Alles over wedden op Nova Esports

Nova Esports wordt beschouwd als een van de meest populaire esports-teams en werd in mei 2016 opgericht door ene Anthony Yeung. Yeung had een managementteam bestaande uit Trevor, Richard en Francis tijdens de eerste lancering van het team, en Mathew, Oktay en Steven kwamen later bij de organisatie. Nova eSports werd officieel gelanceerd in september 2016 als een eSports-organisatie onder de bedrijfsnaam Nova eSports International Limited. In oktober 2020 werd het bedrijf overgenomen door Imperium Group Global Holdings, een in Hong Kong genoteerd bedrijf. Deze stap heeft geleid tot verschillende wijzigingen, waaronder teamroosters voor de verschillende eSports-games die de Nova eSports speelt.

Nova eSports heeft spelers met verschillende achtergronden, waarbij elk teamlid unieke elementen inbrengt om het team te helpen groeien en bloeien. Naast het deelnemen aan eSports-toernooien, houdt Nova eSports zich ook op verschillende niveaus bezig met de community die het heeft gecreëerd. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een professioneel team van influencers en contentmakers die ervoor zorgen dat de volgers en fans van het team op de hoogte blijven.

Alles over wedden op Nova Esports
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Nova Esports-spelers

Nova Esports heeft verschillende spelers die gespecialiseerd zijn in verschillende eSports-games. Het League of Legends-team bestaat uit JDerener, Halil Berke en Lopez Miguel, die Baron speelt. De spelers komen respectievelijk uit de VS, Duitsland en Spanje. De selectie van Game of Peace omvat Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun en Zahai Cheng, allemaal uit China. Het team is opgericht in juli 2020.

Nova Esports onthulde ook zijn PUGB Mobile-selectie naast de Game of Peace-selectie, die uit vier spelers bestond, één uit Canada en de rest uit China. De spelers zijn onder meer Wu Zifan uit Canada en Zhang Yujie, Li King Liang en Lui Jinhao uit China. Hun Call of Duty-team bestaat uit Europese spelers, waaronder Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila en Marcos Rojas. Jonathan Koyenyi komt uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van de spelers komt uit Spanje. Nova eSports,' vertegenwoordiger voor Clash Royale-competities is Chenghui Huang, ook bekend als Lciop.

voormalige divisies

Nova Esports werkte in juni 2020 samen met het Indiase eSports Godlike's PUBG Mobile-team. Het team stond bekend als Nova x Godlike en nam deel aan de PUBG Mobile World League Eastern Division. De selectie had spelers uit India, waaronder Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan en Chetan Sanjay. De samenwerking eindigde in september 2020 toen de regering van India PUBG Mobile verbood.

De sterkste games van Nova Esports

Plicht

Nova eSports heeft uitstekende prestaties geleverd in de Plicht wedstrijden van de afgelopen jaren. Call of Duty is behoorlijk populair in eSports-gamingkringen. Het is een first-person shooter-videogame die begon met een thema van de Tweede Wereldoorlog en later futuristische werelden en ruimtethema's introduceerde. Het Nova Esports-team heeft indrukwekkende prestaties geleverd in de toernooien waaraan het in de loop der jaren heeft deelgenomen. Het team heeft meer dan $ 43.000 aan prijzen gewonnen voor het spel, wat ongetwijfeld indrukwekkend is.

FIFA

FIFA-videogame is een andere eSports-game waarin Nova Esports geweldige prestaties levert. Het is een voetbalsimulatiespel ontwikkeld door Electronic Arts. De algemene prestaties van Nova Esports in FIFA zijn misschien niet indrukwekkend, maar het team heeft uitstekende prestaties geleverd tijdens de laatste paar evenementen waarin het te zien was.

Speler onbekend Battle Grounds mobiel

Speler onbekende slagvelden Mobile is misschien wel het meest bekende eSport-team van Nova's teams. Het is goed voor een enorm deel van alle verdiensten van het team aan prijzengeld, meer dan $ 4,8 miljoen. Het won onlangs 1.530.000 in een enkel toernooi, het hoogste bedrag dat het team ooit in een enkel toernooi heeft gewonnen. In 2021 verdiende het team $ 2.318.831 aan prijzengeld van 10 toernooien. 78,6% van alle inkomsten van Nova eSports zijn afkomstig van PUBG Mobile.

Waarom is Nova Esports populair?

Om verschillende redenen behoort Nova Esports tot de beste eSports-teams. De belangrijkste reden is dat het vrij goed presteert in de meeste toernooien, vooral in PUBG Mobile. De meeste gokkers vertrouwen meestal op historische prestaties om gokbeslissingen te nemen, omdat ze vaak enig licht werpen op de waarschijnlijke uitkomst van de volgende wedstrijd. Gokkers kunnen dus vol vertrouwen op Nova Esports wedden, wetende dat het hoogstwaarschijnlijk goed zal presteren.

Een andere reden waarom Nova Esports populair is onder gokkers, is dat de meeste eSports-weddenschappen meestal gokmarkten aanbieden voor de meeste wedstrijden van hun team. Dat betekent dat gokkers het gemakkelijk vinden om toegang te krijgen tot de gokmarkten, omdat ze niet elke keer naar verschillende goksites hoeven te zoeken als ze moeten wedden op het beste esports-team. Nova eSports doet ook mee aan veel toernooien. Dat betekent dat gokkers de wedstrijden van het team meestal kunnen vinden om op te wedden.

De meeste gokkers wedden ook op Nova Esports omdat ze zich associëren met het team. Het team heeft miljoenen fans van over de hele wereld die het team op de voet volgen. Door te begrijpen wat het team te bieden heeft, vinden eSports-gokkers het een stuk gemakkelijker om op verschillende uitkomsten te wedden.

Awards en resultaten van Nova Esports

PUBG Mobile Global Championship 2020

Een van de grootste prestaties van het Nova eSports-team was het PUBG Mobile Global Championship in 2020. Het kampioenschap is een van de grootste en meest competitieve PUBG-evenementen, met 40 teams wereldwijd. Het was het laatste evenement van het PUBG Mobile-competitieseizoen. Nova eSports won $ 1,59 miljoen van de poolprijs, wat $ 6 miljoen was, een van de hoogste poolprijzen ooit in een PUBG-competitie. De ploeg verdedigde in 2021 haar titel en wist de finale te bereiken.

Peacekeeper Elite League 2021 seizoen 3

Nova eSports won het Peacekeeper Elite League seizoen 3 Championship 2021. Het evenement duurde zes weken, met intense wedstrijden tussen 20 Chinese teams. Nova won door in totaal 210 punten te scoren. De prijzenpot voor het evenement was 15 miljoen CNY, die werd verdeeld onder alle teams, waarbij Nova eSports het hoogste bedrag verdiende, $ 642.000.

Vredestichter Elite Kampioenschap 2020

Nova eSports won het Peacekeeper Elite Championship van 2020, de tweede keer dat het kampioenschap werd gehouden. Het evenement vond plaats op 14 en 15 november 2020 en bevatte 15 van enkele Chinese topteams. De prijzenpot bedroeg ongeveer $ 1,7 miljoen. Nova eSports verdiende $ 756.841 voor het winnen van het kampioenschap. Paraboy, een Nova eSports-speler, kreeg de MVP-titel voor het evenement en ontving $ 75.684 als prijs voor het behalen van de prijs.

Peacekeeper Elite League 2020 seizoen 2

De Peacekeeper Elite League is het hoogste niveau van de Chinese PUBG Mobile-versie van de professionele competitie, de Peacekeeper Elite. Nova eSports won het tweede seizoen van de competitie van 24 juli tot 16 augustus 2020. De competitie bestond uit 20 teams, waaronder 15 finalisten van het vorige seizoen. Nova eSports won $ 144.519 uit de prijzenpot en Paraboy werd uitgeroepen tot MVP en scoreleider van de competitie.

Brawl Stars Wereldfinale 2019

Brawl Stars World Finals was het laatste evenement van het competitieve seizoen in 2019, georganiseerd door Supercell. Het bevatte een aantal van de beste eSport-teams uit 11 landen, en Nova eSports won de finale en ontving $ 90.000 uit de poolprijs.

Night of Elites Awards

Nova eSports werd bekroond met de titel Club van het Jaar 2021 tijdens de Night of Elites-prijsuitreiking van PEL. Dat was na het vertonen van geweldige prestaties gedurende het hele jaar. Het team werd ook bekroond met de titel Commercial Club van het jaar tijdens dezelfde ceremonie op 14 januari 2021.

Beste en populairste Nova Esports-spelers

Zehai Ceng

Zehai Ceng is een van de meest populaire en succesvolle Nova eSports-spelers, gespecialiseerd in Player Unknown Battle Grounds Mobile. Hij staat op nummer 32 van de beste spelers in China. De speler heeft in de vier jaar dat hij speelt meer dan $1 miljoen aan prijzengeld verdiend. $ 960.000 van de inkomsten komt uit zijn tijd bij Nova eSports.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, in de volksmond bekend onder zijn gebruikersnaam Jimmy, heeft meer dan $1 miljoen verdiend met Player Unknown Battle GroundsMobile. Hij wordt gerangschikt als de beste eSports-speler in China en 118 wereldwijd. 41% van zijn verdiensten komen uit 2021 en 30% uit 2022.

Lin Yien

Lin Yien is de op twee na beste PUBG-speler van het land. De Taiwanese speler is in de volksmond bekend onder zijn alternatieve ID, King. Hij heeft meer dan $ 815.000 verdiend in slechts 11 hoofdtoernooien, een duidelijke indicatie van hoe succesvol zijn gamecarrière is. Beter nog, 37% van zijn verdiensten komen uit de afgelopen vijf maanden.

Zeng Ronghua

Zeng, in de volksmond Coolboy, is een PUBG Mobile-speler voor het Nova eSports-team en heeft meer dan $ 809.000 aan prijzengeld verdiend. 89% van zijn winst komt uit zijn tijd bij het Nova eSports-team. Hij was een onafhankelijke speler voordat hij bij het team kwam.

Waar en hoe te wedden op Nova Esports?

Waar te wedden?

Gokkers kunnen wedden op Nova eSports via een online eSports goksite. Er zijn honderden goksites waaruit ze kunnen kiezen, elk met zijn voor- en nadelen. De eerste overweging die gokkers moeten maken bij het selecteren van een goksite, is of deze eSports-wedmarkten aanbiedt. Het moet gokmarkten bevatten op toernooien waaraan Nova eSports deelneemt.

Gokkers moeten ook rekening houden met de reputatie van de goksite. Ze moeten goksites met een twijfelachtige reputatie vermijden. Een gerenommeerde regelgevende autoriteit moet de bookmaker ook een vergunning geven. Andere overwegingen zijn beschikbare betalingsmethoden, bonusaanbiedingen en klantenservice.

Hoe te wedden op Nova Esports

Gokkers moeten beginnen met het storten van geld op hun gokaccounts. Verschillende gokkers hebben verschillende voorkeuren met betrekking tot de methoden die worden gebruikt om de stortingen te doen. Goksites hebben ook verschillende minimale en maximale stortingslimieten, waarmee gokkers rekening moeten houden. De betaalmethoden bepalen ook de stortingslimieten.

Het volgende is het kiezen van de wedstrijd of het toernooi waarop u wilt wedden, die Nova eSports biedt. Punters kunnen dan een geschikt type weddenschap selecteren om te plaatsen. De beste goksites voor eSports bieden enorme gokmarkten voor dezelfde wedstrijd of hetzelfde evenement. Naast de diversiteit aan gokmarkten, wordt eSports-spelers ook geadviseerd om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de kansen die door bookmakers worden aangeboden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries