Nieuws

February 14, 2024

Verkrijg de zeldzame fluorescerende groene Mechanostrider in WoW Classic

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

In de wereld van WoW Classic zijn zeldzame mounts zeer gewild en worden ze beschouwd als een statussymbool. Onlangs ontvingen bergverzamelaars opwindend nieuws met de bevestiging dat de zeldzaamste berg in de WoW-geschiedenis nu kan worden verkregen van de eindbaas van de Gnomeregan-aanval.

Verkrijg de zeldzame fluorescerende groene Mechanostrider in WoW Classic

De fluorescerend groene Mechanostrider

De Fluorescent Green Mechanostrider is een unieke montering die zich onderscheidt van de rest. Het levendige groene kleurenpalet onderscheidt hem van andere Gnome-mounts. Deze mount was oorspronkelijk eigendom van een Gnome-speler genaamd Narshe, die hem per ongeluk verwijderde kort nadat The Burning Crusade was gelanceerd. Toen Blizzard zich de fout realiseerde, schonk Narshe een nooit eerder geziene berg ter vervanging.

De reis van de fluorescerend groene Mechanostrider

Acht jaar lang was Narshe de enige eigenaar van de Fluorescent Green Mechanostrider. In 2015 werden ze echter naar verluidt verbannen omdat ze probeerden hun account te verkopen. Als gevolg hiervan bleef de mount ongebruikt en verborgen in de spelbestanden.

De terugkeer van de berg

Met het Season of Discovery heeft de Fluorescent Green Mechanostrider een comeback gemaakt. Het kan nu worden verkregen door de eindbaas van de Gnomeregan-aanval, Mekgineer Thermaplugg, te verslaan. De houder heeft een kans van vier procent om te vallen, waardoor het een zeldzaam en begeerd item is.

De controverse over het veilinghuis

Aanvankelijk viel de mount als een bind-on-equip-item, waardoor spelers het voor hoge prijzen op het veilinghuis verkochten. Blizzard heeft dit echter snel verholpen door de mount bind-on-pickup te maken, zodat alleen de weinige gelukkigen die hem verkrijgen hem kunnen behouden.

Conclusie

Nu heeft iedereen die zich in Gnomeregan waagt de mogelijkheid om de Fluorescent Green Mechanostrider te bemachtigen en een stukje WoW-geschiedenis te bezitten. Deze zeldzame berg is een bewijs van de toewijding en het doorzettingsvermogen van bergverzamelaars in WoW Classic.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws