Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met PayPal

PayPal is een digitale portemonnee die eigendom is van de Amerikaanse multinational PayPal Holdings, Inc. Het 134e bedrijf op de Fortune 500-lijst van 2021 is misschien wel de grootste e-wallet ter wereld in 2021. PayPal is beschikbaar in bijna alle landen met online geldoverdrachtsystemen . Het biedt tegen betaling transferdiensten aan naar verschillende online verkopers, waaronder websites voor sportweddenschappen.

Het bedrijf werd opgericht in 1998. Toen stond het bekend als Confinity. Het ontwikkelde aanvankelijk beveiligingssoftware voor draagbare apparaten voordat het overstapte naar de e-wallet-business. Het hoofdkantoor van PayPal is gevestigd in San Jose, Californië.

Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met PayPal
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Hoe u een storting voor esports-weddenschappen kunt doen met PayPal

Onder leiding van de huidige CEO Dan Schulman verdiende het bedrijf in 2020 21,45 miljard dollar van meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Het aantal gebruikers steeg tot 361 miljoen in 2021. Het enorme aantal geregistreerde gebruikers maakt PayPal tot een van de beste betaalmethoden voor elk gokhuis om te gebruiken.

Veel mensen houden van PayPal vanwege het gebruiksgemak. Om de e-wallet op een website voor esports-weddenschappen te gebruiken, moet u deze als voorkeursbetaalmethode hebben. Dit kan tijdens de registratie worden gekozen of tijdens het gebruik van de site worden toegevoegd.

Dit zijn de stappen die u moet volgen wanneer u PayPal gebruikt om te storten op een website voor esports-weddenschappen.

 1. Klik op de startpagina van de website voor esports-weddenschappen op 'Storten'. U ziet een lijst met beschikbare methoden. Klik op PayPal.
 2. U wordt doorgestuurd naar de PayPal-aanmeldingspagina. Ga naar de site door uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven of automatisch in te vullen met opgeslagen wachtwoorden.
 3. Voer het bedrag in dat u wilt toevoegen aan uw wedaccount en klik op 'Bevestigen'.
 4. Het ingevoerde bedrag wordt van uw PayPal-saldo afgetrokken en toegevoegd aan het saldo van uw wedrekening. U kunt dat saldo vervolgens gebruiken om weddenschappen te plaatsen op de spellen die beschikbaar zijn op de goksite.

Voor- en nadelen van PayPal

Pluspunten

De voordelen van het gebruik van PayPal zijn onder meer:

 • Beschikbaarheid in veel landen over de hele wereld
 • Eenvoudig te registreren en te gebruiken. De website is geweldig en het verwerken van transacties is heel eenvoudig.
 • Veilige en beveiligde transacties. PayPal is altijd op zoek naar frauduleuze activiteiten. Verdachte accounts worden opgeschort en onderzocht. Sommige zijn gesloten. Terugboekingen worden gedaan als fraude is bewezen.
 • Gratis transacties bij het storten op de meeste online goksites voor esports.
 • Gemak - het is de hele dag beschikbaar en kan op verschillende manieren worden geladen. Het is toonaangevend geweest in de samenwerking met lokale methoden voor geldoverdracht in de landen waar het actief is.
 • Behulpzame klantenservice, beschikbaar op meerdere platforms - e-mail, chat, bellen en sociale media.
 • Talrijke valuta's ondersteund

nadelen

Moeilijkheid om accounts te herstellen - Vanwege het grote aantal gebruikers is er veel bewijs nodig zodra een account is gemarkeerd. Vanuit een andere hoek is dit echter een veiligheidsmaatregel.

Overboekingskosten kunnen hoog zijn bij het omrekenen van valuta

Strenge verificatieproces na enige gebruiksduur

Hoe we bankmethoden beoordelen

Het doel van eSports-ranker's beoordeling van bankmethoden is om ervoor te zorgen dat u over alle belangrijke informatie beschikt voordat u er een kiest. We onderwerpen methoden aan strenge tests door ze zelf te gebruiken. We doen ook diepgaand onderzoek door te kijken naar wat andere reviewers te zeggen hebben, de gegevens die beschikbaar zijn op verschillende markten en wat gebruikers zelf te zeggen hebben. Vervolgens verzamelen we deze informatie zodat u deze op één plek kunt vinden.

Elke bankmethode die we beoordelen, moet tests ondergaan in de volgende categorieën:

 • Toegankelijkheid - De landen waar het beschikbaar is en het gemak van inloggen en het gebruik van de online platforms
 • De beveiliging en veiligheid van gebruikers en hun persoonlijke informatie
 • Bereikbaarheid, servicetijd en behulpzaamheid van de klantenondersteuning
 • Populariteit onder de toonaangevende goksites voor esports
 • Gemak - geaccepteerde valuta, snelheid van transacties, etc.
 • Kosten van deposito's en geld overmaken tussen verschillende bankplatforms
 • Compatibiliteit met andere methoden voor geldoverdracht, zoals hoeveel methoden worden geaccepteerd bij het laden van een kaart?

Alternatieven voor esports-weddenschappen met PayPal

PayPal is een zeer populaire betaalmethode in de gokindustrie voor esports voor zowel stortingen als opnames. Het aantal geregistreerde gebruikers betekent dat veel esports-gokkers het platform al gebruiken voor dagelijkse transacties. Voor het gemak hoeven ze zich niet opnieuw te registreren om het te gebruiken bij hun gokactiviteiten.

De beschikbaarheid van PayPal in veel landen en ondersteuning van tal van landen is een andere factor voor zijn populariteit. Het is gemakkelijk te gebruiken en brengt geen kosten in rekening voor de meeste stortingen voor esports-weddenschappen. De lange levensduur in de branche maakt het een gerenommeerd en vertrouwd bedrijf. Door samen te werken met PayPal krijgt elke gokwebsite een zekere mate van geloofwaardigheid.

Procedure voor het openen van een PayPal-rekening

Het openen van een PayPal-rekening gebeurt online met behulp van een pc of een mobiel apparaat. Het eenvoudige proces wordt voltooid in de volgende stappen:

 1. Klik op de PayPal-website op de knop 'Aanmelden'
 2. Selecteer het type account dat u wilt, persoonlijk of zakelijk account, en klik vervolgens op 'Volgende'
 3. Voer uw telefoonnummer in en verifieer het.
 4. Voer uw naam, e-mailadres in en stel een wachtwoord in. Klik vervolgens op 'Doorgaan'
 5. Voeg uw fysieke adres en andere vereiste verificatiegegevens toe. Klik vervolgens op Doorgaan.
 6. Verifieer je e-mailadres. Doe dit door op de link te klikken die je is toegestuurd in de e-mail die je hebt gebruikt om je te registreren.
 7. Uw PayPal-account is nu klaar voor gebruik

Opmerking: PayPal vereist mogelijk verdere verificatie na enige tijdsduur van het gebruik van de rekening.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries