Nieuws

February 12, 2024

Seraphine's heropleving: een verstoring in de meta van League of Legends

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Seraphine, de rozeharige kampioen, is opnieuw opgedoken in de ADC-positie, wat een verstoring veroorzaakt in de meta van League of Legends. Met een winstpercentage van ongeveer 54 procent in alle Elos heeft Seraphine bewezen een krachtige kracht te zijn in de botlane.

Seraphine's heropleving: een verstoring in de meta van League of Legends

Veranderingen in de Meta

Patch 14.2 bracht nerfs naar de dubbele ondersteuningsstrategie die het spel domineerde sinds het begin van het seizoen 2024. Deze verandering bracht tovenaars weg van de ADC-rol en terug naar de ondersteunende positie. Seraphine, die de ongezonde strategie aan het licht bracht, heeft echter de flexibiliteit om een ​​meer offensief gerichte opbouw aan te nemen die andere tovenaars niet efficiënt kunnen doen.

De sterke punten van Seraphine

Seraphine's golfopruimingsvermogen is een sleutelfactor geweest in haar succes als ADC. Haar schadelijke vaardigheden kunnen schade toebrengen aan meerdere doelen, en in combinatie met haar passieve vaardigheden kan ze snel volgelingen uitschakelen die haar pad blokkeren. Dit opent verschillende botlane-strategieën, zoals haar steun vrij laten rondlopen of vijanden laten duiken met de hulp van haar jungler.

Potentiële nerfs

Als het winstpercentage van Seraphine hoog blijft, wordt ze mogelijk opgenomen in de lijst met nerfs voor Patch 14.4. Haar in evenwicht brengen is echter een uitdaging vanwege haar vermogen om in drie rollen te worden gespeeld. Meer informatie over de veranderingen in Patch 14.4, inclusief het nieuwe maanjaarevenement en nieuwe porseleinen skins, zal naar verwachting binnenkort worden onthuld.

Conclusie

De heropleving van Seraphine in de ADC-positie heeft voor opschudding gezorgd in de meta van League of Legends. Haar unieke vaardigheden en flexibiliteit maken haar tot een geduchte kampioen. Of ze nu wordt generfd of niet, haar impact op het spel kan niet worden genegeerd.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws