Nieuws

February 12, 2024

The Rise of Cypher: ontketen ongekende kracht in VALORANT

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Een van mijn VALORANT-teamgenoten had een plan toen we de aanvaller-spawn van Breeze laadden. Hun plan was simpel: als je Cypher ziet, draai dan. En ze hadden niet helemaal ongelijk.

The Rise of Cypher: ontketen ongekende kracht in VALORANT

Cypher's vorige staat

Vóór Patch 7.09 was Cypher geen populaire keuze in VALORANT. Spelers staan ​​liever tegenover Cypher dan tegen een Killjoy of Chamber in het vijandelijke team. Zijn opstellingen konden gemakkelijk worden doorbroken met een Skye-hond of Yoru-kloon. Bovendien was zijn ultieme teleurstellend omdat het maar één keer vijanden onthulde.

De buffs

Patch 7.09 heeft echter alles veranderd. Cypher ontving in eerdere patches zijn ultieme verbeteringen, maar deze specifieke patch gaf hem een ​​nieuwe persoonlijkheid en ongelooflijke kracht. Hij werd een essentiële keuze op de meeste kaarten in de huidige rotatie.

Wijzigingen in vallen

De patch maakte het moeilijker voor vijanden om de vallen van Cypher te detecteren en te vernietigen. Scouts en klonen kunnen de vallen niet langer vernietigen, en de hitboxes van Skye's Trailblazer en Fade's Prowlers zijn veranderd om het nog moeilijker te maken ze te detecteren. Om de vallen te doorbreken, moet je nu schadelijke hulpprogramma's gebruiken of op de bron schieten.

Tegenspel

Het enige eerlijke antwoord op Cypher op dit moment is KAY/O's ZERO/point, maar zelfs dat kan worden ontweken of verbroken. Het doorbreken van een val nadat deze is geactiveerd, is ongelooflijk moeilijk en resulteert vaak in de dood.

Sterkste agentverbetering

De vallen van Cypher verdoven nu sneller en langer, waardoor het voor de vijand van cruciaal belang is om snel te reageren. Als de val niet wordt gebroken of als de speler sterft nadat hij verdoofd is, herbewapent de val zichzelf. Dit is misschien wel de sterkste agent-buff in VALORANT.

De sterke punten van Cypher

Met Cypher in uw team kunt u eenvoudig verdedigingslocaties afsluiten, flanken beheren zonder u zorgen te hoeven maken over het bereik, en waardevolle informatie aan uw team verstrekken. Zijn pick-rate schoot omhoog nadat de patch was verdwenen, waardoor hij tot de top vijf van agenten behoorde.

Cyphers rol

Een ervaren Cypher kan de kansen van een schijnbaar onwinbare wedstrijd in de verdediging veranderen. Bij een aanval kan hij op de loer liggen en cruciale informatie aanbieden op manieren die geen enkele andere schildwacht kan. Niet alle Cypher-spelers zijn echter bekwaam of aanpasbaar. Sommigen weigeren de flank te controleren of leren van hun fouten.

Conclusie

Hoewel er manieren zijn om de vaardigheden van Cypher te omzeilen, weet een goede Cypher-speler precies waar zijn vijanden zijn en waartoe hij in staat is.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws