Alles over CS:GO Betting Odds

CSGO-weddenschappen zijn tegenwoordig behoorlijk populair. Een belangrijke reden waarom csgo-weddenschappen zo populair zijn, is dat het spel zelf erg populair is. CSGO heeft ook een enorme esports-scene met een waanzinnige hype en prijzenpotten die regelmatig meer dan een half miljoen dollar bedragen. CS: GO-competities zijn enkele van de meest opwindende sportevenementen en mensen houden ervan om erop te wedden.

Als u net begint met wedden, is een van de belangrijkste dingen waar u meer over moet weten, CS: GO-weddenschappen. Om u daarbij te helpen, vindt u hier alles wat u moet weten over csgo-weddenschappen.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alles wat u moet weten over weddenschappen voor CS:GO

Het wedden zelf is vrij eenvoudig. Laten we zeggen dat een esports-wedstrijd voor CS: GO net is begonnen tussen Teamvloeistof en Fnatic. Je denkt dat een bepaald team een grotere kans heeft om deze wedstrijd te winnen. Om erop in te zetten, plaats je een weddenschap op die specifieke uitkomst. Als je de weddenschap wint, krijg je wat geld terug. Als je het echter verliest, krijg je niets.

Dit is slechts een eenvoudige uitleg van hoe csgo-weddenschappen werken. Welk bedrag u ervoor terugkrijgt als u de weddenschap wint en wat de exacte kansen zijn dat een team een wedstrijd wint of welke andere uitkomst dan ook, zijn geen eenvoudige vragen. Beide zijn afhankelijk van een gokterm die odds wordt genoemd, in dit geval CSGO-kansen.

Terwijl er nog veel meer zijn voorwaarden voor esports-weddenschappen dat u moet begrijpen over weddenschap csgo voordat u eraan begint, zijn de kansen voor wedden waarschijnlijk de belangrijkste. Als je een stevige grip hebt op CS: GO-weddenschappen, kun je veilig beginnen met wedden op CSGO-evenementen met een relatief hoger slagingspercentage.

CS:GO weddenschappen uitgelegd

Zoals je misschien al geraden had, beschrijven CS: GO-weddenschappen twee belangrijke dingen over een uitkomst voor een pro-CSGO esports-evenement. Het omvat de kans op een uitkomst en het bedrag dat u terugkrijgt als u de weddenschap wint.

Laten we zeggen dat er een CSGO esports-wedstrijd aan de gang is tussen Faze Clan en Cloud9. Een mogelijk resultaat is dat Faze Clan zal winnen. Een andere mogelijke uitkomst is dat Wolk 9 krijgt de eerste kill. De kansen voor beide uitkomsten geven de kans weer dat ze zich daadwerkelijk voordoen.

Het is super belangrijk dat je weet hoe je odds moet lezen, want cs go odds zullen je veel vertellen bij het kiezen van de uitkomst waarop je moet wedden. Als u weet welke uitkomsten waarschijnlijker zijn dan andere, kunt u gemakkelijk beslissen wat voor u de veiligste gok is.

Het volgende dat de kansen je vertellen, is de hoeveelheid geld die je ervoor terugkrijgt als je de weddenschap wint, wat een omgekeerde relatie heeft met de waarschijnlijkheid van een gebeurtenis. Hoe groter de kans op een uitkomst, hoe lager het rendement dat u krijgt.

Aan de andere kant, als u gokt op een uitkomst die zich waarschijnlijk niet zal voordoen, krijgt u een groter rendement omdat u een hoger risico neemt.

Soorten CS:GO-weddenschappen

Er zijn drie soorten weddenschappen voor csgo. Het omvat decimale kansen, fractionele kansen en Amerikaanse kansen. Het verschil zit alleen in het formaat. Het betekent dat elk van de drie oneven formaten kan worden gebruikt om kansen voor een enkele uitkomst weer te geven.

Fractionele kansen gebruiken een breuk zoals 3/2, waarbij kansen 3/2 worden uitgesproken als drie tegen twee. 3/2 fractionele kansen betekenen dat je $ 3 krijgt in ruil voor het inzetten van $ 2, waarbij $ 1 het winnende bedrag is. Aangezien dit minder dan een dubbel rendement is, is de kans op een uitkomst met een odd van 3/2 erg hoog.

Je kunt decimale kansen zien als geconverteerd van fractionele kansen, precies hoe breuken worden omgezet in decimalen. Dus 3/2 wordt 1,5 en 2/1 wordt 2. Decimale kansen vertegenwoordigen het exacte veelvoud dat u zult winnen. Odds van 1,5 geven je een rendement van 1,5x op het bedrag dat je inzet.

Amerikaanse odds zijn niet zo gebruikelijk voor CS: GA wedden. Amerikaanse odds van -150 vertegenwoordigen het bedrag dat u moet inzetten om $ 100 te winnen, en Amerikaanse odds van +120 vertegenwoordigen het rendement dat u krijgt als u $ 100 inzet. U hoeft echter niet de diepte in te gaan met dit formaat omdat u dit niet veel zult zien bij csgo-weddenschappen.

Waar vind je de beste CS: GO Odds

Online esports-bookmakers zullen het over het algemeen eens zijn over welke uitkomst het meest waarschijnlijk is. Elke bookmaker heeft echter iets andere odds. U zult bijvoorbeeld zien dat G2 die de wedstrijd wint, een kans heeft van 2,5 bij sommige bookmakers en 2,55 bij andere.

Wanneer u deze bookmakers gebruikt om weddenschappen te plaatsen met uw zuurverdiende geld, wilt u er het maximale uit halen. Als u bijvoorbeeld een weddenschap plaatst op een risicovolle uitkomst, wilt u een aanzienlijk rendement als die uitkomst zich voordoet.

Ook als u gokt op een uitkomst die waarschijnlijk zal gebeuren, is het het niet waard als u slechts $ 1 krijgt voor het wedden van $ 100. Om deze reden moet je altijd zoeken naar de beste CSGO-kansen.

Het vinden van een online bookmaker met de beste odds is een tijdrovend proces. U moet de kansen op verschillende platforms vergelijken en kijken welke platforms de hoogste rendementen bieden. Er is echter een eenvoudigere manier om dat te doen.

U kunt gewoon uitchecken EsportRanker, een geweldige site die enkele van de beste CSGO-wedsites beoordeelt op basis van verschillende normen. Deze normen omvatten ook gokkansen.

De beste live CS: GO weddenschappen

CSGO-wedstrijden kunnen binnen enkele seconden veranderen van het ene team dat de wedstrijd wint naar het andere team dat de wedstrijd wint. Het is ook wat cs zo spannend maakt. Dit betekent echter dat de kansen voor bepaalde uitkomsten ook veranderen naarmate de wedstrijd vordert. Deze veranderende kansen worden live weddenschappen genoemd.

Zoals je misschien al geraden hebt, worden live weddenschappen gebruikt voor live wedden. Live wedden is simpelweg het plaatsen van weddenschappen op een CS: GO-wedstrijd of een wedstrijd voor andere esports terwijl deze plaatsvindt, terwijl conventioneel wedden weddenschappen omvat die zijn geplaatst lang voordat de wedstrijd zelfs maar is begonnen.

Er zijn talloze voordelen met live weddenschappen waar gokkers hun voordeel mee kunnen doen. Allereerst, aangezien live wedden zowel gokkers als bookmakers in staat stelt om de wedstrijd te analyseren terwijl deze plaatsvindt, zijn live CSGO-weddenschappen veel nauwkeuriger, wat betekent dat ze beter zijn in het voorspellen van de waarschijnlijkheid van een uitkomst.

Als je bijvoorbeeld ziet dat een team een pak slaag krijgt, lijkt het waarschijnlijk dat het andere team zal winnen.

Het tweede voordeel van live weddenschappen is dat je soms weddenschappen kunt krijgen met waanzinnige winsten. Je kunt deze gokmogelijkheden alleen snipen met live wedden.

Wed op CS:GO met echt geld

Een van de geweldige dingen van CSGO-weddenschappen is dat je het met echt geld kunt doen. Om te beginnen met wedden op csgo-evenementen, moet u eerst een online bookmaker kiezen die cs: go-wedmarkten aanbiedt.

Daarna moet je wat geld storten met behulp van de stortingsopties die beschikbaar zijn op het platform, en die stortingen vervolgens gebruiken om weddenschappen te plaatsen op resultaten voor CSGO-evenementen die je leuk vindt. U kunt bijvoorbeeld weddenschappen plaatsen op de finale van ESL Pro League of de eerste wedstrijd voor een andere toernooiserie.

Beslissen of cs: go betting de juiste keuze voor u is, hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste factor is of je veel weet over de game en de esports-scene. Als je een goede CSGO-speler bent en de csgo esports-scene al heel lang volgt, ben je waarschijnlijk goed in het voorspellen van resultaten. Als dat het geval is, moet je zeker CS: GO-weddenschappen overwegen.

Aan de andere kant, als je CSGO speelt als een casual gamer en nog nooit een enkel esports-evenement voor csgo hebt gezien, is wedden op CSGO misschien niet de moeite waard voor jou. Dit betekent echter niet dat u het kunt proberen en vanaf daar beter kunt worden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kansen van CSGO-wedindelingen?

De indelingen voor CSGO-weddenschappen zijn manieren waarop u de weddenschappen voor CSGO kunt weergeven. De meest voorkomende soorten oneven weddenschappen zijn onder meer Decimal odds, fractionele odds en Amerikaanse odds, waarbij elk een iets andere methode heeft om ze te lezen.

Wat vertellen CS: GO-kansen u?

CSGO-weddenschappen vertellen je twee belangrijke dingen over de resultaten van een CSGO esports-wedstrijd. Allereerst vertellen ze u de waarschijnlijkheid van een uitkomst. Het andere waar CSGO-weddenschappen je over vertellen, is het rendement dat je krijgt als je een bepaald bedrag inzet.

Wat zijn de beste csgo-weddenschappen?

De beste CSGO-weddenschappen zullen u het meeste rendement opleveren. Omdat bijna alle goksites echter iets andere kansen hebben, moet je de kansen voor verschillende sites vergelijken om erachter te komen welke site de beste gokkansen biedt.

Zijn live CS:GO-weddenschappen beter?

Kortom, ja, er zijn talloze voordelen met live CSGO-weddenschappen. Live wedden kansen veranderen naarmate de wedstrijd vordert, dus ze zijn relatief nauwkeuriger, wat resulteert in een grotere kans dat je de weddenschap wint.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries