook de nieuwste promoties krijgen door de promotiepagina van de goksite te bezoeken. Hier worden alle lopende en toekomstige bonussen gepubliceerd.

Hoe esports-gokbonussen te gebruiken
Bonusstrategieën voor Esports-weddenschappen

Bonusstrategieën voor Esports-weddenschappen

Nadat ze een bonus hebben gevonden en geclaimd, moeten gokkers een strategie bedenken om het huis te verslaan. Twee redenen verklaren waarom gokkers een strategie nodig hebben.

Ten eerste is er de vereiste kennis over bonussen die de meeste spelers niet begrijpen. Bij de meeste gokpromoties krijgen spelers hun inzet niet terug als ze een weddenschap winnen die is ingezet met bonusgeld.

Een ander ding is dat er inzetvereisten zijn. Om te beginnen is dit het aantal keren dat gokkers moeten doorspelen voordat ze winsten die met bonusgeld zijn behaald, kunnen opnemen.

Deze twee redenen maken het voor gokkers moeilijk om bonusgeld om te zetten in echt geld bij het wedden op esports met bonusgeld. Maar met de juiste strategie kunnen spelers hun kansen vergroten om de inzetvereisten te verslaan. Hieronder staan enkele van de strategieën die spelers kunnen gebruiken om meer kans te maken op het huis.

Hoge kansen gaan een lange weg

Aangezien de meeste promoties de inzet niet uitbetalen, is het beter om groot te gaan met gokbonussen. Ja. Inzetten voor de underdog is riskant, maar levert goede resultaten op. Vele malen hebben de grootste teams in Europa verloren van underdogs. Spelers kunnen hun slag slaan met een bonus door te kiezen voor die hoge, 'enigszins onrealistische' kansen.

Arbitrage weddenschappen

Een andere strategie die spelers een voorsprong geeft op de strikte bonusvoorwaarden is: arbitrage weddenschappen, gepopulariseerd als 'arb'-weddenschappen. Bij arbitrageweddenschappen zetten spelers in op alle mogelijke uitkomsten. Maar arbitrage is niet voor iedereen weggelegd. Meer nog, esport-bookies mijden de praktijk.

Bonus splitsen in kleinere inzetten

Het opsplitsen van het beloningsgeld in kleinere inzetten kan spelers ook helpen om bonusgeld te bankieren. Dit houdt in dat spelers op individuele spellen kunnen inzetten en sneller aan de inzetvereisten kunnen voldoen dan wanneer ze de bonus inzetten op een lang wedstrookje.

Bonusstrategieën voor Esports-weddenschappen
Verantwoord gokken

Verantwoord gokken

Esports-gokbonussen zijn inderdaad onweerstaanbaar en leiden meer dan vaak tot probleemgokken. Om te beginnen is probleemgokken, ook wel bekend als dwangmatig gokken, in feite gokverslaving. Net als de esports-games zelf, zijn er grote kansen dat spelers verslaafd raken aan wedden. Dat gezegd hebbende, is het van het grootste belang dat spelers voorzorgsmaatregelen nemen.

Om gokproblemen te voorkomen, moeten gokkers eerst een strikt budget instellen voor het inzetten en nooit de ingestelde limiet overschrijden, wat er ook gebeurt. Ze moeten ook koste wat kost het najagen van verliezen vermijden. Belangrijk is dat gokkers school niet mogen vervangen of werken met esports-weddenschappen. In het geval dat een speler vermoedt dat hij verslaafd is, is zelfuitsluiting en hulp zoeken van vitaal belang.

Verantwoord gokken
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho Kim

Jun-ho Kim, de dynamische Esports-maestro van Zuid-Korea, fungeert als een baken van kennis bij EsportRanker. Door analytisch vermogen te combineren met een aangeboren liefde voor gaming, ontrafelt Jun-ho het ingewikkelde tapijt van online competities, waardoor spelers op de hoogte en geïnspireerd blijven.

Send email
More posts by Jun-ho Kim