Nieuws

February 13, 2024

Verbeter uw DPS Paladin-build met de Enlightened Judgments Rune

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Als je een DPS Paladin bent in World of Warcraft Classic Season of Discovery, is er een nieuwe rune die je niet mag missen: de Enlightened Judgments-rune. Deze rune verbetert de Judgment-spreuk enorm, wat een basis Paladin-spreuk is en verplicht is in elke DPS-build.

Verbeter uw DPS Paladin-build met de Enlightened Judgments Rune

Verbeteringen

De Enlightened Judgments Rune vergroot het bereik van de Judgment-spreuk met 30 meter, waardoor het feitelijk een afstandsspreuk wordt. Bovendien verbetert het de spreukhit bij alle spreuken met 17 procent.

Het verkrijgen van de Rune

Het verkrijgen van de Enlightened Judgments Rune lijkt misschien een beetje lastig, maar het kost niet veel tijd. Zo kun je het verkrijgen:

  1. Verzamel drie bezoedelde gebedskralen. Deze kunnen worden verkregen door verschillende mensachtige bendes in Azeroth te doden, zoals Syndicate-agenten, Ogres en de Witherbark-stam.
  2. Zuiver de aangetaste gebedskralen. Elke kraal vereist een ander zuiveringsproces:
    • De eerste kraal kan worden gezuiverd door vijanden te doden terwijl hij gezegend is met Blessing of Might.
    • Voor de tweede kraal moet je minimaal level 34 zijn en Divine Shield op jezelf werpen terwijl je minder dan 10 procent gezondheid hebt.
    • De derde kraal vereist dat je een Seal of Justice bij je hebt als een vijand begint te rennen, en dan een oordeel over hem of haar uitspreekt.
  3. Zodra je alle drie de Tarnished Prayer Beads hebt gezuiverd, vind je Brother Atticus in Stormgarde Keep in Arathi Highlands. Hij bevindt zich op het kerkhof achter de kapel. Als je met hem praat, word je beloond met de Enlightened Judgments Rune.

Conclusie

Kortom, de Enlightened Judgments Rune is een waardevolle toevoeging voor DPS Paladins in WoW Classic Season of Discovery. Door de hierboven beschreven stappen te volgen, kun je deze krachtige rune verkrijgen en je gameplay verbeteren. Mis de kans niet om je Paladin-build te verbeteren!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws