Nieuws

February 15, 2024

Trackingproblemen overwinnen: een eenvoudige oplossing voor de uitdaging van de Marksman Rifle Conversion Kit

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Het Cryptid Bootcamp-evenement in Modern Warfare 3 biedt spannende beloningen voor het voltooien van specifieke gameplay-uitdagingen. Sommige communityleden hebben echter problemen ondervonden met de uitdaging van de Marksman Rifle-conversiekit. In dit artikel onderzoeken we het probleem en bieden we een eenvoudige oplossing.

Trackingproblemen overwinnen: een eenvoudige oplossing voor de uitdaging van de Marksman Rifle Conversion Kit

Het Cryptid Bootcamp-evenement

Het Cryptid Bootcamp-evenement van seizoen twee introduceert verschillende uitdagingen die spelers kunnen voltooien in multiplayer of Modern Warfare Zombies. Deze uitdagingen bieden beloningen zoals wapencamo's. Hoewel sommige camo's gemengde recensies hebben gekregen, is de uiteindelijke beloning voor het voltooien van alle uitdagingen een unieke blauwe en neongroene Sidewinder-wapencamo versierd met mythische beesten.

De Marksman Rifle Conversion Kit-uitdaging

Een van de uitdagingen in het Cryptid Bootcamp-evenement vereist dat spelers 40 operator-kills behalen met het Marksman Rifle-conversie-aftermarket-onderdeel uitgerust. Bovendien moeten spelers het Treat Identification System en de Stalker Boot-voordelen gebruiken.

Problemen met volgen

Helaas hebben sommige spelers gemeld dat de uitdaging hun voortgang niet goed bijhoudt. Om dit probleem aan te pakken, heeft Sledgehammer Games aanbevolen om de JAK Beholder Rifle Kit voor het TYR-pistool te gebruiken. Deze conversiekit, oorspronkelijk beschikbaar als de derde wekelijkse uitdaging in seizoen één, kan worden geactiveerd tijdens de Armory Unlocks als spelers deze tijdens de eerste beschikbaarheid hebben gemist.

De oplossing

Zodra de JAK Beholder Rifle Kit is ontgrendeld, kunnen spelers deze uitrusten om het TYR-pistool te transformeren in een enkelschotsgeweer met verbeterde terugslagcontrole en schadebereik. Met deze conversiekit kunnen spelers de uitdaging voor de Marksman Rifle-conversiekit efficiënter voltooien.

Conclusie

Hoewel de Marksman Rifle-conversiekit-uitdaging in het Cryptid Bootcamp-evenement enkele problemen voor spelers heeft opgeleverd, biedt het gebruik van de JAK Beholder Rifle Kit een eenvoudige oplossing. Door de aanbevolen oplossing te volgen, kunnen spelers de trackingproblemen overwinnen en de uitdaging met succes voltooien. Mis de kans niet om de unieke Sidewinder-wapencamo te verkrijgen en je vaardigheden te laten zien in Modern Warfare 3!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws