Nieuws

February 12, 2024

Verbeter je Shaman-gameplay met Totemic Projection in WoW Classic Season of Discovery

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

In World of Warcraft Classic zijn sjamanen vanwege hun capaciteiten sterk afhankelijk van totems. Deze totems kunnen echter niet naar believen worden verplaatst. Gelukkig introduceert fase twee van Season of Discovery een nieuwe levenskwaliteitsvaardigheid genaamd Totemic Projection, waarmee sjamanen hun totems kunnen verplaatsen.

Verbeter je Shaman-gameplay met Totemic Projection in WoW Classic Season of Discovery

De voordelen van totemische projectie

Totemische projectie is een essentiële vaardigheid voor sjamaanspelers in WoW Classic. Hiermee kun je niet alleen je totems naar een gewenste locatie verplaatsen, maar ook zonder extra mana te verbruiken. Dit betekent dat je alleen mana hoeft uit te geven bij het plaatsen van de totems. Of je nu PvE of PvP speelt, Totemic Projection kan je helpen voorkomen dat je bazen trekt en ervoor zorgt dat je kunt profiteren van de totemverbeteringen, zelfs als ze buiten bereik zijn.

Het vaardigheidsboek totemische projectie verkrijgen

Het Totemic Projection Skill Book kan worden verkregen door mobs te verslaan in kerkers van niveau 30 of hoger. Het heeft een kans om uit alle vier de vleugels van Scarlet Monastery (Begraafplaats, Bibliotheek, Arsenaal en Kathedraal) te vallen, evenals uit Razorfen Downs en Uldaman. Hoewel het exacte drop-percentage onbekend is, wordt verwacht dat het niet meer dan een paar runs zal duren om het vaardighedenboek te verkrijgen. Zodra je het hebt aangeschaft, zorg ervoor dat je het item gebruikt om de vaardigheid Totemic Projection te ontgrendelen.

Vooruit kijken

In fase twee van Season of Discovery ontvangen sjamanen de vaardigheid Totemic Projection als hun enige verbetering van de levenskwaliteit. Er is echter een mogelijkheid dat Blizzard meer vergelijkbare spreuken heeft gepland voor toekomstige fasen. Het zou geweldig zijn als Sjamaan-wapenbetoveringen langer zouden kunnen duren, waardoor de noodzaak van veelvuldig opnieuw toepassen zou worden geëlimineerd.

Conclusie

Met de introductie van Totemic Projection in WoW Classic Season of Discovery hebben sjamanen nu de mogelijkheid om hun totems te verplaatsen, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gemak in hun gameplay. Verkrijg het Totemic Projection Skill Book door kerkers van niveau 30 of hoger te runnen en ontgrendel deze essentiële vaardigheid. Houd ons in de gaten voor mogelijke toekomstige verbeteringen om de Shaman-ervaring te verbeteren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws