Alles over wedden op Alliance

Bij het gebruik van goksites voor esports, moet de gebruiker het juiste team kiezen om op te wedden. Het is het beste om er een te kiezen met een lange geschiedenis van winnende toernooien. Bij Alliantie is dat zeker het geval. Ze zijn gevestigd in Zweden en maken sinds 2013 deel uit van de professionele gaming-scene. Een managementteam van vijf personen houdt toezicht op de organisatie. In het verleden richtten ze zich op StarCraft II en League of Legends.

De afgelopen jaren zijn ze echter overgestapt op andere populaire titels. Daarom zullen gokkers die op zoek zijn naar winnende teams van deze twee spellen ergens anders moeten zoeken. Dit betekent echter niet dat Alliance irrelevant is geworden. Ze zijn gewoon van toernooien gewisseld die minder verzadigd zijn geraakt met rivaliserende teams.

Alles over wedden op Alliance
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alliantie spelers

Alliance was oorspronkelijk eigendom van het GoodGame-bureau. Dit was een dochteronderneming van Twitch, een game-streamingservice onder controle van Amazon. In 2016 kondigde Alliance haar beslissing aan om GoodGame te verlaten en volledig eigendom van de speler te worden. Dit betekent dat teamleden een extra financiële prikkel hebben voor het winnen van wedstrijden. Dit team heeft de aandacht getrokken van goksites voor esports vanwege hun opvallende overwinningen. In 2013 wonnen ze bijvoorbeeld de International en behaalden ze de grootste prijsuitbetaling in de geschiedenis van esports.

De beste esports-teams moeten zeer bekwame leden hebben die beter kunnen presteren dan de concurrentie. Sinds hun ontstaan heeft Alliance verschillende grote namen gerekruteerd. Zo kwam in 2013 de StarCraft-speler Naniwa bij hun gelederen. Een jaar later meldden journalistieke sites van eports dat Armada zich bij het team had gevoegd. Dit was belangrijk omdat ze werden beschouwd als een van de beste Super Smash Bros.-spelers op het circuit.

Eind 2013 besloot het team te stoppen met deelname aan de European League of Legends Championship Series. Ze brachten ook SortOf uit, hun laatste Starcraft II-speler. Dit was voornamelijk te wijten aan nieuwe regels die verhinderden dat bureaus meerdere teams hadden. Het was een belangrijke factor bij het verlaten van GoodGame door Alliance en het vergroten van de autonomie van hun spelers. Fans van esports-weddenschappen moeten met dit probleem rekening houden bij het plaatsen van weddenschappen op Alliance. Ze hebben een track record van uitblinken in bepaalde titels voordat ze ze helemaal verlaten.

Ze kunnen soms spelers laten vallen door invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd zijn veel opkomende spelers geïnteresseerd om lid te worden van Alliance omdat ze niet worden gecontroleerd door een groot bureau. Deze variabelen kunnen een directe invloed hebben op de wedkansen van Alliance-wedstrijden.

De sterkste spellen van Alliance

Deze esport game-team blinkt uit in een reeks van verschillende spelcompetities. Ze hebben spelers uit Nederland die zijn toegetreden tot het professionele circuit van Trackmania. Het is een racespel waarin spelers hun eigen tracks kunnen maken. De meeste Trackmania-toernooien hebben een tijdritformaat. Daarom moeten Alliance-leden snelle reflexen hebben.

Autorijden is niet het enige gamegenre waarin Alliance uitblinkt. Ze hebben veel aandacht besteed aan het Battle Royale-genre. Dit omvat de populaire titel Apex Legends. Tijdens professionele wedstrijden moeten twee tot drie spelers samenwerken en personages met specifieke vaardigheden kiezen. Alliantieleden moeten een goede karakterconfiguratie bedenken en ook goed samenwerken om de wedstrijd te winnen. Hetzelfde kan ook gezegd worden van Fortnite, een andere Battle Royale-titel die de afgelopen jaren de esports domineerde.

Alliance is ook uitgebreid naar het vechtgenre door spelers van Super Smash Bros. Melee te bereiken. Deze game heeft een vrij onorthodox vechtsysteem. Gokkers moeten het bestuderen als ze nauwkeurige voorspellingen willen doen over toernooiresultaten. In plaats van een uitputtende gezondheidsbalk worden schadepercentages berekend met een teller die in de loop van de tijd toeneemt.

Waarom is Alliance Esports populair?

Een slimme gokker zal op verschillende factoren letten bij het kiezen van een beroemd esport-team. Een van de belangrijkste is consistentie. Hoewel Alliance in de loop der jaren wat verliezen heeft geleden, zijn ze er ook in geslaagd om goed te presteren als het erop aankwam. Wanneer al hun matchscores bij elkaar worden opgeteld, wordt duidelijk dat Alliance sinds 2013 enorm is geslaagd.

Veel esport-teams sluiten zich graag aan bij een breed scala van verschillende esport-toernooien. Het probleem is dat ze zich uiteindelijk te dun kunnen verspreiden. Alliance kiest er daarentegen voor om zich te concentreren op een handvol titels. Dit betekent dat ze hun energie kunnen steken in het verbeteren van hun prestaties. Dit is uiteindelijk een winnende strategie geworden.

Alliance heeft ook een redelijk selecte groep spelers op hun roster. Op het eerste gezicht kan dit ervoor zorgen dat ze een minder prominent team lijken te zijn. Door echter alleen gebruik te maken van de allerbeste mensen heeft Alliance zich gevestigd als een elite-organisatie. Dit betekent ook dat gokkers minder individuen hebben om uit te kiezen bij het plaatsen van een Alliantie-gebaseerde weddenschap. Als er meer spelers beschikbaar zouden zijn, zou de kans op een winnende voorspelling afnemen.

Awards en resultaten van Alliance

De populairste esports-teams moeten een staat van dienst hebben met overwinningen. Bookies merkten het op toen het Alliance Dota 2-team de hoofdprijs won op de 2013 Internationale. Ze versloegen tijdens de finale voormalig kampioen Natus Vincere. De score was 3 - 2. Tijdens de groepsfase eindigde Alliance op 14 - 0, een perfect record voor deze competitie. Ze verloren echter ook twee keer van Na'Vi en één keer van Team DK.

Hun prestaties waren het volgende jaar zwakker. Alliance slaagde er niet in hun kroon te verdedigen. Ze eindigden op de 11e plaats met een minder dan fantastisch record van 6 - 9. Als gevolg daarvan viel hun selectie uit elkaar en ging Alliance verder met andere speltoernooien.

Toen Alliance in 2013 toetrad tot de European League of Legends Championship Series, eindigden ze als 3e met 16 - 12. Ze stonden achter rivalen SK Gaming en Fnatic. De speler Froggen werd verkozen tot MVP voor de Spring Split. Tijdens de play-offs zakten ze naar de 4e plaats en verloren ze van Fnatic in de halve finale. Na de Summer Split eindigde het team met een record van 21-7. Hun hoogtepunt van het jaar was het winnen van de League of Legends Wereldkampioenschap na een 3-1 overwinning tegen Fnatic.

Gewonnen geld

Het succes van esport-teams is vaak gebaseerd op de hoeveelheid geld die ze in de loop van de tijd behalen. Bookies houden hier meestal rekening mee bij het bepalen van de kans dat ze winnen. Sinds hun oprichting heeft Alliance deelgenomen aan meer dan 360 toernooien. Het totale verdiende prijzengeld bedraagt meer dan $6.846.000. Dit maakt ze een zeer spraakmakend team om op te letten.

Het grootste deel van dit geld werd gewonnen met wedstrijden voor het spel Dota 2. In feite was 84% ervan verdiend. Dit komt door twee dingen: het grote aantal Dota-toernooien en de uitzonderlijke prestaties van Alliance-spelers in deze titel. Daarentegen is de hoeveelheid geld die wordt verdiend met andere individuele spellen marginaal. Hoewel het verdienen van $ 115.647 van Apex Legends indrukwekkend klinkt, is dit slechts goed voor 1,70% van de Alliantie-prijzen. Onlangs heeft het team hun bereik in het vechtgenre verbreed. Tot nu toe heeft dit ertoe geleid dat ze $ 301.124 hebben gewonnen. Dit is 4,40% van hun totale totaal.

Als gokkers al deze statistieken in aanmerking nemen, wordt het duidelijk dat de meeste successen van de Alliance te danken zijn aan één spel: Dota 2. Daarom wil de gokker zich misschien op deze titel concentreren bij het doen van een weddenschap. Het probleem is dat Alliance niet langer deelneemt aan Dota-evenementen. Naarmate het team zijn bereik uitbreidt, kan dit in de nabije toekomst echter veranderen.

Beste Alliance-spelers

Een top esports-team is zo goed als zijn individuele spelers. Aangezien Alliance is gevestigd in Zweden logisch dat hun beste leden ook uit dit land komen. Als mensen de criteria voor esports-succes baseren op het verdiende geld, kunnen de volgende Alliantie-spelers als de top tien worden beschouwd:

  • Gustav Magnusson (v4)
  • Jonathan Berg (Loda)
  • Jerry Lundqvist (BAVA)
  • Joakim Akterhall (Akke)
  • Henrik Ahnberg (AdmiraalBulldog)
  • Simon Haag (Handsken)
  • Linus Blomdin (Limmp)
  • Nikolaj Nikolov (Nikobaby)
  • Adam Lindgren (Armada)
  • Artsiom Barshak (fng)

Esports-gokkers die deze spelers steunen, zullen merken dat ze bepaalde dingen gemeen hebben. Ze hebben een uitgebreide kennis van het spel en bedenken tactieken om de nummer één plek te veroveren. Soms wordt een speler door Alliantie gekozen vanwege een specifieke vaardigheden. De beste Trackmania-spelers zijn bijvoorbeeld snel en nauwkeurig in het besturen van voertuigen.

Top Battle Royale-spelers hebben vaardigheden die overlappen met first person shooters. Snelheid is essentieel voor degenen die willen deelnemen aan vechtspelcompetities. Opgemerkt moet worden dat er bij Alliance een managementteam is dat beslist welke spelers naar bepaalde toernooien worden gestuurd. Daarom wordt het succes van het team als geheel sterk beïnvloed door hun beslissingen.

Waar en hoe te wedden op Alliance

De beste goksites voor esports geven gebruikers toegang tot zoveel mogelijk gamemarkten. Als dat niet het geval is, wordt het moeilijker om gespecialiseerde te vinden. Het goede nieuws is dat Alliance een bekende en reguliere esport-organisatie is. Als een bookmaker secties heeft die zijn gewijd aan videogame-evenementen, is dit team waarschijnlijk aanwezig.

Het is echter onwaarschijnlijk dat Alliance het hele jaar door op deze markten te zien zal zijn. In plaats daarvan zal de gokker moeten wachten tot het juiste toernooi begint. Ze moeten met name uitkijken naar evenementen rond Fortnite, Super Smash Bros., Apex Legends en Trackmania.

De juiste inzetstrategie zal afhangen van het specifieke spel. Alliantie wordt vereerd omdat ze de laatste fasen van toernooien hebben bereikt. Daarom zou de gokker kunnen wachten tot de halve finales. Hierdoor kunnen ze Alliance zien presteren en hun sterke punten analyseren. Battle Royal-spellen zijn altijd een riskante gok omdat er zoveel spelers op de kaart zijn. Het is beter om racetitels te kiezen omdat er minder variabelen zijn om te overwegen. Tijdens teamgebaseerde evenementen zal het succes van Alliance gebaseerd zijn op hoe goed elk lid elkaar aanvult.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries