Nieuws

February 14, 2024

Verken de uitgestrekte wereld van Embervale in Enshrouded: een overlevings-RPG

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Enshrouded is een survival-RPG die spelers de mogelijkheid biedt om de enorme open wereld van Embervale te verkennen. Met zijn brede scala aan activiteiten, zoals knutselen, vechten, bouwen en plunderen, biedt Enshrouded spelers een enorme vrijheid om hun eigen game-ervaring vorm te geven.

Verken de uitgestrekte wereld van Embervale in Enshrouded: een overlevings-RPG

Platformen

Als je Enshrouded wilt spelen, is het belangrijk om te weten op welke platforms het beschikbaar is. Momenteel is Enshrouded in vroege toegang op pc, met plannen om in de toekomst op PlayStation en Xbox te lanceren. Hoewel de exacte releasedatums voor deze platforms onbekend zijn, zal dit naar verwachting samenvallen met het vertrek van de game uit vroege toegang, wat naar verwachting eind 2024 tot begin 2025 zal zijn.

Consolespelers zullen geduld moeten oefenen, aangezien Enshrouded alleen is bevestigd voor release op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Hoewel er een mogelijkheid bestaat voor extra console-releases, is dit onwaarschijnlijk. Als je de wonderen van Embervale wilt ervaren, kun je het beste spelen op pc, PS5 of Xbox Series X|S.

Vroege toegang en toekomstige updates

Het einde van de early access-periode van Enshrouded heeft geen officiële datum, maar wordt geschat rond december 2024 of januari 2025. Het ontwikkelingsteam streeft naar een tijdlijn van ongeveer een jaar, maar dit is niet gegarandeerd. In de tussentijd werkt het Enshrouded-team actief aan een routekaart, biedt het regelmatig updates en luistert naar feedback van spelers om de functies van het spel te verbeteren en de nodige veranderingen door te voeren.

Conclusie

Als je geniet van de spanning van het maken van gebouwen en bases, het zoeken naar krachtige buit, het vechten tegen formidabele vijanden en het creëren van de ultieme klasse-build, dan is Enshrouded het spel voor jou. Als je echter reikhalzend uitkijkt naar de release van de console, zul je geduld moeten oefenen, aangezien de ontwikkelaars nog geen specifieke datum hebben aangekondigd. Blijf ons volgen voor toekomstige updates en meer informatie over de consolerelease van Enshrouded.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws