Uw Esports-weddenschapsgids

Stel dat je van plan bent te gaan wedden op je favoriete eSports-games, dan is het een voorwaarde voor succesvolle weddenschappen om te begrijpen hoe de kansen werken. Het zou zinloos zijn om op games te wedden zonder te overwegen welke een hogere winkans heeft. Maar soms kan het onmogelijk zijn om te bepalen welk team een grotere kans heeft om te winnen. Dit is waar kansen komen.

Bookmakers gebruiken odds om de waarschijnlijkheid van een evenement weer te geven. Odds helpen gokkers ook bij het bepalen van de spellen met een hogere kans om te winnen. Wanneer betere spelers inzetten op teams die graag winnen, kunnen ze hun potentiële winst bepalen.

CSGO-weddenschappen zijn tegenwoordig behoorlijk populair. Een belangrijke reden waarom csgo-weddenschappen zo populair zijn, is dat het spel zelf erg populair is. CSGO heeft ook een enorme esports-scene met een waanzinnige hype en prijzenpotten die regelmatig meer dan een half miljoen dollar bedragen. CS: GO-competities zijn enkele van de meest opwindende sportevenementen en mensen houden ervan om erop te wedden.

Toon meer

Als we het hebben over first-person shooters, is waarschijnlijk de eerste game die in je opkomt Call of Duty. Veel mensen beschouwen deze esport-game als de pionier voor first-person shooters. COD is ook een van de meest populaire games, met miljoenen gamers van over de hele wereld die regelmatig Call of Duty spelen. Er komen steeds meer gamers in Call of Duty omdat er elk jaar een nieuwe game wordt uitgebracht.

Toon meer

In de afgelopen jaren is er een enorme toename van mensen die begonnen te gokken voor esports-games zoals League of Legends. Een van de belangrijkste factoren die daaraan hebben bijgedragen, was de sluiting van reguliere sportevenementen vanwege Covid 19.

Toon meer

Dota 2 is misschien wel de meest populaire esports-game, met enkele miljoenen actieve spelers. Naast die actieve spelers zijn er nog tal van andere mensen die gewone Dota 2-spelers waren, maar nu alleen esports-evenementen voor Dota bekijken. Mensen uit beide gemeenschappen beginnen te gokken op esports vanwege hoe opwindend het is.

Toon meer

Als je al een tijdje videogames speelt of bekend bent met sportsimulatievideogames, dan weet je waarschijnlijk wat FIFA is. FIFA is misschien wel de meest populaire sportsimulatiegame die er is, met honderdduizenden spelers die de game regelmatig spelen.

Toon meer

Valorant gelanceerd met een van de beste marketingstrategieën die iemand ooit heeft gezien. Het was zo succesvol dat miljoenen spelers het spel begonnen te spelen nog voordat het uit de bètafase kwam. Snel vooruit naar vandaag, de spelersbasis voor Valorant is nog steeds sterk. De game heeft ook een enorme esports-scene, met elk jaar grote evenementen.

Toon meer

Als je al je hele leven FPS-games speelt, heb je waarschijnlijk nog nooit van deze game gehoord. Het zou je echter verbazen te horen dat Age of Empires een super populaire videogame is. Age of Empires heeft ook een eigen esports-scene, waar regelmatig esports-evenementen plaatsvinden.

Toon meer

De lancering voor Rainbos Six Siege was op zijn zachtst gezegd niet zo geweldig. De game is echter veel veranderd sinds de lancering. Het is erin geslaagd tonnen grip te krijgen. Het is nu zover dat er een enorme esports-scène is gewijd aan R6.

Toon meer
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Alles wat u moet weten over weddenschappen op esports

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken als u zich verward voelt. Deze gids helpt je te begrijpen hoe de kansen voor esports-weddenschappen werken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het wedden.

Nu esports-gaming populair wordt, moeten gokkers begrijpen hoe ze op verschillende teams kunnen wedden. Succesvol wedden zou echter alleen mogelijk zijn als ze enkele tips voor esports-weddenschappen kennen. Een van de meest kritische tips is begrijpen hoe esports-weddenschappen werken.

Esports-weddenschappen helpen beteren bij het bepalen van de gebeurtenissen met een grote kans dat ze zich voordoen. Hier heb je twee spellen met twee mogelijke gebeurtenissen na het spelen. Het punt is dat het ene team zal winnen en het andere zal verliezen. Hoewel beide teams de wedstrijd kunnen winnen, is er één die een grotere kans heeft om te winnen.

Hoe worden esports-kansen berekend?

Esports-bookmakers gebruiken verschillende factoren, zoals de geschiedenis van de teams, vorm, beschikbare karakters, onder andere om kansen te berekenen.

Zorg er echter voor dat u verschillende esports-wedtips doorneemt om te leren hoe u kansen kunt gebruiken om succesvolle weddenschappen te plaatsen. Bezoek indien mogelijk andere goksites voor esports om de kansen te zien die ze hebben gegeven aan de teams waarin u wilt wedden.

Line shopping helpt je te weten wat andere bookmakers over een spel voorspellen, en je kunt die informatie gebruiken om succesvolle weddenschappen te plaatsen. U kunt ook een lijnwinkel zoeken om naar te zoeken goksites voor esports die u de beste uitbetalingen biedt als u wint. Laten we nu eens kijken hoe de kansen voor esports-weddenschappen werken.

Esports weddenschappen uitgelegd

Hoe werken eSports-weddenschappen?

Bij het wedden op esports-games kan het kijken naar de kansen helpen met nuttige informatie. Wedkansen zijn afhankelijk van de waarschijnlijkheid om te bepalen welk team waarschijnlijk zal winnen.

Als de kansen gunstig zijn voor de uitkomst van een bepaald team, heeft het team een grote kans om te winnen. Aan de andere kant, als de kansen niet gunstig zijn voor de uitkomst van een team, heeft het team een lage kans om te winnen.

We kunnen bijvoorbeeld getallen gebruiken om de kans te bepalen dat een team wint. Laten we zeggen dat je twee teams hebt, A en B, waarbij team A 1/2 kansen heeft en team B 2/1 kansen.

Als je gokt, weet je dat team A een grotere kans heeft om te winnen dan team B. Team A heeft een kans van 66,7% om te winnen, terwijl team B een kans van 33,3% heeft om te winnen. Het bedrag dat je wint als je inzet op een bepaald team om te winnen, wordt echter sterk beïnvloed door de kansen.

Bookmakers profiteren van gokkers die niet geïnteresseerd zijn in hoe odds helpen bij het bepalen van de kans. Je favoriete team zou de underdog kunnen zijn, dus wedden op hen om te winnen zou een voordeel zijn voor bookmakers. De kans is groot dat uw team meer kans heeft om te verliezen dan te winnen. We zullen verder bespreken hoe u odds kunt lezen en begrijpen, zodat u verstandig kunt wedden.

Soorten eSports-kansen

Als je je aanmeldt bij eSports-weddenschappen, zul je waarschijnlijk kansen tegenkomen die in verschillende formaten worden weergegeven. De regio en populariteit van odds bepalen deze formaten. De meeste bookmakers zullen bijvoorbeeld hun kansen in drie verschillende formaten weergeven. De drie formaten zijn:

  • Decimale kansen
  • Fractionele kansen
  • Amerikaanse kansen

De meeste bookmakers geven er de voorkeur aan om decimale kansen omdat gokkers ze in de meeste delen van de wereld gemakkelijk te begrijpen vinden. Wedsites in het VK en de VS gebruiken echter geen decimale kansen. Als u uit een andere regio komt en de VS of het VK bezoekt, moet u vertrouwd raken met hun kansen om weddenschappen te plaatsen.

breukkansen maak de oudste manier om kansen weer te geven. Fraction odds werden gebruikt bij het gokken op paardenraces en blijven populair in het VK en Ierland. Bij het gebruik van breukkansen om te wedden in esports-games, hebben de twee teams verschillende breuken die de kansen op winnen vertegenwoordigen. Je moet goed rekenen om je favoriete team te kennen en te winnen als je erop gokt.

De Amerikaanse kansen bestaat in Amerika, maar soms vind je ze in Canada gebruikt. U vindt de Amerikaanse kansen misschien verwarrend, vooral als u uit andere regio's komt. Als u echter eenmaal begrijpt hoe ze werken, zult u misschien verbaasd zijn te beseffen dat ze het gemakkelijkst te gebruiken zijn.

Laten we nu eens kijken hoe we de drie eSports-weddenschappen kunnen lezen en begrijpen. Je leert ook om odds te gebruiken om de favoriete teams en het te winnen bedrag te bepalen na het wedden.

Hoe eSports-weddenschappen te lezen

Wat zijn decimale kansen?

Wanneer u decimale kansen gebruikt om in te zetten, moet u het bedrag dat u inzet (inzet) vermenigvuldigen met de kansen. Laten we zeggen je favoriete team A heeft odds weergegeven als 2.1. Als u op team A wedt om te winnen met een inzet van $ 10, is uw totale uitbetaling $ 21.

U kunt uw winstkans berekenen door het percentage van beide teams uit te rekenen. U kunt tot het percentage komen door één te delen door de kansen van een team dat ze vermenigvuldigen met 100. Voor team A is het winnende percentage (12,1) x 100 = 47,6%.

breukkansen

Als uw favoriete team 1/2 odds heeft en u een weddenschap plaatst met $10 zodat het team wint, is uw totale uitbetaling (2÷1) x $10= $20. Om het winnende percentage van uw favoriete team te vinden, neemt u de teller en deelt u deze door het totaal van teller en noemer en vermenigvuldigt u de resultaten met 100. Het winstpercentage van uw favoriete team is bijvoorbeeld (1÷3) x 100=33,3%

Hoe werken American Odds?

Amerikaanse odds komen met positieve of negatieve oneven getallen. Uw team kan bijvoorbeeld een odd van +200 hebben. Dat betekent dat als je inzet met $100, je een uitbetaling van $200 krijgt zodra het team wint.

Bij ongunstige kansen betekenen de weergegeven getallen het bedrag dat u zou inzetten om $ 100 te winnen. Als uw team bijvoorbeeld een quotering van -200 had, is het in te zetten bedrag $ 200 om $ 100 te winnen.

Hoe verschillende eSports-kansen per genre werken

Wanneer u leert wedden op esports, moet u begrijpen hoe eSports-kansen werken. Laten we verschillende spellen analyseren om erachter te komen hoe hun kansen werken.

MOBA

MOBA-spellen (Multiple Online Battle Arena) hebben drie significante kansenweergaven. De kansen kunnen op goksites verschijnen in decimale, fractionele of Amerikaanse formaten. Zorg ervoor dat u begrijp het toernooi en de deelnemers voordat u uw weddenschappen plaatst.

De verschillende formaten die worden gebruikt om kansen weer te geven, zullen van invloed zijn op hoe u inzet. Als u de Amerikaanse versie gebruikt, moet u het verschil begrijpen tussen de twee kansen die verschijnen met een positief en een negatief teken. U kunt de drie formaten gebruiken om de kans te bepalen dat uw team wint.

Battle Royale

Wanneer u op Battle Royale gokt, moet u een strategie ontwikkelen om u te helpen winnen. U beschouwt een team of speler die een track record heeft van het winnen van meerdere games. De beschikbare kansen zullen u helpen te weten welk team of welke speler een hoger winstpercentage heeft. Hier vindt u kansen die worden weergegeven in de drie formaten: decimale, fractionele en Amerikaanse formaten.

Battle Royale-games zijn CoD: Warzone en PUBG.

Als je in het VK gokt op Battle Royale, verschijnen je kansen in fractionele formaten. Als u bijvoorbeeld gokt op een Call of Duty: Warzone spel, de twee teams die spelen, worden weergegeven in fractionele formaten. Afhankelijk van uw regio kunnen de kansen ook worden weergegeven in decimaal of Amerikaans formaat.

FPS

Bij First-Person Shooter (FPS)-spellen worden de kansen weergegeven in de drie formaten. Overweeg bij het wedden op FPS-games om games te zoeken met de beste kansen en een hoog winstpercentage. Je kunt wedden op FPS-games zoals Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, Valorant, onder verschillende anderen.

Sportspellen

Bij het wedden op eSports-sportgames is de meest populaire game de eSports FIFA-game. Het goede is dat als je een FIFA-liefhebber bent, je het leuk zult vinden om op eFIFA te wedden, aangezien de vreemde weergave vergelijkbaar is met die van echt voetbal. Zoek bij het wedden naar teams met competitieve kwaliteiten.

U zult zien dat de kansen in drie formaten worden weergegeven, afhankelijk van uw regio. Als je wilt weten welk team een grotere kans heeft om te winnen, zal de oneven weergave je goed begeleiden. Je kunt ook je rekensom maken om te weten hoeveel je wint na een weddenschap op een bepaald team.

RTS

Real-Time Strategy (RTS) omvat verschillende spellen, waaronder: Age of Empires II of Starcraft II. De weergave van de kansen hangt af van de spellen en de regio's waar gokkers toegang hebben.

Gokkers kunnen kansen vinden die worden weergegeven in decimale, fractionele of Amerikaanse formaten. Men moet een grote interesse hebben in kansen, omdat ze de teams of spelers kunnen kennen met een grote kans om te winnen. Odds helpen ook betere spelers om hun uitbetalingen te bepalen voor het geval hun favoriet wint.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries