Alles over wedden op Virtus.pro

Virtus.pro is een gerenommeerde Russische esports-organisatie die in 2003 is opgericht. Meer dan 100 spelers hebben gedurende het hele bestaan van de organisatie onder de naam van het team gespeeld. Het team staat bekend om een aantal geweldige prestaties door de jaren heen. Het heeft met name meer dan 100 keer de eerste plaats gewonnen in verschillende competities in verschillende eSports-disciplines om zijn positie bij het beste eSports-team dat er ooit is geweest te verstevigen.

Het succes van het team resulteerde in de oprichting van het Virtus.pro damesteam op 5 september 2012. Op 18 september 2014 werd het Virtus.pro Polar Team gevormd. Later hernoemde de organisatie het nieuw gevormde team ASUS.Polar. De naamswijziging werd gedaan om er een apart merk van te maken, maar met hetzelfde eigendom. Dat plan mislukte uiteindelijk. De organisatie fuseerde het met Virtus.pro en het nieuwe merk hield op te bestaan. Virtus.pro ontving in 2015 meer dan 100 miljoen dollar van USM Holdings, eigendom van Alisher Usmanov. In de toekomst werd het team onderdeel van de ESforce eSports Holding.

Alles over wedden op Virtus.pro
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Huidige Virtus.pro-spelers

Zoals eerder vermeld, hebben talloze spelers in de loop der jaren voor Virtus.pro gespeeld, waarbij sommigen zich terugtrokken uit esports en anderen uit het team werden ontslagen vanwege ondermaatse prestaties. Virtus.pro vervangt dergelijke spelers echter meestal door anderen van de beste esports-teams. Enkele van de overgebleven spelers worden hieronder genoemd.

  • Counter Strike: Global Offensive-spelers zijn Evgeniy Lebedev, Timur Tulepov, Mareks Galinskis, Ali Dzhami en Alexey Golubev.
  • Dota 2 spelers zijn Xakoda Lipartiia, Danial Lazebny, Dmitrii Dorokhin, Ivan Moskalenko en Danil Skutin.
  • Rainbow Six Siege De selectie omvat Ali Alan, Pavel Kosenko, Mironov Andrey, Eugin Petrishin en Andrey Bavian.
  • PlayerUnkown's Battlegrounds De selectie omvat Dmytro Dubenyuk, Batulin Alexander, Kirill Lukyanov, Yaroslav Kuvichko en Ramazan Valiulin.

De roosters veranderen meestal van tijd tot tijd op basis van de prestaties van spelers. Het is bekend dat de Virtus.pro-organisatie de meeste van de oorspronkelijke Golden Five-spelers host, een team met de meest populaire selectie voor Counter-Strike in Polen op dat moment.

Landen van spelers

Virtus.pro-spelers komen uit verschillende landen. Dit zijn onder meer Rusland, Oekraïne, Estland, Denemarken, Letland, Duitsland, Kazachstan, Wit-Rusland, Moldavië, Kirgizië, Slowakije, Polen, Oezbekistan en Zweden. Een meerderheid van de spelers komt echter uit Rusland. Virtus.pro heeft geen beperkingen met betrekking tot wie lid kan worden van het team op basis van land van herkomst. Prestaties zijn de belangrijkste maatstaf die ze gebruiken.

Virtus. de sterkste spellen van pro

CS: GO

De sterkste game van Virtus.pro momenteel (vanaf 2022) is Counter-Strike: Wereldwijd offensief (CS: GO). Geweldige prestaties in de competitie begonnen in 2014 nadat de organisatie de AGAiN-selectie van vijf leden had ondertekend, waaronder Jaroslaw Jarzabkowski, Pawel Bielinski en Janusz Pogorzelski. Het tekende ook Golden Five-spelers Flip Kubski en Wiktor Wojtas. Het team won in hetzelfde jaar het EMS One Katowice en CEVO-seizoen en won het jaar daarop bij ESEA.

Een nieuwe CS: GO-selectie werd gevormd in 2018, waarbij alleen Janusz en Pawel werden behouden van de vorige selectie. De op één na beste prestatie kwam in 2019 na het winnen van 10.708 Amerikaanse dollar voor het behalen van de eerste plaats in de Poolse eSports League Spring.

Dota 2

Virtus.pro staat ook bekend om zijn prestaties in Dota 2. Veel gokkers wedden meestal op het team als hun favoriete team om te winnen in de meeste competities en toernooien. Het team behaalde de tweede plaats tijdens het Dota Pro Circuit-seizoen 2018-2019. In de Dota Pro Circuit Regional-competities van 2021 werd Virtus.pro het enige team in alle regio's dat in twee seizoenen met 7-0 eindigde.

Rainbow Six Siege

Virtus.pro betrad de Rainbow Six Siege scene in 2020 en onderscheidt zich nu al als een van de gevreesde teams in de meeste evenementen van de game. De hoofdcoach van de Rainbow Six Siege-selectie is Artyom Morozov.

Virtus.pro had ook verschillende divisies voor Fortnite, League of Legends, Artifact, Starcraft, 2, World of Tanks, Quake Champions, Apex Legends en Hearthstone. Deze disciplines zijn momenteel om verschillende redenen geschorst.

Waarom is Virtus.pro populair?

Virtus.pro is om verschillende redenen een van de meest populaire esports-teams ter wereld. Om te beginnen presteerde het team relatief goed en won het de meeste games die ze spelen. Dat geeft gokkers het vertrouwen om op het team te wedden, wetende dat er grote kansen zijn dat het team doorgaat met de geweldige prestatie.

Een andere reden voor de populariteit van Virtus.pro is dat het goed beheerd wordt. De directie doet er alles aan om het team winstgevend te laten opereren. Dat omvat het schorsen van spelers of zelfs hele disciplines wanneer er prestatieproblemen zijn. Gokkers hoeven zich geen zorgen te maken over de roosters voor eventuele Virtus.pro-teamspelen.

Virtus.pro neemt doorgaans deel aan de meeste grote esports-evenementen en -toernooien. Dat betekent dat de fans van het team altijd kunnen vind toernooien en competities op de beste goksites voor esports om weddenschappen op het team te plaatsen. Het team heeft ook roosters voor verschillende disciplines. Gokkers kunnen dus op hetzelfde team wedden in verschillende eSports-spellen.

Virtus.pro is ook populair vanwege zijn vermakelijke spelstijl. Dat is vooral het geval in Dota 2. Gokkers kunnen dus genieten van het zien van het teamspel nadat ze hun weddenschappen hebben geplaatst. Het team is goed gecoördineerd, waarbij elke speler geweldige spelvaardigheden laat zien.

Prijzen en resultaten van Virtus.pro

Intel Extreme Masters XV – Wereldkampioenschap 2021

Virtus.pro nam deel aan dit kampioenschap en eindigde op de tweede positie om een prijs van 180.000 dollar te winnen uit een prijzenpot van 1 miljoen dollar. Het evenement vond plaats in Europa op 16 en 28 februari 2021. Het kampioenschapsformat had een inloopfase met een dubbele eliminatieronde, van waaruit de overige acht teams doorgingen naar de groepsfase. De groepsfase had twee dubbele eliminatieformaten, waarbij de top drie teams doorgingen naar de play-offs. De play-offs leidden tot de kwartfinales, halve finales en de grote finale.

Flashpoint seizoen 2

Deze CS: GO-competitie vond plaats in Europa van 10 november 2020 tot 6 december 2020. Virtus.pro won het toernooi en ontving 500.000 dollar uit een prijzenpot van $ 1 miljoen. Twaalf eSport-teams namen deel aan de competitie. De competitie-indeling omvatte groepsfasen, de laatste kans-fase en de play-offs.

DreamHack Masters Las Vegas 2017

DreamHack organiseerde deze offline Global Offensive-gameserie, gehost in de MGM Grand Garden Arena. Zestien teams namen deel aan het evenement en speelden door groepsfasen bestaande uit vier groepen, elk met vier teams. De beste twee teams van elke groep gingen door naar de play-offs, wat leidde tot de finale. Virtus.pro won de serie en won $ 200.000 uit een prijzenpot van $ 450.000.

ELEAGUE Major: Atlanta 2017

Deze competitie werd van 22 januari 2017 tot 29 januari 2017 offline georganiseerd in Atlanta. Het had een Zwitsers systeem met 16 teams in de groepsfase, van waaruit acht teams doorgingen naar de play-offs, wat leidde tot de finale. Virtus.pro eindigde op de tweede positie en nam een prijs van 150.000 dollar mee naar huis uit een prijzenpot van 1 miljoen dollar.

DreamHack Open Boekarest 2016

Deze open serie voor offline Global Offensive-game vond plaats in Boekarest van 16 november 2016 tot 18 november 2016. Acht teams namen deel aan het evenement. Het formaat had twee groepen die speelden in een dubbele eliminatie-indeling en play-offs met een enkele eliminatiebeugel. Virtus.pro won de serie en nam 50.000 dollar mee naar huis uit een prijzenpot van 100.000 dollar.

ELEAGUE Seizoen 1

Deze offline competitie werd gehouden in Atlanta van 24 mei 2016 tot 30 juli 2016. Het formaat omvatte groepsfasen, play-offs, laatste kans-fase en laatste play-offs. Virtus.pro won de competitie en ontving 400.000 dollar uit een prijzenpot van 1,4 miljoen dollar.

Andere prestaties van Virtus.pro zijn onder meer de derde plaats in World Electronics Sports Games 2016, de eerste in ESL ESEA Pro League Invitational 2015, eerste in ESEA seizoen 18: Global Invite Edition, en eerste in ESL Major Series One Katowice 2014.

Beste en meest populaire spelers van Virtus.pro

Jaroslaw Jarzabkowski

Jaroslaw Jarzabkowski, beter bekend onder zijn gebruikersnaam Pashabiceps, is momenteel de oudste en een van de meest populaire spelers in het Virtus.pro-team. Hij is al vele jaren een van de meest populaire spelers van het team, dankzij zijn bekwaamheid en vaardigheden in Counter-Strike: Global Offensive. Veel esports-fans beschouwen hem als een van de grootste. Zijn geweldige geloofsbrieven ondersteunen die populaire mening. Hij heeft tot nu toe ook een goed bedrag aan prijzen gewonnen, en de cijfers zullen waarschijnlijk toenemen naarmate hij doorgaat met spelen.

Mareks Galinskis

Mareks Galinskis is een andere populaire Virtus.pro-speler die beter bekend is onder zijn gebruikersnaam, Yekindar. Hij werd in mei 2020 getekend bij Vitrus.pro en zijn impact was bijna onmiddellijk voelbaar toen hij het team hielp het volgende evenement, de CIS Cup 2020 Blast-kwalificatiewedstrijd, te winnen door verbluffende prestaties te leveren. Hij leidde het team ook om IEM York CIS te winnen en plaatste daarbij de beste beoordeling ooit op de server. Zelfs als Yekindar niet zijn beste prestaties in een wedstrijd laat zien, creëert hij altijd ruimte voor zijn teamgenoten om te schitteren. De toevoeging van dergelijke spelers helpt om Virtus.pro een beroemd eSport-team te maken.

Waar en hoe te wedden op Virtus.pro

Wedden op Virtus.pro is vrij eenvoudig. De eerste stap is het vinden van een esports-weddenschapssite waar u in aanmerking komt. Bij het kiezen van de site, overweeg betalingsopties, transactielimieten, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid om ervoor te zorgen dat u geniet van de beste ervaring met wedden op esports. Je moet er ook voor zorgen dat de site esports-wedmarkten aanbiedt in de disciplines waaraan Virtus.pro deelneemt. De volgende stap is om geld te storten in de online goksite voor esports en plaats de gewenste inzet. Een goede tip is om altijd te controleren op beschikbare bonussen en deze goed te gebruiken.

Beste strategie om te wedden op Virtus.pro

Om te beginnen moet je rekening houden met de selectie van het esports-team en ervoor zorgen dat er geen wijzigingen zijn aangebracht die de prestaties van het team kunnen beïnvloeden. Als er enkele wijzigingen zijn, moet u mogelijk uw inzet dienovereenkomstig aanpassen. Overweeg ook om je weddenschappen te beperken tot esports-disciplines waarin Virtus.pro regelmatig goed presteert. Vergeet niet om verstandig het type weddenschap en het inzetbedrag te kiezen en vermijd het nemen van emotionele gokbeslissingen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries