Nieuws

November 8, 2023

The Legend of Zelda: Live-Action-aanpassing leidt tot castingspeculaties

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Nintendo heeft aangekondigd dat het een live-actionversie van zijn populaire videogamefranchise, The Legend of Zelda, aan het ontwikkelen is. Het project wordt medegefinancierd door Sony Pictures en zal worden geregisseerd door Wes Ball, bekend van zijn werk aan de 'Maze Runner'-trilogie. Dit opwindende nieuws heeft tot speculatie geleid over wie zal worden gecast als het iconische personage Link.

The Legend of Zelda: Live-Action-aanpassing leidt tot castingspeculaties

De oorspronkelijke zoektocht

De originele Zelda-game uit 1986 bevatte een eenvoudige zoektocht waarbij de speler Link bestuurde, een blondharige held, op een missie om prinses Zelda te redden van de Duistere Prins Ganon. Link verkende het koninkrijk Hyrule, verzamelde schatten en gaf uiteindelijk de Triforce weer in handen van het goede. Deze klassieke verhaallijn legde de basis voor de geliefde franchise.

Evoluerende avonturen

Door de jaren heen is de Legend of Zelda-serie ge毛volueerd, waarbij elk nieuw deel een uitgebreidere en meeslependere gameplay biedt. De meest recente game, 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild', uitgebracht in 2017, introduceerde spelers in de enorme wereld van Hyrule, waardoor ze vrijelijk epische speurtochten konden verkennen en ondernemen. Het vervolg, 'Tears of the Kingdom', heeft de kennis van de franchise verder uitgebreid en fans geboeid.

De revitalisering van de franchise

Het succes van de recente Zelda-games heeft de belangstelling voor de franchise opnieuw aangewakkerd en geleid tot discussies over de mogelijkheid van een live-action-aanpassing. Fans en zelfs beroemdheden, zoals 'Euphoria'-ster Hunter Schafer, hebben hun wens geuit om betrokken te zijn bij een Zelda-film. Nu Nintendo zich inzet voor het project, is het slechts een kwestie van tijd voordat het publiek kennis maakt met de live-actionversie van Link.

Castingmogelijkheden

Naarmate het project vordert, beginnen de speculaties over de castingkeuzes voor de film. Zal Wes Ball putten uit zijn eerdere samenwerkingen, zoals acteurs uit de 'Maze Runner'-franchise? Kunnen we Thomas Brodie-Sangster de rol van Link op zich zien nemen? Als alternatief, als het verhaal een Dark Link-boog verkent, kan er een mogelijkheid zijn voor een duel tussen Jacob Tremblay en Jacob Tremblay. De mogelijkheden zijn eindeloos en fans wachten met spanning op de aankondiging van de cast.

Conclusie

De reis van The Legend of Zelda naar het grote scherm is een spannend vooruitzicht voor fans van de geliefde videogamefranchise. Met Nintendo, Sony Pictures en Wes Ball aan boord zal de live-action-aanpassing zeker de magie en het avontuur vastleggen die de games zo populair hebben gemaakt. Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de release van de film, vragen we ons af wie zal worden uitgekozen om het iconische personage Link tot leven te brengen. Blijf ons volgen voor meer updates en bereid je voor op een nieuw avontuur in de wereld van Hyrule.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws