Nieuws

February 12, 2024

Red 20 vermiste personen in Persona 3 Herlaad en claim beloningen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

In Persona 3 Reload zijn er 20 vermiste personen die je van juli tot januari moet vinden. Deze individuen zitten vast in de kerker genaamd Tartarus, en het is jouw missie om ze te redden.

Red 20 vermiste personen in Persona 3 Herlaad en claim beloningen

Om de vermiste personen te lokaliseren, moet je de verdieping vinden waarop ze zich bevinden en met ze communiceren. Zodra je ze hebt gevonden, heb je twee opties: je kunt ze uit de vloer begeleiden, ze terugsturen naar het begin van Tartarus, of iemand ze laten ophalen zodat je verder kunt verkennen.

Om de beloningen te claimen voor het vinden van een vermiste persoon, bezoek je het politiebureau nadat je een van de belangrijkste personen in Tartarus hebt gered. Bij binnenkomst in de winkel ontvang je de beloningen zonder dat je een aankoop hoeft te doen. Het is echter belangrijk om te weten waar en wanneer elke vermiste persoon te vinden is.

Als u uw reizen naar Tartarus tot een minimum wilt beperken, is het raadzaam om op de voorlaatste dag vóór elke deadline naar vermiste personen te zoeken. Ook al voelt het misschien als een opgave, de beloningen die je ontvangt voor het voltooien van deze taken zijn zeker de moeite waard.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws