Alles over wedden op Astralis

Astralis, ook wel bekend als AST, is ongetwijfeld een van de beste eSports-teams ter wereld. De Deense outfit heeft de hoogten beklommen om een dominante kracht te worden in de beste eSports-toernooien en -competities. Ontdek in deze samenvatting elk detail over Astralis, van de oprichting tot de verschillende spellen waarin het roosters heeft. Kom ook meer te weten over de prestaties en prestaties van het team in de wereldwijde eSports-arena en, belangrijker nog, hoe u op Astralis kunt wedden.

Astralis is een beroemd eSport-team dat in 2019 werd opgericht nadat de oprichters RFRSH Entertainment hadden gekocht, een eSports-bedrijf dat in 2016 werd opgericht door Nikolaj Nyholm en Jakob Lund Kristensen. RFRSH Entertainment had teams in twee divisies, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) en League of Legends. Na de overname van RFRSH Entertainment begonnen de twee teams te spelen onder het merk Astralis. Als gevolg hiervan verhuisden ook de spelers in de respectieve teams, evenals de belangrijkste staf, naar Astralis.

Alles over wedden op Astralis
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Over Astralis

Astralis is eigendom van Astralis Group Management ApS en heeft het record in handen als de eerste eSports-franchise die openbaar is genoteerd na de notering op de Nasdaq First North Growth Market in december 2019. Volgens de laatste financiële rapporten van het bedrijf is de netto-inkomsten van Astralis voor 2021 fiscale jaar was ongeveer $ 10 miljoen, een stijging van 45% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Tegenwoordig is Astralis een van de meest populaire eSports-teams. Het werkt samen met enkele van 's werelds toonaangevende merken, waaronder GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading en Bang & Olufsen, om er maar een paar te noemen.

Astralis-teams

Terwijl Astralis begon als een top esports-team in CS: GO, is het uitgebreid naar andere divisies. Vanaf 2022 heeft de eSports-outfit roosters in Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA en Rainbow Six: Siege.

Zoals eerder vermeld deden de twee pioniersteams mee aan CS: GO en League of Legends. Onmiddellijk na de overname van de twee RFRSH Entertainment-teams, ging Astralis door en richtte een FIFA-team op dat voorheen bekend stond als Future FC en later lanceerde het een Rainbow Six: Siege-selectie, voorheen bekend als Disrupt Gaming. Aan de andere kant werd het Astralis Fortnite-team gevormd in 2021 na de ondertekening van 'Th0masHD', een van de beste pro-spelers in de Battle Royale-game toen.

Tegenwoordig spelen alle vijf teams onder de Astralis-paraplu in de officiële kleuren van het team, zwart en rood, met het Astralis-logo.

De sterkste games van Astralis

Terwijl Astralis teams heeft in vijf eSports-divisies, is de dominantie in Counter-Strike: Global Offensive. Het succes van het team in CS: GO kan worden toegeschreven aan de overname van de selectie van RFRSH Entertainment, waaronder enkele van de hotshots van de first-person shooter, waaronder René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce " Reedtz en Peter "dupreeh" Rasmussen. Naast de rijke selectie kan de rol van de coach van het team, Danny "zonic" Sørensen, niet worden genegeerd. De voormalige CS: GO-pro-speler heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van het Astralis CS: GO-team. Hij won de 'Best Esports Coach' bij The Games Award 2020.

Met vier CS: GO Majors in zijn prijzenkast en meer dan 20 andere kampioenschappen, is Astralis misschien wel het beste CS: GO-team. Dat gezegd hebbende, de multiplayer first-person shooter van Valve en Hidden Path Entertainment, CS: GO, is de sterkste game van Astralis.

Andere top Astralis-teams

Een van de andere om naar te kijken is het Astralis FIFA-team. Onlangs werd Stephanie "Teca" Luana de eerste vrouw die zich kwalificeerde voor de felbegeerde FIFA's Challenger Mode. Dat is een teken dat het Astralis FIFA-team klaar is voor grootsheid. De terugkeer van Andrei "Xerxe" Dragomir naar de Astralis League of Legends-selectie en de ondertekening van Kiss "Vizicsacsi" Tamás betekent ook dat Astralis een team zal zijn om naar te kijken in LoL-toernooien.

Waarom is Astralis populair?

Astralis is een van de meest populaire eSport-teams waar gokkers op wedden. Er zijn verschillende redenen waarom dit team beroemd is in de eSports-weddenschappen.

Ten eerste is er de dominantie van het team in Counter-Strike: Global Offensive-toernooien. Het team blonk uit in vier CS: GO Majors die de bekende namen versloeg, waaronder FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid en Natus Vincere. Astralis is ook een kracht geweest om rekening mee te houden in verschillende andere top CS: GO-toernooien. Deze dominantie maakt het team zeker populair in de gokscene, aangezien gokkers altijd wedden op de meest productieve winnaars en spelers.

Een andere reden voor de populariteit van Astralis is het enorme bereik van sociale media. Het team heeft miljoenen volgers op zijn sociale mediakanalen: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube en Instagram. Het brede publiek maakt het een populair eSports-team in de gokscene.

De laatste is de samenwerking met UNIBET, een van de beste eSports-bookmakers. Het team is een samenwerking aangegaan met UNIBET, waardoor het voorop loopt als het om weddenschappen gaat. Dat betekent dat de meeste UNIBET-gokkers eerder op Astralis wedden dan op welke andere eSports-outfit dan ook.

Awards en resultaten van Astralis

Astralis is een van de meest gedecoreerde eSports-teams, vooral in Counter-Strike: Global Offensive. Het team heeft in totaal $ 9.347.284,71 binnengehaald van 127 toernooien. Hieronder staan enkele van de grootste overwinningen van de Deense outfit.

  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis liep weg met de ELEAGUE Major: Atlanta 2017-trofee in het 10e Counter-Strike: Global Offensive Major Championship en versloeg de andere 15 teams om weg te lopen met het prijzengeld van $ 500.000. Astralis was in zijn eerste finale, waarin het volledig Deense team het opnam tegen Virtus.pro. Na een verhitte strijd versloeg AST Virtus.pro in de derde wedstrijd van de beste van drie finales om de eerste Major te winnen.

  • FACEIT Major: Londen 2018: De tweede Major van Astralis kwam in het 13e Counter-Strik: Global Offensive Major Championship dat 24 teams aantrok. Nadat hij voorbij FaZe Clan en Team Liquid was gekomen, ontmoette Astralis Natus Vincere, die BIG had verslagen in de kwartalen en MIBR in de halve finale. Hoewel verwacht werd dat het een adrenaline-gevulde wedstrijd zou worden, slaagde Astralis erin om voorbij Natus Vincere te komen door het Oekraïense team te verslaan om zijn tweede Major Championship en het prijzengeld van $ 500.000 te behalen.

  • Intel Extreme Masters Seizoen XIII: Katowice Major 2019: De derde Astralis Major kwam in het 14e Counter-Strik: Global Offensive Major Championship, dat ook uit 24 teams bestond. Astralis bewees opnieuw zijn dominantie in CS: GO door Ninjas in Pyjamas en MIBR te verslaan in de play-offs om ENCE te ontmoeten, die de wereld verraste door Team Liquid en Natus Vincere te verslaan om de finale te bereiken. Maar zoals iedereen verwachtte, was ENCE geen partij voor Astralis. De Denen gingen naar huis met hun derde Major Championship en $ 500.000 om het derde team te worden dat opeenvolgende Majors won.

  • StarLadder Major: Berlijn 2019: In het 15e Counter-Strike: Global Offensive Major Championship ging Astralis door om de wereld te bewijzen dat het het beste CS: GO-team was en versloeg de andere 23 teams om zijn titel als wereldkampioen te behouden. Na een reeks walk-overs versloeg Astralis het Kazachstaanse eSports-team AVANGAR overtuigend om zijn vierde Majors te winnen. De overwinning in Duitsland was monumentaal, aangezien Astralis het enige team werd dat vier Majors won, waardoor het uiteindelijk het beste Counter-Strike: Global Offensive-team in de geschiedenis werd.

Het bovenstaande zijn de belangrijkste prestaties van Astralis. Het team heeft meer dan 20 andere kampioenschappen gewonnen, waaronder IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals en BLAST Pro Series: São Paulo 2019, om er maar een paar te noemen.

Beste en meest populaire Astralis-spelers

Een van de belangrijkste drijfveren van het succes van Astralis is de oogst aan talent. Het team heeft aanzienlijk geïnvesteerd in het verwerven van talent en heeft de beste spelers ter wereld in de verschillende divisies binnengehaald. Hieronder staan enkele van de beste Astralis-spelers.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van Astralis' CS: GO-selectie en heeft het Deense team geholpen om de vier Majors en vele andere kampioenschappen te behalen. Na een succesvolle periode bij Astralis trad Dupreeh in 2022 toe tot Team Vitality.
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Een andere hotshot is ''Xyp9x''die ook deel uitmaakte van het team dat de vier Majors van Astralis won. De voormalige speler van Team Solomid en Team Dignitas werd in 2018 verkozen tot een van de beste CS: GO-spelers en blijft tegenstanders verslaan met Astralis.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander geldt ook als een van de beste en populairste Astralis-spelers. Hij won ook vier Majors en blijft zijn beroep uitoefenen op Astralis.
  • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis heeft onlangs "Xerxe" teruggetekend om zijn LoL-selectie te versterken. De jungler brengt een schat aan ervaring met zich mee en zal zeker een rol spelen in de LEC Summer Split van 2022.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Nadat ze de eerste vrouwelijke speler was geworden die zich kwalificeerde voor de FIFA's Challengers Mode, zal "Teca" inderdaad een favoriet bij de fans worden.

Waar en hoe te wedden op Astralis

Voor degenen die van eSports-weddenschappen houden, is Astralis een van de beste teams om op te wedden. Maar er zijn een paar dingen die gokkers moeten weten.

De eerste is wat het beste Astralis-team is om op te rekenen. Zoals eerder besproken, is Counter-Strike: Global Offensive de divisie waarin Astralis dominant is. Dat gezegd hebbende, gokkers die op Astralis willen wedden, hebben een betere kans wanneer ze wedden op het Astralis CS: GO-team. De Astralis-selectie heeft enkele van de beste CS: GO-spelers. Maar dat wil niet zeggen dat wedden op andere Astralis-teams geen goed idee is. Dit is zolang gokkers rekening houden met de tegenstander en, belangrijker nog, de kansen. De vuistregel is dat hoe hoger de odds, hoe lager de kans om te winnen, en vice versa.

Het volgende aspect gaat over het vinden van de beste goksites voor eSports. Speel op een goksite zonder storting en stortingsbonussen om de bankroll te verhogen. Een gerenommeerde regelgevende instantie voor weddenschappen moet ook een licentie voor de site hebben. Controleer als laatste de bruikbaarheidsfuncties; bijvoorbeeld livestreams van de verschillende eSports-wedstrijden en -toernooien. Met deze fantastische functie kunnen gokkers de actie direct vanaf de goksite volgen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries