Nieuws

February 20, 2022

Het resultaat van het EGC Winterkampioenschap

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Als het gaat om online wedden op esports, zijn er verschillende spellen die een hoge mate van populariteit hebben gewonnen. Velen van hen zijn first person shooters, zoals Call of Duty. Op teams gebaseerde gevechtsarena-titels komen ook veel voor op esport-weddenschappen. Age of Empires is dan ook vrij uniek binnen deze bloeiende gemeenschap.

Het resultaat van het EGC Winterkampioenschap

De AOE-serie plaatst spelers in de rol van een beschavingsbouwer. Het doel is om uit te breiden van een kleine groep jager-verzamelaars naar een meer geavanceerde samenleving. De sleutel tot overwinning is het verzamelen van middelen om te betalen voor nieuwe structuren en technologie. Terwijl het spel vordert en dorpen uitgroeien tot steden, worden deze middelen beperkter. Als gevolg hiervan is strategie een belangrijke vaardigheid voor professionele spelers.

Het ietwat trage en cerebrale karakter van AOE maakt het een verrassende keuze binnen de online gokgemeenschap. Veel van de andere spellen die te vinden zijn op Esport-ranker hebben de neiging om zich meer te concentreren op snelle actie. AOE is echter spannender dan het op het eerste gezicht lijkt. In een competitieve setting moet de speler zeer weloverwogen en berekenende zetten doen.

EGC Winterkampioenschap

Op 21 januari 2022 vond de openingskwalificatieshow plaats voor een van de grootste Age of Empires-toernooien. Het Winterkampioenschap van Age of Empires IV had een prijzenpot van $ 20.000 en werd gesponsord door Microsoft. Spelers streden tegen elkaar in 1v1-wedstrijden.

Het spel in standaardvorm vereist dat de speler door vier verschillende tijdperken in de geschiedenis gaat. Dit toernooi was echter uitsluitend gericht op de eindleeftijd. Gedurende de winter waren er drie andere series evenementen. Kwalificaties voor het kampioenschap werden bepaald door het aantal punten dat ze gedurende het seizoen hadden behaald. Er werd ook rekening gehouden met de hoeveelheid prijzengeld die ze wonnen.

Mensen die op zoek zijn naar tips voor e-sportweddenschappen, moeten zich ervan bewust zijn dat de concurrentie erg hevig is. Het kampioenschap brengt altijd meerdere potentiële kanshebbers met zich mee. Spelers MarineLorD en The Viper werden uitgekozen omdat ze bijzonder goede kansen hadden. Het was echter de Canadese Hera die de kroon pakte. MarineLorD uit Frankrijk werd tweede. Wedden op Age of Empires kan moeilijk zijn vanwege het grote aantal professionals dat het uitvecht. 32 gekwalificeerd om deel te nemen aan de finale.

Hoe konden gokkers de winnaar bepalen?

Het is belangrijk om zoveel mogelijk van de deelnemende spelers te onderzoeken. Dit zou gokkers hebben geholpen bij het voorspellen van een winnaar voor het EGC Winterkampioenschap. Nu het voorbij is, hebben gokkers een heel jaar om te bepalen wie er in 2023 als beste uit de bus komt.

De sleutel tot online AOE-weddenschappen is het kennen van de sterke en zwakke punten van elke mededinger. Als esports-enthousiastelingen deze vorm van gokken serieus nemen, kunnen ze het komende jaar besteden aan het leren kennen van alle spelers.

De kwalificatiewedstrijden voor de winterreeks worden meestal live online gestreamd. Slimme gokkers kunnen deze zorgvuldig bekijken en gedetailleerde analyses maken. Er kan echter van alles gebeuren in dit soort toernooien. Age of Empires leunt zwaar op kunstmatige intelligentie die is ontworpen om de vaardigheden van spelers te testen. Regelmatig worden er nieuwe updates en patches uitgebracht. Deze kunnen de dynamiek aanzienlijk veranderen. Het is daarom belangrijk dat online gokkers op de hoogte blijven van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Wat maakt een goede AOE-speler?

Alleen de allerbeste professionals werden uitgenodigd om deel te nemen aan het EGC Winterkampioenschap. Deze mensen vertoonden een aantal vergelijkbare eigenschappen. Ze wisten hoe ze konden profiteren van de kracht van hun beschaving. Ze kochten alleen noodzakelijke upgrades. Over het algemeen heeft een speler met een divers leger in deze toernooien een voorsprong.

Bij het volgende kampioenschap kunnen kanshebbers tijdens de wedstrijden relikwieën ontgrendelen. Als dat zo is, betekent dit dat de winnaar bedreven moet zijn in het jagen op deze items en het passieve goudinkomen moet besteden aan de juiste upgrades.

Een van de grootste fouten die een persoon kan maken, is het terrein verwaarlozen. Hoewel AOE de nadruk legt op het bouwen van structuren en het trainen van het leger, speelt de kaarttopografie ook een rol. Degenen die de voordelen ervan benutten, kunnen mogelijk wedstrijden winnen tegen formidabele tegenstanders.

Micromanagement en prioritering zijn twee van de meest essentiële vaardigheden om te hebben. Hera en MarineLorD, de twee kampioenen van de Winter Series 2022, wisten allebei welke wedstrijdelementen de meeste aandacht vroegen. Daarom moeten gokkers de voorkeur geven aan spelers die dergelijke eigenschappen vertonen.

Wat staat er in petto voor het EGC Winterkampioenschap 2023?

Modern Age of Empires-toernooien zijn meestal gericht op de nieuwste releases. De nieuwste aflevering AOE IV kwam pas in oktober 2021 uit. Het lijkt daarom waarschijnlijk dat de volgende winterserie de kaarten van deze game zal blijven bevatten. Fans van online wedden kunnen hun tijd besteden aan het leren kennen van AOE IV. Hoe meer kennis en inzicht ze hebben, hoe beter ze een winnaar voor 2023 kunnen voorspellen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws