Nieuws

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2-toernooi: een belangrijk evenement in de vechtgamegemeenschap

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nickelodeon All Stars Brawl 2 zal binnenkort verschijnen, met verbeteringen ten opzichte van de eerste game in de serie. De game heeft aandacht gekregen in de competitieve gaminggemeenschap en zal op de proef worden gesteld tijdens het komende Slimebox-toernooi.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2-toernooi: een belangrijk evenement in de vechtgamegemeenschap

Vroeg evenement van Coinbox Organizer Hungrybox

Hungrybox, een bekende figuur in de Super Smash Bros.-gemeenschap, organiseert een vroeg evenement voor Nickelodeon All-Star Brawl 2. Ondanks een controversiële geschiedenis met de eerste game, keert Hungrybox terug naar de serie met het Slimebox-toernooi, dat het eerste grote evenement voor de game zijn.

Focus op Nickelodeon All-Star Brawl 2

Het Slimebox-toernooi zal Nickelodeon All-Star Brawl 2 presenteren, een van de langverwachte vechtgames van 2023. Net als het Coinbox-evenement voor Smash wordt dit toernooi georganiseerd door Hungrybox in samenwerking met GameMill en beschikt het over een prijzenpot van $ 50.000.

Exclusief onlinetoernooi voor Noord-Amerika

Het toernooi is exclusief voor deelnemers in Noord-Amerika vanwege het online format. Deze beslissing is bedoeld om een ​​soepelere en meer gelokaliseerde ervaring voor alle spelers te garanderen.

Datum en platform

Het hele toernooi vindt plaats op 15 november 2023 en wordt gestreamd op het Twitch-kanaal van Hungrybox. Dit evenement zal dienen als een vroege test van het competitieve potentieel van de game, en als het succesvol is, zou het Slimebox-toernooi een terugkerende serie kunnen worden.

Kortom, het Slimebox Nick All-Star Brawl 2-toernooi, georganiseerd door Hungrybox, is een opwindende kans voor spelers om hun vaardigheden te demonstreren in het langverwachte Nickelodeon All-Star Brawl 2. Met verbeteringen aan het spel heeft dit toernooi het potentieel om een ​​belangrijke gebeurtenis te worden in de vechtgamegemeenschap.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws