Nieuws

February 12, 2024

Showtime-emote van Fortnite's Reaper: een eerbetoon aan Hazbin Hotel

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Af en toe neemt een nieuwe Fortnite-emote het spel over. Dat is precies wat "Reaper's Showtime" is. De dans-emote voor 300 V-Bucks verscheen op 11 februari in de Fortnite-winkel en iedereen die de game heeft gespeeld en in de winkel heeft gezien, was op zoek naar meer informatie. Reaper's Showtime is in de uren na de release van start gegaan, maar wat is het precies en waar gaat het allemaal over?

Showtime-emote van Fortnite's Reaper: een eerbetoon aan Hazbin Hotel

Oorsprong van de emote

De Showtime-emote van The Reaper in Fortnite is een eerbetoon aan de Prime Video-animatieserie Hazbin Hotel en een personage genaamd Alastor, ook wel de 'Radio Demon' genoemd. Hazbin Hotel ging als pilot in première in 2019 en een volledig seizoen debuteerde in januari 2024. Het nummer in de emote is een door fans gemaakt nummer genaamd 'Insane', door Black Gryph0n en Baasik, dat is onderschreven door de maker van de show. .

Beschrijving van Hazbin Hotel

“Hazbin Hotel is het verhaal van Charlie, de prinses van de hel, terwijl ze haar schijnbaar onmogelijke doel nastreeft: het rehabiliteren van demonen om de overbevolking in haar koninkrijk vreedzaam te verminderen”, luidt de Fandom Wiki-beschrijving van de show. De show heeft zojuist het eerste seizoen afgerond met een finale op 2 februari 2024, en seizoen twee is al bevestigd. De show is populair geworden sinds de release van het eerste seizoen en alle acht afleveringen kunnen nu worden gestreamd op Prime Video.

Conclusie

Fortnite's "Reaper's Showtime" -emote is een eerbetoon aan de animatieserie Hazbin Hotel en zijn personage Alastor. De emote, verkrijgbaar voor 300 V-Bucks, bevat het door fans gemaakte nummer "Insane" van Black Gryph0n en Baasik. Hazbin Hotel vertelt het verhaal van Charlie, de prinses van de hel, en haar doel om demonen te rehabiliteren. Het eerste seizoen van de show is onlangs afgelopen en seizoen twee is bevestigd. Fans van de serie kunnen genieten van de emote en het liedje terwijl ze wachten op meer afleveringen. Stream alle acht afleveringen van Hazbin Hotel op Prime Video.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws