Alles over wedden op Giants Gaming

Giants Gaming werd opgericht in Málaga, Spanje, in 2008. Het team is formeel bekend als de Vodafone Giants. Het is echter meer in de volksmond bekend als Giants. Giants is een professioneel eSports-bedrijf gevestigd in Spanje. Het team heeft divisies die deelnemen aan League of Legends en andere games. Het League of Legends (LoL)-team neemt deel aan de European League of Legends Championship Series.

Voorheen had de organisatie twee eSport-teams in Rainbow Six Siege, waar ze enorm populair werden. Een van de teams uit Singapore nam deel aan de Zuidoost-Aziatische Pro League. De ander uit Spanje nam deel aan de Spaanse Nationals.

Alles over wedden op Giants Gaming
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Giants Gaming Studio

Er is competitie, entertainment en veel inhoud hiermee top eSports-team. De faciliteiten bevatten hun opnamestudio, waar de audiovisuele expertise van de contentafdeling, GGM Studios, is ondergebracht.

Verschillende van de populairste shows van het Giants-ecosysteem worden vanaf deze locatie geproduceerd en uitgezonden. De meest bekende namen in eSports reizen door de vele sets, waardoor Giants Gaming onbeperkte inhoud kan genereren die is gekoppeld aan de dagelijkse activiteiten van de club.

De Giants zijn meer dan alleen professionele atleten; ze hebben een van de meest populaire eSports-teams in de branche. De verschillende afdelingen van het bedrijf zijn samengebracht in een unieke, transparante en open sfeer die specifiek bedoeld is om constante synergie te creëren.

De kantoren van de club zijn niet alleen goed ontworpen om alle nodige voorzieningen te bieden aan de werknemers van het bedrijf, maar ze kunnen ook doorgaan met het werven van nieuwe leden.

Giants Gaming-spelers

De League of Legends-selectie heeft vijf spelers. Onder de leden zijn Nubar Sarafian alias MAXLORE (uit het Verenigd Koninkrijk), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (Spaans) en Paul Lardin alias STEND (Frans). De selectie bestaat ook uit twee coaches, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (Portugees), en Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (Spaans).

Vier personen vormen de Valorant-selectie. Dit zijn Adam "Jesse" Tvrtnek (Tsjechisch) en Batuhan Malgaç alias "Rusland" (Turks). De andere twee spelers, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO en Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, zijn Spaans.

Het rooster van Fighting Games is volledig Spaans. Joan Namay Millones, alias Shanks, is een professionele Dragonballz-speler voor Giants Gaming. VEGAPATCH, officieel bekend als Alfonso Martinez Pozo, is een professionele Street Fighter-speler voor de Giants naast Javier Sanabria Grueso, alias SH4RIN. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, is de professionele Tekken-speler van Giant.

In Pokemon, Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam vertegenwoordigt Giants Gaming.

De sterkste spellen van Giants Gaming

  • dapper: Giants Gaming is lid geworden Valorant in juni 2020 met de kern van de free-agent squad SuperStars, Yurii, donQ en Fit1nho, en later StarWraith en HITBOX toegevoegd om de selectie af te ronden. Kort daarna verhuisde Hitbox naar coaching en werd vervangen door Jonba. Ze zouden het vijfde en laatste SuperStars-lid, eXerZ, binnenhalen als stand-in na een paar fatsoenlijke optredens in lokale competities. Ze hadden met deze line-up behoorlijke resultaten in Europa, maar hun echte succes kwam in de Spaanse scene, waar ze de finales van verschillende LVP Genesis Cups en hoge finishes in de NGL Open en GameGune 22 zouden bereiken.
  • League of Legends: De League of Legends een deel van het bedrijf werd opgericht in juli 2012. Ze hadden indrukwekkende toernooiprestaties, waaronder derde plaatsen op DreamHack Valencia 2012 en The Siege.
  • Apex-legenden: Voorafgaand aan het eerste Wereldkampioenschap in deze discipline hebben de Giants Apex Legends line-up werd uitgebracht in augustus 2019. Het team van Giants Gaming neemt regelmatig deel aan internationale toernooifinales en is het eerste en enige Europese team dat drie ALGS Europese kwalificaties heeft gewonnen.

Waarom is Giants Gaming populair?

Het Giants Gaming-team biedt een breed scala aan spellen om op te wedden. Daarom bieden de beste goksites voor eSports verschillende kansen. Het vermogen van Giant's selectie om te concurreren op het hoogste professionele niveau is van cruciaal belang geweest voor hun succes.

Het Spaanse team vertegenwoordigt een breed spectrum van prestaties van eerdere sterren. Deze historische erfenissen en betekenisvolle relaties hebben geholpen bij het rekruteren van toptalent voor de roosters van Giant. Deze factoren hebben ook bijgedragen aan de groei van het team, waardoor het een van de meest populaire eSports-weddenschappen is.

Giants Gaming werkt samen met verschillende internationale merken om hen te helpen hun team uit te breiden. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups en Burger King zijn de wereldwijde partners van het Giants Gaming-team. De officiële partners van het eSports-team zijn Maggi Fusian, Diesel Only the Brave en Hot Wheels. Drift, onder andere, is een van de gelicentieerde spelaanbieders van Giant en helpt het merk te stimuleren.

Waarom is Giants Gaming populair om op te wedden?

Giants Gaming heeft veel succes gehad, vooral in Dota 2. Het team is bekend in Europa en heeft een sterke aanhang. Hun focus op het vestigen van zichzelf als een wereldwijd merk heeft hen geholpen om nog meer grip te krijgen.

Voordat spelers online wedden, moeten ze hun huiswerk doen. Hoewel geen enkel team succes kan garanderen, kunnen gamers profiteren van tips voor online eSport-wedden in ieder geval. Individuen kunnen deze gebruiken om zich vertrouwd te maken met bepaalde spellen.

Prijzen en resultaten van Giants Gaming

Valorant

De Valorant-divisie behoort tot de beste eSports-teams. Het team heeft in de loop der jaren enkele overwinningen behaald. In 2021 wonnen de Giants LVP-Rising Series #3, maar eindigden later als derde in Red Bull Home Ground #2. Het team werd ook tweede in VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2 en won $ 11.000.

In 2020 won het team de Valorant Master-serie Invitational # 1, Guardianes GG Series # 2 en LVP-Genesis Cup Vision. Het was drie keer tweede, waaronder in de LVP - Genesis Cup Viento. De andere twee gelegenheden waren de LVP-Gemini Cup Fuego en GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Het team heeft een aantal opmerkelijke overwinningen behaald, waaronder de Iberische Cup in 2021. Ze wonnen ook SuperLiga Seizoen 21 en de Iberische Cup 2020. Afgezien daarvan heeft het team gemengde resultaten geboekt. Drie keer werden ze tweede; de Iberian Cup 2019, de European Masters Summer 2019 en de Iberian Cup 2018. Tot nu toe heeft het team meer dan $ 85.000 gewonnen in verschillende toernooien.

Het team heeft ook verschillende prijzen gewonnen. In SuperLiga Orange seizoen 18 werd Attila uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler, terwijl NighT Rookie of the Split won in EU LCS Zomer 2016. NighT werd ook genoemd in het EU LCS Zomer 2016 All-Pro Team. SMittyJ werd bekroond met het 3e All-Pro Team in de EU LCS Zomer 2016.

Counter-Strike: Wereldwijd offensief

Op 16 maart 2020 verliet Gro zijn organisatorische functie om zich te gaan focussen op coaching. In april van hetzelfde jaar werd de selectie van Giants Gaming echter overgenomen door: Wolk 9. In de loop der jaren heeft het team meer dan $ 3.000.000 aan prijzengeld gewonnen van verschillende competities. Een van de meest opvallende resultaten was in de PGL Major Kraków 2017, waar ze als eerste eindigden en een half miljoen dollar aan prijzengeld ontvingen.

Het team is succesvol qua prijzen en behaalde standen. Het eindigde als eerste in Funspark ULTI 2021 en het V4 Future Sports Festival - Boedapest 2021, waar het respectievelijk $ 150.000 en $ 169.000 won. Ondanks dat het team als tweede eindigde in Blast Premier: World Final 202, ontving het team $ 250.000 aan prijzengeld. Ze eindigden als derde op PGL Major Stockholm in 2021 maar wist een prijs van $ 140.000 te winnen. Giants Gaming won het Intel Extreme Masters XV - Wereldkampioenschap met maar liefst $ 400.000 aan prijzengeld.

Beste en populairste spelers van Giants Gaming

  • MAXLORE: Nubar Sarafian is een League of Legends-speler die terugkeert naar zijn geboorteplaats na een goed seizoen in de Superliga met Movistar Riders in 2021. Toen hij in 2017 in Misfits speelde, werd hij een wereldwijde sensatie en hij blijft jaar na jaar zijn hoge niveau demonstreren .
  • JESSE: Adam Tvrtnek is een uitstekende professionele League of Legends-speler. In zijn twee jaar ervaring heeft Jesse een winnend record met de teams waarin hij heeft gespeeld, door vijfvoudige B- en C-competities te winnen. Hij heeft de afgelopen maanden doorgebracht bij UCAM, waar hij elk toernooi heeft gewonnen waaraan hij heeft deelgenomen.
  • RUSLAND: Batuhan Malgaç is een professionele Valorant-speler die het beroemde eSport-team, Giants Gaming, vertegenwoordigt. De Turkse speler domineerde de competitie in Spanje nadat hij uitblonk in zijn geboorteland.
  • schachten: Joan Namays Millones is een professionele Dragonball Z-speler voor Giants. Hij is ongetwijfeld de beste. Hij is de enige Spaanse mededinger die alle andere gamegemeenschappen van Spanje heeft verleid om getuige te zijn van zijn heldendaden bij de EVO, 's werelds grootste vechtgamecompetitie. Hij eindigde als vierde in de EVO en verbrijzelde alle eerdere records.

Waar en hoe wedden op Giants Gaming?

Een van de nieuwste populaire gokacties is wedden op eSports. Er worden maandelijks verschillende wedstrijden gespeeld waarbij Giants Gaming betrokken is. De beste goksites voor eSports kansen geven op elk facet van competitief spel. Wedden op Giants Gaming-teams lijkt misschien anders dan typische sportweddenschappen, maar als spelers eraan wennen, zullen ze merken dat het niet anders is dan wedden op klassieke wedstrijden.

Spelers plaatsen een eSports-weddenschap en winnen. Het is net als het plaatsen en winnen van een standaardweddenschap. Spelers moeten hun favoriete eSport-wedmarkt kiezen en de eSports-kansen controleren om er zeker van te zijn dat deze perfect voor hen is. Community, livestreaming, statistieken, sociale media en meer van de beste eSports-bookmakers maken wedden op eSports zo'n leuke ervaring.

Wat is de beste gokstrategie voor dit team?

De kwaliteit en het aantal beschikbare eSports-weddenschappen variëren aanzienlijk van het ene sportsbook tot het andere. Wedstrijdweddenschappen, of wedden op de uitkomst van een wedstrijd of een belangrijkere gebeurtenis, is momenteel het meest populaire type. Enkele van de beste websites voor eSports-weddenschappen, waaronder 1xBet, Pixel.bet en Betwinner, experimenteren echter met "live"- of "in-play"-weddenschappen, waarbij weddenschappen worden geplaatst op evenementen die tijdens de wedstrijd plaatsvinden.

In-play markten zijn een uitdaging om op te zetten en te onderhouden in traditionele sporten. Het zal dus nog lang duren voordat er goede keuzes zijn voor live wedden voor een breed scala aan eSports-evenementen bij een uitgebreid scala aan bookmakers.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries