Nieuws

March 24, 2022

Wat u moet weten over de Dota Spring-update

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sinds de release in 2013 is Dota 2 een populaire titel geworden binnen de online esports-weddenschapsgemeenschap. De website EsportRanker bevat veel informatie over gokken op deze titel. De multiplayer online battle arena (MOBA)-game is gebruikt in een reeks professionele competities en toernooien. Dit geldt ook voor het iconische Dota International, dat jaarlijks plaatsvindt met veel media-aandacht.

Wat u moet weten over de Dota Spring-update

De ontwikkelaar van de game, Valve, beheert regelmatig het Dota Pro Circuit. Er vindt een reeks wedstrijdtoernooien plaats waar spelers proberen genoeg kwalificatiepunten te verdienen om de International te halen. Een door crowdfunding gefinancierde prijzenpot van miljoenen dollars wordt uitgedeeld aan degenen die uitblinken in de International. 

Als gevolg hiervan zijn esport-weddenschappen erg geïnteresseerd geraakt in Dota 2. Het begint hetzelfde niveau van media-aandacht te krijgen als meer traditionele sportevenementen. Fans van online wedden kunnen de International live op televisie of online streaming-apps bekijken.

Een nieuwe aankondiging

Het is belangrijk dat de gokker voldoende inzicht verwerft alvorens een weddenschap te plaatsen. Eerst en vooral moeten ze het spel zelf spelen. Als dat zo is, kunnen ze beter begrijpen hoe nieuwe updates esport-gaming zullen beïnvloeden. Nieuwe voordelen, wapens of kaarten kunnen bijvoorbeeld een wedstrijd beïnvloeden in het voordeel van een bepaalde speler.

Valve heeft weer een nieuwe update aangekondigd voor Dota 2 op tijd voor de lente van 2022. Er zijn gloednieuwe missies, schatten om te vinden en beloningen voor gildeleden. Als gokfans op de hoogte willen blijven van deze titel is het verstandig om de update goed te bestuderen. Op die manier kunnen ze hun recente kennis toepassen op hun esportweddenschappen.

Details van de update

Het personaliseren van een personage is een groot onderdeel van Dota 2. De update biedt verschillende nieuwe emoticons, sprays en chatwheels. Om geselecteerde te ontgrendelen, moet de speler op een zilveren, gouden of platina gildelaag staan.

Degenen met een gevechtspas kunnen gebruikmaken van assistent-functies. Dit omvat een handige rune-spawn-indicator en aanbevelingen voor neutrale item-upgrades om het spel gemakkelijker te spelen te maken. Het laatste voordeel betekent dat spelers items kunnen vinden die het beste bij hun karaktertype passen. Daardoor kunnen hun kansen op het winnen van een wedstrijd worden vergroot.

Als spelers geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van de seizoensschat voor de lente van 2022, kunnen ze deze kopen met scherven. De schat is alleen beschikbaar voor degenen op Dota Plus. Het bevat een verscheidenheid aan items voor het volgende:

  • omniknacht
  • Anti-Mage
  • Leeuw
  • Bijl
  • Doodsprofeet
  • Winter Wyvern
  • Kunkka
  • grimmige slag

Daarnaast is er een kans om Leafy, de Seadragon-koerier, te ontgrendelen. Ze zijn handig voor spelers die regelmatig kinetische en prismatische edelstenen gebruiken.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook Dota Plus-speurtochten om van te genieten. Dit zal spelers helpen bij het versterken van hun scherfvoorraad. In feite zijn er gedurende het hele lenteseizoen tot 115.200 scherven beschikbaar. Het zal vooral aantrekkelijk zijn voor iedereen die op zoek is naar nieuwe relikwieën.

Wat betekent de update voor Dota 2-weddenschappen?

De aankondiging van het lenteseizoen is meer dan alleen een manier om spelers geïnteresseerd te houden in het spel. Het kan gokkers ook een reeks tips voor e-sportweddenschappen geven. Ze kunnen bijvoorbeeld zien welke gilden platina-voordelen hebben verdiend. Dit geeft hen een idee van welke teams de hoogste rangen hebben. Als ze uiteindelijk op het professionele Dota-circuit spelen, kan de gokker hun hernieuwde inzicht gebruiken.

Bovendien, als de rune-spawn-indicator is opgenomen in: professionele wedstrijden het kan de aard van wedstrijden aanzienlijk veranderen. De upgrade-aanbevelingen zouden spelers tijd helpen besparen door hun keuzes te automatiseren. Als gevolg hiervan zouden gokkers met deze variabelen rekening moeten houden voordat ze een weddenschap plaatsen. Het winnende team of de winnende speler kan er een zijn die de voorkeur geeft aan snelle reflexen boven tactiek.

Hoe meer spelers een game trekt, hoe meer aandacht het zal krijgen van esportbookmakers. Dota 2 is al een erg populaire titel en staat op een overvloed aan bookmakersites. Als de lente-update zeer succesvol is, zou deze populariteit nog verder kunnen vergroten. Als gevolg hiervan zullen gokkers een groter aantal markten kunnen vinden die gericht zijn op Dota.

Moeten mensen dit seizoen overslaan?

Het kan verleidelijk zijn voor gokfans om de lente-update te negeren en zich te concentreren op andere spraakmakende esports. De Dota International vindt immers pas in de zomer/herfst plaats. Hoe meer een gokker echter weet over Dota, hoe groter de kans dat hij een winnende weddenschap plaatst.

Daarom is het verstandig om te analyseren op welke manieren de lente-update de aard van het spel zal veranderen. Zelfs kleine aanpassingen kunnen op de lange termijn een grote impact hebben. Ze kunnen ervoor zorgen dat professionals hun tactiek veranderen of een belangrijk voordeel verliezen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws