Nieuws

February 13, 2024

Verkrijg de Pain Suppression Rune in WoW Classic Season of Discovery

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

World of Warcraft Classic Season of Discovery introduceerde Skill Books en bracht tientallen Runen terug om over vanille Azeroth te verspreiden. Eén van deze Runen is de Pain Suppression Rune, die vooral handig is voor genezers om hun groepsleden in leven te houden.

Verkrijg de Pain Suppression Rune in WoW Classic Season of Discovery

Hoe u de pijnonderdrukkingsrune kunt verkrijgen

Volg deze stappen om de Pain Suppression Rune in de tweede fase van WoW Classic Season of Discovery te verkrijgen:

 1. Verzamel kerkhofecho's: Voordat je naar het Scarlet-klooster gaat, moet je vier Graveyard Echoes van verschillende locaties verzamelen. Deze echo's kunnen worden verkregen door interactie met grafstenen in de volgende gebieden:
  • Moeras van verdriet
  • Theramore Isle in Dustwallow Marsh
  • Go'shek's boerderij in de Arathi Hooglanden
  • Scarlet-klooster (kerkhofvleugel)
 2. Ga het Scarlet-klooster binnen - Bibliotheekvleugel: Zodra je alle vier de Graveyard Echoes hebt, ga je naar de Scarlet Monastery - Library-instantie.
 3. Interactie met de standbeelden: In de Scarlet Monastery - Bibliotheek kom je vier beelden tegen die overeenkomen met de Graveyard Echoes die je hebt verzameld. Interactie met de beelden in de volgende volgorde:
  1. Krijger - Moeras Echo (Moeras van Smarten)
  2. Magiër - Arathi Echo (Arathi Hooglanden)
  3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
  4. Priester - Kerkhof Echo (Scharlaken Klooster - Kerkhof)
 4. Haal de herinnering op aan het verraad van een leider: Na interactie met de beelden ontvang je de herinnering aan het verraad van een leider in je inventaris.
 5. Gebruik de herinnering aan het verraad van een leider: Open je tas en klik met de rechtermuisknop op het item Memory of a Leader's Betrayal om de Pain Suppression Rune te verkrijgen.

Pijnonderdrukkingsrune: uitgelegd

De Pain Suppression Rune is een priesterrune die op alle draagbare laarzen kan worden gegraveerd. Het is een onmiddellijke spreuk die zorgt voor een korte vermindering van 40 procent van alle schade die een bevriend doelwit oploopt en die de weerstand tegen Dispel-mechanismen gedurende acht seconden verhoogt.

Deze Rune is een waardevol hulpmiddel voor genezers omdat hij op dezelfde manier functioneert als een Paladin-bubbel. Het stelt genezers in staat de aandacht te verleggen naar partijleden met een lage gezondheid, terwijl ze aggro op de tank of een andere speler behouden, zodat iedereen genezen en beschermd blijft.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws