Nieuws

February 13, 2024

Schattenjachtavontuur: brugconstructierapportmissie in Enshrouded

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

In het spel Enshrouded speelt verkenning een belangrijke rol tijdens je reis. Een van de spannende speurtochten waarbij schatten worden gezocht, is de Bridge Construction Report-missie.

Schattenjachtavontuur: brugconstructierapportmissie in Enshrouded

Het starten van de zoektocht

De Timmerman, een belangrijk personage in het spel, geeft je een waardevolle tip. Hij onthult dat hij een schatkist in een brug heeft verborgen en geeft je alle nodige instructies om deze terug te halen. Hoewel deze instructies in eerste instantie duidelijk lijken, kunnen ze misleidend zijn zodra u de brug bereikt.

Stappen om de zoektocht te voltooien

Het voltooien van de sidequest Bridge Construction Report in Enshrouded is zowel lonend als relatief snel. Volg deze stappen om de zoektocht succesvol te voltooien:

  1. Ga naar de Braelyn Bridge door de zoeklocatiecursor op de kaart te volgen.
  2. Als je op de brug stapt, ontvang je een melding dat de schatkist zich hieronder bevindt. De kist is verborgen in de fundering van de brug.
  3. Spring rechtstreeks naar de locatieprompt en glijd naar de grond nabij de pilaar. Houd er rekening mee dat de prompt hoger kan verschijnen dan uw huidige locatie, maar u kunt deze discrepantie negeren.
  4. Ga rond de pilaar die het dichtst bij de prompt ligt, de pilaar die het dichtst bij de toren ligt.
  5. Aan de andere kant van de pilaar vind je puin. Gebruik je houweel om door het puin te graven en de verborgen kist bloot te leggen.

Beloningen

Door de schatkist succesvol te lokaliseren en te openen, kun je verschillende beloningen claimen. Deze beloningen kunnen zeldzame, epische of legendarische wapens omvatten, maar ook ervaringspunten voor het voltooien van de sidequest.

Mis de sidequest Bridge Construction Report in Enshrouded niet. Het is een waardevol avontuur dat waardevolle beloningen biedt en een kans om je vaardigheden op het gebied van schatzoeken te testen!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws