Nieuws

July 21, 2022

Ninja's in pyjama's blijven dominant in eSport

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Ninja's in pyjama's Losesto ZETA Division in VCT Masters

ZETA Division verzekerde zich van de finale Valorant Champions Tour Masters Reykjavik playoff-slot met een cruciale twee-tegen-een overwinning op Ninjas in Pyjamas. Beide teams gingen de eliminatiewedstrijd in met een één-één record in de groepsfase, winnend van Fnatic en verliezend van DRX.

Ninja's in pyjama's blijven dominant in eSport

Dus welk team dan ook het andere versloeg, zou de laatste play-off-plek behalen en hun run in IJsland voortzetten. Gokkers hadden de mogelijkheid om de winnaar te voorspellen op verschillende goksites voor esports. NiP nam de serie voorsprong van dertien tot zes op ZETA's kaartselectie van Split, zoals voorspeld door verschillende websites met goktips voor e-sport. Na een eerste helft van zeven tot vijf eindigde NiP sterk met drie rechte rondes om een voorsprong van één nul te nemen.

ZETA reageerde echter met een overwinning van dertien tot tien op NiP's kaartkeuze van Icebox. Door de overwinning nam ZETA een voorsprong van acht op vier op NiP na een hysterische eerste helft. Yuuma Hisamoto, bekend als Dep, van ZETA, nam het over als Jett voor zijn team. Hij sloot af met een 2.0 KD na 26 kills en 13 dodelijke slachtoffers. Ondanks dat ZETA leek te verliezen op hun kaartkeuze, waren ze in staat om weer bij elkaar te komen op Icebox om de serie op één te houden.

De breuk was de laatste kaart van de serie. De serie was slechts één keer eerder gespeeld door ZETA tijdens hun vorige Fnatic-matchup. Ondanks dat NiP het matchpoint bereikte, heroverde ZETA de kaart en dwong NiP overuren af. Ninja's in pyjama's hadden moeite om hun momentum vast te houden nadat ze een vroege voorsprong hadden genomen. De matchup ging over in verlenging, waar ZETA de map en de wedstrijd won met veertien punten voor twaalf.

Ninja's in pyjama's domineren Fnatic

Tijdens hun eerste ontmoeting in International Lan, Ninja's in pyjama versloeg Fnatic twee-nul. Sinds de oprichting van VCT is Fnatic een van de grootste teams in de Valorant esport-wedscène. Vanaf het begin van het jaar is Fnatic lijkt te hebben gedomineerd tot de kwalificaties. Hun prestaties zijn echter gedaald sinds ze zich kwalificeerden, waardoor de populariteit van het team op het gebied van online wedden is afgenomen.

Beklimming: eerste kaart

Deze kaart zou de keuze van Fnatic zijn, maar hij verscheen niet. NiP arriveerde om te spelen en te domineren op LAN; het Braziliaanse momentum was gewoon onbereikbaar. Ze leken beter voorbereid, zelfverzekerder en hadden het scherpste doel.

Splitsen: tweede kaart

De tweede ontmoeting begon na enkele technische pauzes en lange pauzes. Na een dominante kaart naar keuze van Fnatics, leek dit een fluitje van een cent voor NIP. En inderdaad, zo voelde het. NIP won de eerste helft met acht tegen vier als aanvaller. Het team bracht vervolgens het topteam van de EU, Fnatic, van streek met shorties en bucky's met een score van dertien tegen acht.

Ninja's in pyjama's Sign Brollan

De top-esports-outfit kondigde de overname aan van Swedish Counter-Strike: Global Offensive-speler Brollan, Ludvig Brolin van Fnatic. Zoals NIP vermeldde in de aankondigingsblogpost, brengt de ondertekening het actieve lidmaatschap van het team op vijf.

NiP is een van de titeluitdagers geworden en gokkers kunnen na deze overname verwachten dat ze ook een sterk team zullen zijn in online esports-weddenschappen. Jonas Gundersen, CEO van NiP, merkte op dat ze al jaren naar Brollan kijken. Ze hadden een punt bereikt waarop het niet de vraag was of hij zou toetreden, maar wanneer.

Ninjas in Pyjamas brengt Pyjamas uit

NiP debuteerde onlangs met zijn eerste nachtkledingcollectie. Ze hebben echter wel een prijs, en er zijn er maar een beperkt aantal. De pyjama kost € 99,99 ($ 110) en heeft een zwart tweedelig pak van polyester met zijde-effect. Ze bevatten ook een subtiel neon-stiksel van het NiP-embleem. Motto heeft vorig jaar het logo vernieuwd, met een verwarmde print op de rechtervoorzijde.

Helaas lijkt het zich uitsluitend te beperken tot vrijetijdskleding. Het team is momenteel niet van plan om ze te dragen bij toekomstige evenementen. De verhuizing zou de grootste teleurstelling kunnen zijn van deze nieuwste goederencampagne.

Deze nieuwe kleding maakt deel uit van de nieuwe "Welcome to the Club"-actie van NiP. Kopers ontvangen als onderdeel van de marketing ook een digitale versie van de jammies. Hoe dit wordt geleverd, is echter niet helemaal duidelijk.

Over Ninja's in pyjama's

Videogames zijn wereldwijd een van de meest voorkomende vormen van wedden geworden. De vooruitgang van technologie en internet heeft videogamers geholpen om op te vallen en wereldwijd te concurreren. Er worden voortdurend nieuwe games ontwikkeld, terwijl oude worden bijgewerkt om aan de behoeften van de fans te voldoen.

Topbookmakers profiteren van de stijgende markt om gebruikers unieke gokkansen te bieden in esports-toernooien. Gokkers die geïnteresseerd zijn in Ninja's in pyjama's, wedden echter liever op CS: GO en Rainbow Six Siege.

In 2000 richtten Potti, Tommy Ingemarsson en Tootzi, Christoffer Olsson, Ninjas op in Pyjamas, NiP als een op LAN gebaseerde clan. NiP begon de Zweedse Counter-Strike-scene te beïnvloeden met de toevoeging van nieuwe spelers. Opeenvolgende overwinningen in online en offline evenementen en toernooien bevestigden hun status als de beste Zweedse clan.

De vroege NiP-clan droeg verschillende namen terwijl ze deelnamen aan verschillende offline LAN's. CPL Keulen was hun eerste grote LAN-evenement in december 2000. Ze eindigden op een solide vierde plaats ondanks de afwezigheid van een aantal belangrijke spelers. Deze prestatie bracht de behoefte aan vervangingen van spelers. In dezelfde maand vertrokken verschillende spelers na het winnen van het belangrijkste Babbages CPL-evenement in Dallas. Er waren ook enkele nieuwe spelers bij het NiP-team.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws