Nieuws

February 15, 2024

Reindrix: The Icy Mount in Palworld ontgrendelen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

In Palworld zijn er verschillende coole mounts die spelers kunnen ontgrendelen, en een daarvan is de ijzige Reindrix. Deze vriend ziet er ijzig uit en kan bijzonder lastig te vinden zijn, omdat hij slechts op twee specifieke locaties ronddwaalt.

Reindrix: The Icy Mount in Palworld ontgrendelen

Reindrix vinden

Als je het moeilijk hebt in warme omgevingen of een vriend nodig hebt die bedreven is in loggen en koelen, dan is Reindrix de perfecte metgezel voor jou. Dit zijn de locaties waar je Reindrix kunt vinden:

  • Toren van de Free Pal Alliance: Dit kleine ijzige gebied in het midden van de kaart is een ideale plek om naar Reindrix te zoeken. Het is gemakkelijk snel te controleren en er zijn een paar Fast Travel-punten in de buurt, waardoor je kansen om ernaast te spawnen groter worden.
  • Icy Weasel Hill: Gelegen iets ten noordwesten van het Tower of the Free Pal Alliance-gebied, is deze plek een andere plaats waar Reindrix te vinden is.

Reindrix's vaardigheden

Reindrix beschikt over de volgende vaardigheden:

  • Element: ijs
  • Partnervaardigheid: Cool Body (kan worden bereden en houdt de rijder koel in warme omgevingen)
  • Werkgeschiktheid: Houtniveau twee en Koelniveau twee
  • Potentiële druppels: IJsorgel, Reindrix Hertenvlees, Hoorn en Leer
  • Honger: 7/10
  • Biografie: "Het transparante cerulean gewei gloeit met de kou van het absolute nulpunt. Iedereen die ze met blote handen aanraakt, wordt onmiddellijk bevroren en in stukken geslagen."

Hoewel Reindrix misschien niet de beste vriend is in zijn gespecialiseerde vakgebieden, is hij nog steeds een nuttige steun en beschikt hij over solide werkgeschiktheden. Het overtreft de meeste gemiddelde Pals die je tegenkomt.

Reindrix vangen

Het vangen van Reindrix kan een behoorlijke uitdaging zijn, dus het wordt aanbevolen om een ​​redelijk geavanceerde Pal Sphere te gebruiken, zoals een Hyper Sphere of een Giga Sphere, om je kansen op succes te vergroten. Een Giga Sphere is voldoende, dus het is raadzaam om je betere sferen te bewaren voor sterkere vrienden.

Om Reindrix te vangen, kun je het beste zijn gezondheid verlagen door middel van aanvallen en hem vervolgens vangen met een Giga Sphere. Het gebruik van een gewone Pal Sphere zal resulteren in slechte kansen, meestal rond de twee procent, zelfs met een lage gezondheid. Daarom wordt aanbevolen om Reindrix te verzwakken totdat hij bijna verslagen is en hem dan snel te veroveren met een Giga Sphere. De meeste Reindrix die je tegenkomt, bevinden zich tussen niveau 20 en niveau 30, waardoor ze redelijk sterk zijn, maar niet al te moeilijk te vangen.

Conclusie

Hoewel Reindrix misschien niet een van de beste rijdieren in Palworld is, is het nog steeds een belangrijke toevoeging aan je Paldeck. Concentreer je op het verkrijgen van vrienden zoals Fenglope en Pyrin voor je grondmount, en vrienden zoals Jetragon of Frostallion voor je vliegende paard. Het ontgrendelen van Reindrix is ​​een cruciale taak om te voltooien, omdat het als een behulpzame vriend aan je basis dient.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws