Nieuws

July 14, 2022

Valorant schudt de markt met nieuwe releases

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valorant is het vlaggenschip First-Person Shooter gemaakt door Riot Games. Het ongebruikelijke marketingplan van Riot met streamers heeft al meerdere Twitch-records gevestigd. De populariteit is te danken aan zowel de originaliteit van de game als de unieke marketingtechniek van Riot, waardoor Valorant een keuze is geworden voor online esports-weddenschappen.

Valorant schudt de markt met nieuwe releases

Riot Games-doelen om strategische shooters en e-sports direct beschikbaar te maken voor beginnende gamers. Bovendien ontwikkelt de provider games om een aanzienlijk concurrerende scene aan te trekken. De provider streeft er ook naar om enkele van de kritieken van professionele spelers op het genre aan te pakken.

Nieuwe game-agent

De laatste dappere agent, Neon, werd uitgebracht in 2012. Het is lang geleden dat Riot er nog een in de game bracht. Fans schreeuwen al meer dan twee maanden om het volgende personage. Riot Games heeft ervoor gekozen om wat tijd te besteden aan het verbeteren van de huidige inhoud van het spel, inclusief het balanceren van wapens en agenten en kaartupdates.

Bronnen zeggen dat Valorant spelers hoeven niet lang meer te wachten om de volgende heroïsche agent in actie te zien. De nieuwe zaakwaarnemer brengt een aantal beschadigde talenten met zich mee. Tot nu toe is dit alle informatie die beschikbaar is over de aanstaande Valorant Agent, Bounty Hunter, volgens gerespecteerde game-leakers zoals ValorLeaks.

Deze Turkse premiejager zal een gotische en beklijvende toon hebben. De agent zal de angsten van gamers achtervolgen als ze ze niet begraven. Riot's visie om een Bounty Hunter-personage te hebben dat het achtervolgen van vijanden op maps "intiemer" zou maken, is uitgekomen.

De mogelijkheden van de nieuwe agent

De toenemende fanbases van de agent hebben ook de capaciteiten vastgesteld. De Prowler-vaardigheid roept een verkenningswezen op om een nabije tegenstander te lokaliseren. Wanneer de tegenstander wordt ontdekt, worden ze bijziend. Deze toevoegingen voegen Valorant-wedmarkten toe die kunnen worden opgenomen op online esport-wedsites.

  • Grijpen: Deze vaardigheid vuurt een bol de lucht in die op aangrenzende agenten landt, bindt en dooft, en schade veroorzaakt in een korte AoE-straal.
  • achtervolgen: Dit vermogen is identiek om te grijpen. Alleen de bol keert terug naar de lucht en verandert in een schildwacht die een spoorafwijzing levert aan waargenomen tegenstanders.
  • Nacht Herfst: Deze vaardigheid produceert een golf van mist die alle vijanden waarmee het in contact komt het zwijgen oplegt, achtervolgt en vernietigt.

Het Main Event van de Verizon VCT Game Changers Series

Liefhebbers van Esports-weddenschappen hebben deelgenomen aan het kampioenschap. Na een weekend van open kwalificatie streden de acht beste teams in de eerste grote Verizon VCT Game Changers Series van 2022. De acht beste teams uit de open kwalificaties gingen door naar het hoofdtoernooi, een reeks van dubbele eliminatie die op 6 april begon. de mogelijkheid om te wedden en het evenement te volgen op populaire goksites voor e-sport.

De grote finale op 9 april was een best-of-five, waarbij alle wedstrijden de best-of-three waren. Teams streden om een deel van het prijzengeld en punten voor de kwalificatie van het Game Changers Wereldkampioenschap. In elke Verizon VCT Game Changer Series worden in totaal 410 punten toegekend aan de 16 beste teams.

prijzen

Cloud9 White en 80 punten waren de winnaars van de editie en namen $ 20.000 en 80 punten mee naar huis. Shopify Rebellion werd tweede en ontving $ 10.000 en 60 punten. Op de derde en vierde plaats stonden respectievelijk Dignitas Female en Counter Logic Gaming Red. De teams ontvingen $ 7.000 en $ 5.000 en 50 en 40 punten.

Gen.G Black en TSM X kwamen op de vijfde en zesde plaats en verdienden $ 3.000 en 30 punten. De laatste twee werden respectievelijk 7e en 8e. VersionX en Dart Monkeys ontvingen $ 1.000 en 20 punten voor hun respectievelijke resultaten.

Meesters van moed

de 2022 VALORANT Champions Tour is het openingsevenement van het lopende seizoen. Om kans te maken op kwalificatie voor de Masters in Reykjavik, strijden duizenden teams in zeven regionale VCT-wedstrijden. Individuen die geïnteresseerd zijn om op dit evenement te wedden, kunnen bij gerenommeerde online bronnen zoeken naar tips voor esports-weddenschappen. Het evenement biedt gokkers een breed scala aan markten.

Het evenement begon met een dubbel-eliminatiegroepsspel in GSL-stijl voordat het naar een dubbele eliminatieronde met acht teams ging. De beste vier teams in de beugel waren geplaatst. rest werden verdeeld in twee groepen op basis van hun prestaties op Challenger-evenementen en de kracht van hun regio.
De bovenste twee teams gaan door naar de dubbele eliminatiefase, tegenover de vier beste geplaatste teams. Online wedden heeft de neiging om te pieken wanneer games dit niveau bereiken.

Prijs

De winnaar ontvangt een geldprijs van $ 200.000 en 750 punten. De tweede plaats krijgt $ 120.000 en 500 punten. De als derde en vierde geplaatste teams ontvangen respectievelijk $ 85.000 en $ 65.000, en 400 en 300 punten. De teams op de vijfde en zesde plaats ontvangen $ 40.000 en 250 punten.

Er is nog steeds een kans voor online esports-weddenschappen, aangezien geen van deze is bevestigd omdat de competitie nog steeds aan de gang is. Vooral het FunPlus Phoenix-team kreeg 200 circuitpunten. Vanwege reisbeperkingen als gevolg van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne kon het niet deelnemen aan Masters.

YouTube-streamer verbannen

Nadat een dappere Tirade-clip openbaar werd gemaakt, werd een Valorant YouTube-streamer met 6,9 miljoen volgers verbannen. IShowSpeed, een gaming YouTuber en experimentele rapper, werd verbannen uit Valorant en andere Riot Games-titels. Bovendien kan hij van YouTube worden verbannen voor het vernederen van een vrouwelijke speler in Riot's tactische heldenschietspel.

IShowSpeed heeft vervolgens zijn excuses aangeboden voor zijn acties. Hij beweerde dat hij een slechte dag had in de virale video, die het verbod lijkt te hebben veroorzaakt. Hoewel de situatie snel werd opgelost, heeft het de discussie over in-game trash talk aangewakkerd.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws