Alles over wedden op Gambit Esports

Gambit Esports is een top eSports-team uit Rusland. Het team van het Russische telecommunicatiebedrijf MTS stond aanvankelijk bekend als Gambit Gaming. Gambit werd opgericht in januari 2013 na de overname van het oude League of Legends-team van Moscow Five. Apex Legends, Dota 2 en Valorant behoren tot de games waar Gambit de beste eSports-teams heeft die strijden. Het had een team in het League of Legends-spel dat deelnam aan de European League of Legends Championship Series. De ploeg nam eerder ook deel aan de League of Legends Continental League.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward en Genja waren de eerste spelers in Gambit's League of Legends-team. Deze beroemde ploeg won de IEM Global Challenge Katowice minder dan een week na de oprichting. Gambit Esports was het eerste team buiten het Aziatische continent dat twee van de beste teams van Zuid-Korea versloeg op weg naar het kampioenschap.

Alles over wedden op Gambit Esports
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Gambit Esports-spelers

Het team eindigde in maart 2020 als derde op het IEM Wereldkampioenschap, dat werd gehouden in Duitsland, en verloor slechts één wedstrijd. Gambit eindigde twee keer in de top drie in de LCS Euroleague, die werd georganiseerd in Keulen, Duitsland. Het debuutjaar van het team kwam tot een einde met een overwinning op IEM Keulen. In de loop der jaren heeft Gambit zich ontwikkeld tot een van de meest populaire eSports-teams ter wereld.

Het Dota 2-team heeft een met sterren bezaaide selectie in verschillende competities. Deze internationale ploeg is eind 2021 samengesteld en speelt momenteel in de tweede divisie van DPC EEU. De spelers zijn Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Wit-Rusland), en Maksym' Mellojul' Pnov (Oekraïne).

De rest van de leden in Dota 2 zijn allemaal Russen, inclusief Vasilii Shishkin, alias AfterLife. De anderen zijn Oleg 'sayuw' Kalenbet en Nikita Balaganin alias pantomem. De hoofdcoach van het team is Timur' Ahilles' Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov is de General Manager, terwijl Ivan Karpov alias ivan_4sv is de beheerder.

Gambit heeft ook een selectie in Apex Legends, die bestaat uit drie spelers en een manager, Alexander 'Sweetypotz' Scherbakov. De andere spelers zijn Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko en Konstantin Kozlov alias Hardecki. Alle spelers zijn Russisch, behalve Artyco, die Oekraïens is.

Het roster van Valorant bestaat uit zeven Russische leden. De spelers zijn onder andere Vladimir 'Kayos' Ivanovic, de manager van het team. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz 'nAts' Akhmetshin en Nikita' d3ffo' Sudakov zijn ook Valorant-spelers voor Gambit Esports. Bogdan' Sheydos' Naumov en hoofdcoach Andrey Sholokhov, alias Engh, maken de selectie compleet.

De sterkste games van Gambit Esports

Momenteel heeft de ploeg een rosters in drie wedstrijden. Ze hebben veel aandacht besteed aan deze drie, waardoor ze sterker zijn geworden.

Dota 2

Gambit gevormd a Dota 2 sectie in mei 2017. De Dota 2-opstelling won medailles als tweede in Katowice en Hamburg tijdens de ESL One World Championships. Gambit Esports eindigde als derde en won daarmee een bronzen medaille in Singapore bij ONE eSports. Het team plaatste zich bijna voor de belangrijkste competitie van het jaar, The International in Shanghai. Dit was nadat ze tweede waren geworden bij minderjarigen in Kiev en Boekarest. Tijdens het DPC 2018-19-seizoen Major in Moskou maakte het team het tot de beste acht teams.

Apex Legends

Gambit Esports begon de Apex Legends-tak in augustus 2019. Het team had een fantastische run in deze discipline in hun allereerste LAN-wedstrijd en bereikte de finale van een toernooi in Krakau. Tegen 2020 behoorde Gambit Esports tot de drie beste Europese teams op het continent. Gedurende 18 weken was Gambit's Apex-team het best gerangschikte Europese team.

Valorant

In september 2020 begon Gambit met de Valorant divisie. Het team won twee evenementen in de CIS-competitie en nam een bronzen medaille mee naar huis. De Valorant-groep was de eerste CIS-ploeg die eind maart 2021 VCT Masters won. Gambit Esports won in augustus VCT EMEA Challengers. Evenzo behaalde het team in september de eerste plaats op de VCT Masters in Berlijn. Het team eindigde als tweede bij de inaugurele Valorant Champions in december.

Waarom is Gambit Esports populair?

De eSports-team heeft miljoenen volgers van over de hele wereld verzameld. Gambit Esports is erin geslaagd om partnerschappen aan te gaan met erkende merken, wat hun vooruitgang heeft geholpen.
Onder de partners zijn WASD.TV en Abios. Interactief mediaplatform WASD.TV is een streamingdienst op basis waarvan MTS verschillende beslissingen neemt op het gebied van gaming, professionele eSport en multimedia-inhoud. Gambit Esports is de belangrijkste partner van het platform.

Abios is sinds 2013 een belangrijke B2B-bron van eSports-gegevens en -statistieken. Hun API biedt de meest gedetailleerde informatie en de meest uitgebreide dekking van wedstrijden, waardoor het ideaal is voor elke gegevensvereiste.

Waarom is Gambit Esports populair om op te wedden?

Ondanks het verlies van belangrijke spelers en het wisselen van taal, won het Gambit Esports-team in LoL voor het tweede jaar op rij IEM Keulen. Dit was de zesde opeenvolgende top drie van het team tijdens een IEM-evenement, waarmee hun League-team de onofficiële titel 'Masters of Intel Extreme Masters' kreeg

Gambit Esports is uniek omdat ze tegen verschillende beroemde eSport-teams spelen, waardoor het gemakkelijk is om online Gambit Esports-weddenschappen te ontdekken. Het zal eenvoudig te vinden zijn weddenschappen op hun Dota 2-, Apex Legends- en Valorant-teams. Daarnaast zullen er binnenkort enkele spannende eSports-competities met Gambit-teams beschikbaar zijn om op te wedden, zoals Valorant Champions.

Prijzen en resultaten van Gambit Esports

Valorant

Het team heeft meer dan $ 450.000 gewonnen uit verschillende competities. 2021 was een zeer succesvol jaar voor het team toen ze $ 150.000 en $ 225.000 wonnen in dappere kampioenen 2021 en VCT 2021: respectievelijk Stage 3 Masters Berlin. Gambit Esports won VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs en VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports won aan het begin van het jaar vier edities van VCT 2021-toernooien. Dit waren respectievelijk CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters en CIS Stage 2 Challengers 2.

Apex Legends

Vooruitlopend op het eerste Wereldkampioenschap in deze discipline, de Gambit Apex Legends line-up werd uitgebracht in augustus 2019. Gambit's team neemt regelmatig deel aan internationale toernooifinales en is het eerste en enige Europese team dat drie ALGS Europese kwalificaties wint. Het team heeft meer dan $ 160.000 gewonnen uit verschillende competities. Dit jaar eindigde het team als derde in ALGS: 2022 Split 1 Playoffs - EMEA, waar ze een prijs van $ 25.000 ontvingen.

Ze hadden echter gemengde resultaten in 2021. Ze begonnen met het winnen van het ALGS Winter Circuit #4 - Europa en eindigden het jaar met het winnen van de ALGS: 2021 Split 1 Pro League - EMEA. In het laatste toernooi wonnen ze $30.000. Tussen het jaar door eindigden ze echter als achtste in ALGS Championship 2021 -EMEA en wonnen ze $ 15.025 na het winnen van GLL Masters Spring -Show Match. Ze eindigden ook als tweede en derde in respectievelijk GLL Master Spring -Europe en ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA. In 2020 won het team ALGS Online #3 -Europe en ALGS Summer circuit #1 -EMEA.

Dota 2

Het team is de meest succesvolle Gambit-outfit. Het Dota 2-team heeft meer dan $ 700.000 gewonnen uit verschillende competities. Deze internationale ploeg is eind 2021 samengesteld en speelt momenteel in de tweede divisie van DPC EEU. Gambit heeft zich nog niet gekwalificeerd voor De internationale, het belangrijkste evenement in de meest populaire MOBA in CIS, maar het team mikt erop.

Ondanks dat het team in het algemeen minder eerste slagen heeft behaald, heeft het team commercieel succes gehad in dezelfde toernooien. Ze wonnen $ 54.000 en $ 42.000 in StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Seizoen 3 en WePlay! Boekovel! Minor 2020. Eerder wonnen ze in totaal $ 470.000 via verschillende toernooien. De meeste waren van The Bucharest Minor en StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Seizoen 1, waar ze elk $ 70.000 wonnen nadat ze als tweede waren geëindigd.

Beste en meest populaire spelers van Gambit Esports

Lachende Ridder

Officieel bekend als Aleksey Sviridov, is de 20-jarige speler uit Wit-Rusland hardwerkend, kalm en redelijk. Hij speelt de rol van Carry in Dota 2, waarvoor spelers de juiste beslissing moeten nemen, en tot nu toe is hij hierin succesvol geweest.

Mellojul

De 21-jarige Oekraïense speler heet officieel Maksym Pnov. Mellojul is een teamspeler die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen. Zijn diepe heldenpool en het vermogen om zich op zijn gemak te voelen in verschillende Dota 2-teamstrategieën zorgen ervoor dat hij opvalt tussen zijn tegenhangers. Hij heeft duizenden volgers verzameld op zijn sociale media en Twitch.

hiernamaals

De 25-jarige Vasilii Shishkin is stil en niet spraakzaam IRL. Afterlife is een van de meest ervaren offlaners in CIS. Hij speelde bij zijn eerste Dota 2-major in 2016, een jaar voordat Gambit's eerste Dota 2-ploeg werd opgericht.

Redgar

Een getalenteerd persoon die in alles een expert is. Igor bereikte het Grandmaster-niveau in League of Legends op EUW en top 100 in Hearthstone, en won University League-kampioenschappen in Moskou in Counter-Strike: Global Offensive. De 24-jarige Rus heet officieel Igor Vlasov.

Waar en hoe te wedden op Gambit Esports?

Het is een spannend moment om te gokken op Gambit Esports-teams terwijl ze strijden tegen de beste in de branche. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet en Betfair zijn de beste goksites voor eSports om Gambit Esports-kansen te vinden.

Wanneer spelers wedden op een van Gambit's eSports-teams om te winnen, maken ze kans om geld te verdienen. Sommige teams zijn echter superieur aan andere en kunnen een veiligere optie zijn. Gambit heeft een krachtige Dota 2-ploeg. In maart 2021 behaalde Gambit Apex ook de eerste plaats op de Europese ranglijst.

Gambit Valorant, niet te verslaan, was het eerste team uit de CIS eSports League dat de VCT Masters won. Ilya "Toose" Chernyshov, een Gambit Fortnite-speler, maakte ook deel uit van het winnende duo bij de DreamHack geopend Fortnite Duo-competitie.

Wat is de beste strategie om op Gambit Esports te wedden?

Spelers hebben een verscheidenheid aan gokopties om uit te kiezen, die allemaal gratis kunnen worden uitgeprobeerd. Maar gebruikers moeten bereid zijn om de tijd te nemen om hun kennis van specifieke goktechnieken te onderzoeken en te ontwikkelen. Een strategie zal ongetwijfeld de eSports-weddenschappen van spelers op de lange termijn ten goede komen.

Pre-match wedden is een van de beste manieren om op elk Gambit Esports-team te wedden. Gokkers kunnen wedden op specifieke markten voordat een eSports-wedstrijd begint. Naast de standaard markt voor wedstrijdwinnaars, zullen sommige bookmakers spelers ook toestaan om in te zetten op andere spelspecifieke evenementen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries