Alles over wedden op Invictus Gaming

Invictus Gaming, voorheen Catastrophic Cruel Memory, is een Chinese eSports-organisatie. Deze in Shanghai gevestigde organisatie werd in 2011 overgenomen door een gerenommeerd zakenman die bekend staat als Wang Sicong, een zoon van een van de rijkste mensen in China, Wang Jianlin genaamd. Me Sicong kocht het voor ongeveer $ 6 miljoen, en veranderde het team later in Invictus Gaming om de professionele esports-scene in het land te bevorderen.

Invictus Gaming was voorbestemd om een beroemd eSport-team te worden, grotendeels omdat het begon met een solide basis aangeboden door Catastrophic Cruel Memory, misschien wel een van de sterkste eSports-teams in China.

Alles over wedden op Invictus Gaming
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het team

Invictus Gaming team heeft meer dan honderd actieve spelers. De verschillende spelers zijn gespecialiseerd in verschillende esports-games. Ze worden ook gerangschikt op basis van factoren zoals ervaring en prestaties uit het verleden. De spelers komen uit andere landen, waaronder China, Korea, Maleisië, Singapore, Indonesië, Australië, Hong Kong, Macau, Rusland en het Verenigd Koninkrijk. Ongeveer 70% van de spelers komt echter uit China.

In de loop der jaren is het succes van Invictus Gaming verankerd in het personeel. In de loop der jaren hebben enkele van 's werelds beste spelers voor dit team gespeeld, waaronder Zhou Yi, Chan Kien, Jun Wen, Jin Zhiyi, Hu Liangzhi, Song Eui, Luo Feichi, Gao Zhen Ning, Wang Liu Yi, Wong Chuan, Kang Dong Wen Bo, Zeng Hongda, Lee Ho Seong, Zhilei Xu, Jiang Cen, Ye Zhibiao, Bin Fu, Luo Yinqi, Chen Yao, Gao Tianpeng, Xu Zichen, Hang Zou, Xiang Hu, Wang Lei, Liu Mou, Heyang Li, Sun Yalong en Ou Peng.

Het inkomen van Invictus Gaming

Invictus Gaming heeft bijna 15 miljoen USD verdiend in de 11 jaar dat het bestaat. Een groot deel van dit inkomen is afkomstig van deelname aan meer dan 560 toernooien. Dota 2 heeft met name de meeste inkomsten voor het team binnengehaald, goed voor ongeveer 55% van het totale inkomen. League of Legends komt op de tweede plaats met een bijdrage van 21% en StarCraft 2 met 4%.

Wanneer gerangschikt op basis van de landen van de spelers, Chinese spelers hebben het hoogste inkomen binnengebracht, goed voor 71,4% van de totale omzet. Maleisië volgt het met 12,5% en de Republiek Korea met 11,4%. De overige landen dragen minder bij de rest.

Invictus Gaming-leden

Het Invictus-team wordt gerund door een team zoals elk ander eSports-team. Enkele opmerkelijke vermeldingen zijn de hoofdcoach is Ding Yu-Bo, en de assistent-coach is Siu Keung. Het team wordt beheerd door de heer Zhu Song-Ge, vervangen door Chen Zi. Het team heeft ook een analist, Gao Ya-Qi, en een vertaler, Jin Ming-Kui

De sterkste games van Invictus Gaming

Dota en Dota 2

Invictus Gaming heeft de beste prestaties geleverd in Dota en Dota 2. Het team behaalde de derde plaats in het World Dota Championship 2011 en won het jaar daarop het SMM Grand National Dota Championship. Tegen die tijd was het team al aan het overstappen naar Dota 2. Het team werd een van de beste eSports-teams na het winnen van The International 2012 Tournament, waarmee het de hoofdprijs van $ 1 miljoen won. Het team is door de jaren heen constant gebleven op het grootste podium, ook al veranderde het teamrooster steeds.

League of Legends

Tegen de tijd dat Catastrophic Cruel Memory werd omgedoopt tot Invictus Gaming, had het team de WCG China Reginal Finals 2011 al gewonnen. Dat was een goede start voor het team, want het bleef het goed doen in de meeste League of Legend-toernooien waarin het te zien was. In 2020 eindigde het team het reguliere LPL-lenteseizoen met een record van 14 overwinningen en slechts twee nederlagen.

StarCraft 2

Invictus Gaming heeft ook een goede reputatie in de esports-wereld van StarCraft op basis van hun reguliere optredens in verschillende StarCraft-toernooien en evenementen. De inkomsten uit de game weerspiegelen niet hoe goed het team is vergeleken met andere games zoals Dota 2 en League of Legends, alleen omdat het prijzengeld in StarCraft-toernooien meestal niet zo hoog is als in dergelijke games.

Andere esports-games waarin het Invictus Gaming-team speelt, zijn CrossFire, Hearthstone, Rainbow Six Siege, Counter-Strike: Global Offensive en Overwatch.

Waarom is Invictus Gaming populair?

Invictus Gaming is een van de meest populaire esports-teams ter wereld. Dat is vooral onder gokkers die graag weddenschappen plaatsen op esports-evenementen en -toernooien. Enkele van de belangrijkste redenen achter de populariteit worden hieronder uitgelicht.

Samenhang

Invictus Gaming heeft lange tijd uitzonderlijk goed gepresteerd, vooral in Dota 2 en League of Legends-games. Dat wekt veel vertrouwen bij gokkers om erop te wedden dat ze de meeste van hun games zullen winnen, vooral wanneer ze tegen underdogs spelen.

Over het team wordt vaak geschreven

Omdat Invoctus een top eSports-team is, publiceren veel eSports-enthousiastelingen meestal betrouwbare inhoud over het team. Dat omvat roosters, huidige vorm en eerdere uitvoeringen. Gokkers hebben op elk moment eenvoudig toegang tot dergelijke informatie. Dergelijke informatie maakt het voor gokkers gemakkelijker om het team te analyseren en beter geïnformeerde gokbeslissingen te nemen.

Uitgelicht door veel gokplatforms voor esports

Veel eSports-weddenschappen bieden geen grote verscheidenheid aan esports-weddenschappen, zoals bij reguliere sportweddenschappen. Als gevolg hiervan hebben gokkers meestal moeite om een team bij te houden. Van Invictus Gaming is bekend dat het deelneemt aan de meeste grote eSports-toernooien en -evenementen, meestal op de beste goksites voor esports. Gokkers kunnen dus altijd een platform vinden dat gokmarkten biedt op Invictus Gaming-spellen wanneer er een groot evenement plaatsvindt.

De entertainmentfactor

Kijken naar het spel van Invictus Gaming is meestal best vermakelijk. De geweldige vaardigheden die in de meeste van hun games worden getoond, maken het kijken meestal de moeite waard.

Awards en resultaten van Invictus gaming

Azië StarCraft II-invitatietoernooi 2012

Zoals de naam al doet vermoeden, was dit toernooi een teamcompetitie voor genodigden met acht teams die verschillende Aziatische landen vertegenwoordigden. Het werd georganiseerd door de Taiwan eSports League en had een prijzenpot van 40.000 USD. Invictus Gaming wist de derde positie te behalen en ontving een prijs van 40.000 USD.

PLU StarCraft II Team League seizoen 3, 2012

Dit StarCraft II-evenement werd gespeeld in het round-robin-formaat met acht top eSport-teams. Het prijzengeld bedroeg ongeveer 6.300 USD. Het evenement werd gehost op een Chinese server, met Alienware als hoofdsponsor. Invictus Gaming won het toernooi en won 3.142 USD.

eSports Champion League (ECL) 2014

De ECL was een professioneel toernooi met Dota 2-, StarCraft II- en Hearthstone-spellen. Het werd georganiseerd door CESPC en had een prijzenpot van ongeveer $ 10.000. Het gebruikte formaat was een dubbele eliminatie van een best of five. Alle gespeelde wedstrijden waren 1v1, behalve match-drie, die 2v2 was. Invictus Gaming won de eerste plaats en ontving $ 4.831.

StarCraft League 2015

Bij het StarCraft league 2015-toernooi waren enkele van de gevestigde en gerenommeerde teams betrokken, waardoor het een van de felste competities van die tijd was. De prijzenpot bedroeg ongeveer $ 16.000. Het formaat omvatte een dubbele round-robin van waaruit topteams doorgingen naar de Play-offs. Invictus Gaming eindigde op de tweede plaats en ontving $ 6.400.

Neo Star League 2016/2017

Dit evenement werd in 2016 georganiseerd door NeoTV, gehost op een Chinese server. Het volgde het dubbele round-robin-formaat, van waaruit de winnaars doorgingen naar de play-offs. Het prijzengeld bedroeg ongeveer $ 29.000. Invictus Gaming won de eerste plaats en nam een geldprijs van $ 14.513 mee naar huis. Hetzelfde evenement vond het volgende jaar plaats in Shanghai. Invictus Gaming won nog steeds de eerste plaats en ontving $ 8.850.

Het team heeft door de jaren heen indrukwekkende prestaties neergezet. Hoewel de hierboven genoemde prestaties opmerkelijk zijn, zijn er verschillende grote overwinningen in de geschiedenis van het team gegrift. In de loop der jaren hebben slechts enkele evenementen meer dan $ 1.000.000 bijgedragen. Deze omvatten Dota 2, League of Legends, die 8.169.612.24 en $ 3.991.850,16 hebben bijgedragen aan het totaal van $ 15 miljoen.

Invictus Gaming beste/populaire spelers

Song Eui-jin

Song Eui-jin, beter bekend onder zijn gaming Alias, is gespecialiseerd in het League of Legends-spel op de middenbaan. Hij begon zijn carrière in 2011 op 14-jarige leeftijd in Korea. Zijn voorbeeldige optreden zorgde ervoor dat hij zijn positie als een van 's werelds beste spelers van League of Legends verstevigde. Hij hielp ook om de competitieve scene van het spel internationaal te laten groeien. Rookie tekende in 2014 bij Invictus Gaming en hielp het team in 2018 het Wereldkampioenschap te winnen.

Hu Liangzi

Hu Liangzi, ook bekend onder zijn gebruikersnaam Kaka, is een Chinese speler van 29 jaar. Hij is gespecialiseerd in Dota 2 en heeft meer dan 2,3 miljoen dollar verdiend met het spelen van 96 toernooien. In China is hij gerangschikt als de 6e beste speler en is de 31e beste speler op de wereldranglijst.

Zeng Hongda

Zeng Hongda, ook bekend als Faith, is een 30-jarige speler uit China. Hij speelt Dota 2 voor het Invictus Gaming-team en staat momenteel op positie 13 in de lijst van China's beste e-sportspelers. Zeng heeft de 1e plaats gewonnen in meer dan acht grote toernooien en competities. Hij heeft in zijn carrière ook meer dan 1,7 miljoen dollar verdiend.

Waar en hoe wedden op Invictus Gaming?

Wedden op Invictus Gaming is relatief eenvoudig. U moet vind een goksite dat esports aanbiedt onder de gokmarkten, om te beginnen. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de aangeboden esports-weddenschappen de games en toernooien omvatten die het Invictus Gaming-team speelt. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden voor een account en deze te financieren zodat u uw weddenschap kunt plaatsen. U kunt dan zoeken naar een spel met Invictus Gaming en uw weddenschap plaatsen.

De meeste goksites bieden meestal verschillende soorten weddenschappen om uit te kiezen, afhankelijk van factoren zoals het type spel en de voorspelbaarheid van het spel. Houd bij het kiezen van de juiste goksite rekening met reputatie en betalingsopties.

Het proces van wedden kan enigszins verschillen op verschillende goksites voor eSports-weddenschappen. Het basisproces omvat echter het selecteren van het gewenste type weddenschap en de beste kansen volgens uw gokstrategie. U kunt dan het inzetbedrag voor de weddenschap bepalen en de weddenschap plaatsen. Als het saldo op de rekening voldoende is om de weddenschap te dekken, wordt de weddenschap succesvol geplaatst. Afhankelijk van het type weddenschap, moet u mogelijk ook inzetten voordat het spel begint.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries