Nieuws

February 16, 2024

Zal World of Warcraft inbegrepen zijn in de Game Pass? Speculaties en mogelijkheden

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Op 15 februari maakte Microsoft bekend dat Diablo 4 vanaf 28 maart beschikbaar zal zijn op Game Pass. Dit nieuws heeft veel World of Warcraft (WoW)-spelers doen afvragen of hun favoriete game ook in Game Pass zal worden opgenomen.

Zal World of Warcraft inbegrepen zijn in de Game Pass? Speculaties en mogelijkheden

Het World of Warcraft-betalingsmodel

WoW is een al lang bestaande MMORPG-titan met meerdere iteraties beschikbaar. Terwijl klassieke WoW-spellen gratis zijn voor geabonneerde spelers, komen winkeluitbreidingen met een prijskaartje. De komende uitbreiding, The War Within, heeft bijvoorbeeld verschillende edities variërend van $ 49,99 tot $ 89,99.

De aankondiging en speculatie

De oorspronkelijke aankondiging vermeldde alleen Diablo 4, waardoor WoW-spelers onzeker waren over de opname ervan in Game Pass. De formulering van de aankondiging suggereert echter dat WoW mogelijk in de toekomst zou kunnen worden toegevoegd. WoW is zelfs na twintig jaar nog steeds een van de meest populaire MMORPG's, en het niet opnemen ervan op Game Pass zou een gemiste kans zijn.

WoW integreren in Game Pass

Het opnemen van WoW in Game Pass kan een uitdaging zijn vanwege het unieke betalingsmodel. Hoewel het onduidelijk is of een abonnement vereist zal zijn, is het waarschijnlijk dat spelers nog steeds de nieuwste uitbreiding zullen moeten aanschaffen. Klassieke WoW-spellen kunnen daarentegen zonder extra kosten worden gespeeld.

Conclusie

Op dit moment blijft het een mysterie of WoW beschikbaar zal zijn op Game Pass. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt, wordt dit artikel bijgewerkt. WoW-spelers wachten met spanning op verdere aankondigingen over de opname van hun geliefde game in Game Pass.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws