Alles over wedden op PSG Esports

PSG Esports is een in Parijs gevestigde professionele videogame-outfit. Het is een divisie van de Franse voetbalgigant Paris St-Germain. Tijdens een persconferentie in oktober 2016 onthulde de voorzitter van de club, Nasser Al-Khelaifi, hun intrede in het veelbelovende veld van videogaming. Ze werden de eerste Europese professionele club die een esports-divisie ontwikkelde. Het top esports-team werkte samen met online bookmaker Betway als hoofdsponsor.

Het gokbedrijf levert via deze deal shirts en jacks aan het team. Daarnaast zorgen ze voor unieke content op social media.

Alles over wedden op PSG Esports
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

PSG Esports-spelers

Na de lancering begon PSG Esports met FIFA esport en breidde het vervolgens uit met andere games. De club is uitgegroeid tot een van de meest bekende in de gamewereld. Het is doorgegaan met het vestigen van zijn bekendheid en heeft zijn plaats veroverd als onderdeel van de topoutfits. Er zijn meer games geïntroduceerd, waaronder Dota 2, League of Legendsen Brawl Stars. Dit alles is mogelijk gemaakt door vele strategische relaties met grote teams, met name in Azië.

Hun FIFA selectie bestaat uit drie spelers: AF5 van Qatar, Maniika en Nkanteem (beiden uit Frankrijk). Vanaf begin 2019 is AF5 hun exclusieve gamestreamer. Hij begeleidt de FIFA-gamers van de club tijdens hun wedstrijden en produceert exclusieve content over hun heldendaden en prestaties.

Maniika is een doorgewinterde gamer en superster op het esports-socialemedianetwerk Twitch. Daarnaast is hij een fantastische trainer en dient hij in verschillende hoedanigheden bij de club. Hij is ook technisch directeur bij de eSports Academy en is een professionele gamer. Nkantee, een rijzende ster in de Franse FIFA-scene, is een jeugdige 18-jarige speler die in april 2021 bij het team kwam. Samen met Maniika doen ze mee aan alle officiële competities voor de club.

Brawl Stars

Vanaf februari 2019, het PSG-team is een onderdeel geweest van de Supercell mobiele game Brawl Stars. In januari 2020 zou PSG het wederzijdse vertrek van zijn Franse Brawl-team bevestigen, maar later, in maart, koos de club ervoor om een nieuwe ploeg op te richten. Het nieuwe team was Aziatisch en gevestigd in Singapore. De teamleden waren CoupdeAce, Relyh, Scythe (als invaller), allemaal uit Singapore en Jordon (Japans).

Lol

In juni 2020 is de beroemd esport-team bevestigden hun terugkeer naar League of Legends, door samen te werken met Talon Gaming uit Hong Kong om PSG Talon op te richten. De spelers zijn onder andere; Hanabi (Su Chia-Hsiang, uit Taiwan), River (Kim Dong-woo, Zuid-Koreaans), Maple (Huang Yi-Tang uit Taiwan), Unified (Wong Chun Kit uit Hong-Kong), Kaiwing (Ling Kai Wing uit Hong Kong) -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang uit Hong-Kong).

De joint venture tussen PSG en Talon eSports neemt deel aan de Pacific Championships in Taiwan, Hong Kong, Macao, Thailand, Singapore, Maleisië en de Filippijnen. De spelers van het PSG.LGD-team zijn Ame (Wang Chunyu, Chinees), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, Maleis), Faith_bian (Zhang Ruida, Chinees), XinQ (Zhao Zixing, Chinees) en y' (Zhang Yiping, ook Chinees)

De sterkste games van PSG Esports

De groep heeft een indrukwekkend competitief record achter de rug. Ze hebben verschillende wedstrijden gewonnen en wedstrijden waaraan ze hebben deelgenomen. De capaciteiten van PSG werden snel erkend door fans en andere wereldwijde organisaties kort na hun intrede in de esports-scene. Het team heeft in de loop der jaren veel bereikt. Dota 2-selectie is de meest succesvolle en krachtige van alle games, dus je kunt op elk moment uitstekende resultaten verwachten.

LGD, een Chinese Dota 2-gigant, werkte in 2018 samen met PSG. Kort nadat deze samenwerking tot stand kwam, won de selectie twee competities om tot de beste esports-teams ter wereld te behoren. Ze eindigden als tweede in de 2018 International. En hoewel de huidige selectie nog niet zoveel heeft bereikt als de vorige, hebben ze zeker bewezen dat ze competent zijn. Het team heeft de OGA Dota PIT Invitational en de WePlay AniMajor gewonnen. Ze werden verslagen door Team Spirit in de Internationale Grote Finale van 2021, maar eindigden toch op een sterke tweede plaats.

De Pacific Championship Series (PCS) is de League of Legends-competitie op het hoogste niveau in Taiwan, Hong Kong, Macau en Zuidoost-Azië. De ploeg heeft drie PCS-titels, waarvan de meest recente werd gewonnen op 29 augustus 2021.

Waarom is PSG Esports populair?

Verschillende professionele clubs over de hele wereld hebben zich beziggehouden met gamen via FIFA-competities, maar PSG deed het onmogelijke. Het heeft een frisse benadering van interactie met zijn supporters en trekt ook nieuwe aan in belangrijke groeiende landen. Het actieve jeugdspelersysteem van de organisatie, dat in december 2020 begon, is een van de meest opvallende kenmerken. De divisie biedt met plezier een aantrekkelijk perspectief aan zowel jonge mensen als aankomende professionals. Die jeugdopstelling is voornamelijk gevestigd in Frankrijk, maar wordt over de hele wereld gevonden.

Het FIFA-team van PSG heeft enkele van de beste spelers ter wereld en de club is van mening dat deelname aan FIFA een goede marketingstrategie is, omdat FIFA het populairste spel is in Frankrijk, Europa en waarschijnlijk de wereld. Het doel is om esports te integreren in het voetbalteam en de supersterren van de club. Neymar is een bekende superster voor zijn moederclub, PSG, en is een FIFA-gameambassadeur. Daarom is het voor hem heel gemakkelijk om fans te beïnvloeden om hun team te steunen en het tegelijkertijd wereldwijd te promoten. Dit soort marketing heeft PSG tot een van de populairste esports-teams in de branche gemaakt.

PSG heeft ook zijn inzet voor mobiele games vergroot. Het werd PSG.RRQ na investering in Rex Regum Qeon, een Indonesisch gamingteam dat deelneemt aan de Mobile Legends: Bang Indonesia Professional League. Dit heeft de aanwezigheid van het team in de branche geholpen en nieuwe fans naar hun franchise getrokken. Elke fan van esports-weddenschappen zou PSG Esports te allen tijde in gedachten moeten hebben.

Prijzen en resultaten van PSG Esport

Toen ze de industrie betreden, was Rocket League een van de allereerste games waaraan ze deelnamen. De RLCS Seizoen 4: Europa was hun debuut Rocket League-competitie en ze werden vierde. Het Esport Rocket League-niveau van de clubs werd erkend als competent en bedreigend voor de grote teams.

Na het verslaan van G2 in de finale, won het team DreamHack Open Leipzig 2018. De Esports-ploeg had een moeilijke eerste helft van het daaropvolgende jaar, maar ze eindigden op de een of andere manier als derde in het RLCS Seizoen 7-Europa-evenement. Het DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 werd ook gewonnen door het team. Daarna foldde het Rocket League-team van PSG.

Dota 2

PSG.LGD is ontstaan nadat de organisatie zich verenigde met LGD Gaming, een Dota 2 supermacht. De oude LGD-ploeg zou blijven, maar het team zou dus opnieuw gelanceerd worden met een nieuwe naam en alles wat daarna kwam. De EPICENTER XL zou hun eerste evenement zijn onder de nieuwe identiteit en ze wonnen het snel. Ze wonnen ook de volgende, de MDL Changsha Major. Na de Changsha Major kwam het team dicht bij het winnen van The International 2018, maar viel met 2-3 in de finale tegen OG en eindigde het jaar daarop als derde in The International 2019.

Het competitieve seizoen van Dota 2 in 2021 zou beginnen met minder COVID-19-beperkingen en de zaken zouden weer normaal worden. De ploeg won de OGA Dota PIT Invitational en de WePlay AniMajor. Als gevolg hiervan zijn hun internationale campagnes zeer succesvol geweest.

Lol

De League of Legends-campagne van het team is redelijk succesvol geweest. Hun eerste toernooi onder hun nieuwe identiteit was PCS Spring 2020, waar ze Machi Esports versloegen in de finale. Ze behaalden ook de eerste plaats in de Mid-Season Showdown 2020.

De beste en populairste spelers van PSG Esports

Op het gebied van videogaming zijn toernooioverwinningen niet alles. Verschillende concurrenten hebben veel volgers verzameld door simpelweg hun inhoud live uit te zenden terwijl ze spelen. Hanabi, die team PSG Talon vertegenwoordigt, is een van de meest populaire spelers ter wereld. De gamer heeft een winstpercentage van 83,33 procent. In mei 2021 eindigde hij als derde in de 2021 Mid-Season Invitational-competitie.

Maniika (Johann Simon) is een FIFA-gamingspeler die momenteel de club op Xbox vertegenwoordigt. Hij is een doorgewinterde gamer met een groeiende aanhang op Twitch. Hij is ook technisch directeur van de eSports Academy. Het werk omvat het toezicht houden op alle programma's van de Academie, inclusief het lesgeven aan de 25 coaches van het team om ervoor te zorgen dat de benadering van de club wordt doorgegeven. Hij certificeert veel trainingen die daarna in Studio PSG worden gegeven, op afstand of zelfs tijdens workshops.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) is een topspeler in de Franse FIFA-gamingindustrie. Hij heeft een contract bij PSG dat loopt tot het einde van het seizoen 2021-2022 en tot het seizoen 2021-2022. Hij werd lid van het team, dat hem zijn eerste professionele contract overhandigde.

Waar en hoe te wedden op PSG Esports

Afhankelijk van de categorie biedt elke bookmaker generieke of aangepaste weddenschappen aan. Dit betekent dat geen twee gokervaringen hetzelfde zijn, vooral als het gaat om verschillende spellen. Desalniettemin moeten individuen er zeker van zijn dat ze wedden op PSG Esports omdat ze zeer bekwame spelers in de teams hebben.

Rivaliteit, Betway, GGBet, ArcaneBet en Dafabet zijn de beste goksites voor esports voor het plaatsen van weddenschappen op het team. De kant is een goede keuze voor mensen die van plan zijn om te wedden wanneer ze Dota 2 of League of Legends spelen. Ze worden beschouwd als een van de beste teams ter wereld in Dota 2 en zullen zonder problemen zelfs de meest formidabele tegenstanders verslaan. Voor beginners hebben weddenschappen op Dota en matchwinnaars een goede kans om te winnen.

League of Legends is een beetje riskanter, vooral omdat internationale teams, met name die uit de LCK- en LPL-regio's, geen houvast lijken te vinden. Rechtstreekse weddenschappen zijn ideaal voor kleine toernooien of de PCS, terwijl weddenschappen op wedstrijdwinnaars alleen gebruikt mogen worden wanneer een team tegen een statistisch zwakkere of gelijke tegenstander speelt.

Over het algemeen kan het bekijken van streams of VOD's u helpen meer te weten te komen over de Paris Saint-Germain Esports-teams. Het is erg leuk om te zien hoe ze de finale van de International halen en het geeft je ook veel informatie over het team. Zorg er in ieder geval voor dat je je huiswerk doet voordat je een weddenschap plaatst, maar Dota 2 en League of Legends zijn relatief veilige weddenschappen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries