Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met iDEAL

Particulieren kunnen veilig, veilig en gemakkelijk online betalen met iDeal. Betalen doe je via de mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van je bank. De betaalmethode is een directe online overboeking van uw bankrekening naar die van de handelaar. Hierdoor dient men een bankrekening te hebben bij een Nederlandse bank die aangesloten is bij iDeal. Alleen inwoners van Nederland kunnen iDeal gebruiken bij bookmakers die het erkennen.

Dit zijn de beste eSports-wedsites die iDeal accepteren als stortingsmethode: Melbet, 22bet, 20bet, Parimatch, 888sport, LVBET, 1xbet, Mr. Sloty Sports, Royal Oak Sports en Evobet.

Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met iDEAL
Over iDealHoe een storting te doen met iDealHoe geld opnemen met iDealVoor- en nadelen van iDealiDeal-account openen procesiDeal-klantenondersteuningsopties
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Over iDeal

iDeal is een betalingswijze voor instant banking dat in 2005 in Nederland is ontwikkeld. Klanten worden doorgestuurd naar hun ecosysteem voor online bankieren om een betaling te verwerken met behulp van een tweede authenticatiefactor, en het slagen of mislukken van een betaling wordt onmiddellijk gecommuniceerd. De werkelijke ervaring van de klant wordt bepaald door hun specifieke bank.

Is iDeal populair?

Currence, de regeling van iDeal, is partner van alle Nederlandse centrale banken. Daarmee is iDeal de beste online betaalmethode van Nederland, goed voor meer dan de helft van alle online transacties. De betaalmethode is in zijn 17-jarig bestaan elk jaar aanzienlijk gegroeid en overtrof de groei van online retail.

Er zijn geen bankkosten verbonden aan de iDeal-betaalmethode. Ongeacht de betaalmethode kan een goksite echter extra kosten in rekening brengen voor het gebruik ervan. Het bedrijf is dan verplicht om de klant op de hoogte te stellen van de extra kosten voordat de betaling wordt gedaan. De meeste bedrijven of webwinkels kiezen ervoor om geen extra kosten in rekening te brengen, wat mensen stimuleert om iDeal te gebruiken.

U kunt direct met iDeal betalen als u toegang heeft tot internet of mobiel bankieren bij een van de deelnemende uitgevers. U hoeft zich niet apart aan te melden. Dit betekent dat wanneer je de betaalmethode gebruikt, je dit doet in een online bankomgeving of via een mobiel bankieren app van een van de vele consumentenbanken (uitgevende banken) die dit ondersteunen.

Door zijn algehele populariteit is iDeal een topbetalingsoptie geworden die: aanbieders van esports-weddenschappen aanvaarden. Gokkers zijn er ook dol op!

Hoe een storting te doen met iDeal

De limiet voor het bedrag dat u in een enkele transactie kunt storten, verschilt per esports-weddenschap. De iDeal-app werkt door QR-codes te scannen en iDeal-betalingen veilig en vertrouwd te doen. Op mobiele telefoons is de iDeal app beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. U kunt ook naar de website van iDeal gaan, waar u een directe link vindt om de app te downloaden.

iDeal gebruiken bij online bookmakers

Om een storting te doen, moet je de iDeal QR-code scannen van de esports-weddenschapssite met de iDeal-app. Na bevestiging en autorisatie wordt u doorgestuurd naar de inlogpagina van uw bank of mobiel bankieren app, waar de betaling zal worden gedaan. U moet de betalingsgegevens bevestigen omdat het bedrag kan veranderen.

De bank autoriseert de betaling in realtime, schrijft het bedrag direct van uw rekening af en bij onvoldoende saldo wordt de transactie geweigerd. De bank stuurt direct een bevestiging van de betaling, waarna je wordt teruggestuurd naar de site van de handelaar met de garantie dat de betaling is gelukt.

Hoe geld opnemen met iDeal

De Single Euro Payments Area (SEPA) zorgt voor de veilige overdracht van elk bedrag, en transacties zijn bijna onmiddellijk. Omdat sommige esports-bookmakers in aanmerking komen om een welkomstbonus en andere promoties te claimen, moet de gebruiker een iDeal-bookmaker kiezen. Een internationale esports-aanbieder kan in sommige gevallen iDeal als betalingsoptie accepteren.

Soms kunnen bankafschriften van gebruikers aangeven dat ze een betaling hebben gedaan, maar beweert de bookmaker dat de betaling nog niet is ontvangen. De gebruiker mag geen contact opnemen met de bank. Wanneer de iDeal-transactie een contante betaling is tussen klant en leverancier, is de bank geen partij en verzekert deze niet.

Voor- en nadelen van iDeal

Pluspunten

  • De dienst vereist geen registratie. Bent u klant bij een van de deelnemende banken, dan kunt u direct gebruik maken van iDeal door de bank te koppelen aan de dienst.
  • Omdat betalen via de eigen bankomgeving gaat, is iDeal veilig.
  • iDeal is eenvoudig omdat alle betaalgegevens automatisch worden ingevuld en men direct kan zien of de betaling is gelukt of niet.
  • Je houdt je saldo bij omdat de iDeal-betaling op je bankafschrift staat.
  • Directe betalingsverwerking.

nadelen

  • Een iDeal betaling kan niet worden herroepen of teruggedraaid. Als een iDeal-betaling eenmaal is goedgekeurd door uw online of mobiel bankieromgeving, kunt u deze niet meer terugdraaien.
  • Beperkt tot gebruikers met een Nederlandse bankrekening.

iDeal-account openen proces

iDeal treedt automatisch in werking zodra u een rekening opent bij een deelnemende Nederlandse bank. Het is niet nodig om een iDeal account te openen. Het biedt verkopers een realtime betalingsmethode die wordt geadverteerd als goedkoop en bijna risicovrij. Klanten kunnen iDeal gebruiken op dezelfde manier als de internetbankiersites van hun financiële instelling.

Twee-factor-verificatie (2FA), inclusief een challenge-response-authenticator op basis van de chip die is ingebouwd in de betaalkaart of ATM-kaart, biedt een hoog beveiligingsniveau. Verder wordt er geen gevoelige informatie, zoals creditcardnummers, gedeeld met de handelaar.

Hoe maak je een account aan

Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet de gebruiker een Nederlandse bankrekening hebben bij een van de grote banken die met iDeal samenwerken. Een geldig legitimatiebewijs, zoals een paspoort of identiteitskaart, is vereist om een bankrekening te openen, aangezien de meeste rijbewijzen niet worden geaccepteerd. Komt u van buiten de EU, dan heeft u ook een bewijs van verblijf en een verblijfsvergunning nodig.

Na het openen van een bankrekening logt de gebruiker in en klikt op zijn naam in de rechterbovenhoek. Ze gaan dan naar de betalingsmethode verifiëren en beginnen met het verifiëren van hun bankrekening. Zij kiezen dan voor iDeal en verifiëren het.
De bankrekening en de iDeal rekening worden nu gekoppeld. Op esports-goksites kunnen gebruikers nu directe betalingen doen.

iDeal-klantenondersteuningsopties

Omdat iDeal geen eigen systemen of bankrekeningen heeft, is het niet op de hoogte van iDeal-betalingen. Als je vragen hebt over een iDeal-transactie, neem dan contact op met het bedrijf waar je de betaling hebt gedaan. Het meest voorkomende probleem met support is dat iDeal-betalingen niet omkeerbaar zijn. Als een gebruiker fraude vermoedt, is de enige manier om zijn geld terug te krijgen het indienen van een claim bij zijn bank, waarbij de klant de bewijslast draagt en de uitkomst onzeker is. Hoewel banken hebben samengewerkt om technische systeemstoringen te voorkomen, hebben gebruikers gezegd dat er enkele storingen zijn.

Klantinteracties met iDeal-ondersteuning

Men kan de klantenservice van hun bank opzoeken via e-mail, telefoon of veelgestelde vragen, die allemaal gemakkelijk toegankelijk zijn op hun website.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries