Nieuws

February 13, 2024

Update voor Warzone seizoen twee: wapenbalancering, veranderingen in de kwaliteit van leven en bugfixes

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Iets minder dan een week na de eerste update van seizoen twee van MW3 heeft Raven Software vandaag een kleine Warzone-patch uitgebracht die zich bezighoudt met het balanceren van wapens, veranderingen in de kwaliteit van leven en bugfixes.

Update voor Warzone seizoen twee: wapenbalancering, veranderingen in de kwaliteit van leven en bugfixes

Wapenaanpassingen

De kortetermijnmeta van seizoen twee heeft geen duidelijke favoriet. De AMR9, RAM-9, HRM-9 en WSP-9 zijn allemaal haalbare opties en bieden elk hun eigen voordelen die hen onderscheiden van andere keuzes. De ontwikkelaars hebben mogelijk een nieuwe kanshebber aan de mix toegevoegd door de geweertrap en de heupvuurspreiding van de Striker 9 te verminderen en de kogelsnelheid te verhogen.

De bewegingssnelheid van de TAQ Evolvere nam toe en de vuursnelheid nam aanzienlijk af van 706 RPM naar 500 RPM. Beide veranderingen deden de LMG pijn, maar het tijdschrift 556 Belts kreeg een verbetering die de vuursnelheid verhoogt tot 857 RPM, de bewegingssnelheid met 16 procent verhoogt en de ADS-tijden over de hele linie versnelt.

De meeste Warzone-spelers neigen naar het gebruik van de XRK Stalker nadat deze in de meest recente update een one-shot sluipschuttersgeweer werd, maar de JAK Tyrant 762-conversiekit voor de Longbow komt in het gesprek nadat de ADS-tijd en bewegingssnelheden waren verbeterd. Ten slotte zal de WSP Stinger moeilijker te gebruiken zijn nadat de geweertrap veel erger is geworden.

Veranderingen in de kwaliteit van leven en bugfixes

Seizoen twee introduceerde ook nieuwe veranderingen in de kwaliteit van leven, zoals een sneller herstel van de gezondheid, nieuwe pictogrammen voor gevarenzones om het gebied aan te geven dat een Precision Airstrike of UAV zal bestrijken, en verbeterde grondbuitwapens zodat ze meer kans hebben in een vuurgevecht tegen een uitrustingsgeweer. De update van 13 februari breidt die eerste patch uit door eventuele losse eindjes aan te pakken.

De ontwikkelaars van Warzone hebben aan verschillende modi een label toegevoegd dat aangeeft hoe lang een wedstrijd duurt en een nieuwe functie geïntroduceerd die het mogelijk maakt om pantsers en munitie op te bergen of te verwisselen als een rugzak vol is.

Daarnaast is er een probleem opgelost in Rated Play Resurgence waarbij voor sommige uitdagingen een onjuiste hoeveelheid SR werd toegekend, en is er een probleem opgelost waardoor SR-uitdagingen geen melding lieten zien wanneer ze waren voltooid.

Andere belangrijke wijzigingen zijn onder meer een oplossing voor het probleem waardoor spelers items konden dupliceren tijdens interactie met de rugzak en een patch voor de exploit waardoor spelers voor onbepaalde tijd in het gas konden blijven door de extra effecten van de Irradiated en Quick Fix te combineren.

Conclusie

De update van seizoen twee van Warzone bracht aanzienlijke veranderingen met zich mee in de wapenbalans, verbeteringen in de kwaliteit van leven en bugfixes. De kortetermijnmeta biedt nu meerdere haalbare opties, waarbij de Striker 9 naar voren komt als een potentiële concurrent. Het tijdschrift TAQ Evolvere en 556 Belts hebben aanpassingen ondergaan die van invloed zijn op hun prestaties. De JAK Tyrant 762-conversiekit en XRK Stalker zagen ook verbeteringen. De update introduceerde ook veranderingen in de levenskwaliteit, zoals een sneller herstel van de gezondheid en verbeterde grondbuitwapens. Er zijn bugfixes geïmplementeerd om problemen in Rated Play Resurgence aan te pakken en exploits te voorkomen. Over het geheel genomen verbetert de update de gameplay en biedt deze een meer evenwichtige en plezierige ervaring voor Warzone-spelers.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws