Nieuws

February 13, 2024

PGL Copenhagen Major American RMR: kwalificatiewedstrijden, format en schema

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

De PGL Copenhagen Major staat voor de deur en de Amerikaanse kwalificatiewedstrijden zullen de hitte met zich meebrengen. Omdat slechts vijf van de honderden teams de open kwalificatietoernooien halen, is de inzet hoog. Hier is alles wat u moet weten over de PGL Copenhagen Major American RMR.

PGL Copenhagen Major American RMR: kwalificatiewedstrijden, format en schema

Formaat

In de Amerikaanse RMR zullen zestien teams uit Noord- en Zuid-Amerika strijden in een Zwitsers toernooiformaat. Teams worden ingedeeld op basis van hun huidige records in de Amerikaanse RMR en spelen onderlinge wedstrijden. Een team moet drie wedstrijden winnen om een ​​plek in de PGL Copenhagen Major veilig te stellen, terwijl twee nederlagen resulteren in uitschakeling. De concurrentie is hevig, met grote namen als Complexity, Team Liquid en FURIA die strijden om een ​​kans om de regio te vertegenwoordigen tijdens de eerste CS2 Major.

Zaaien

Zodra de teams zich hebben gekwalificeerd voor de Major, worden ze geplaatst in de Eliminatiefase en Openingsfase op basis van Valve's regionale klassement. Het best geplaatste team gaat rechtstreeks door naar de eliminatiefase, terwijl de overige vier teams zich een weg moeten banen door de openingsfase.

Schema en resultaten

De PGL Copenhagen Major American RMR gaat van start op zaterdag 17 februari. De top vijf teams van de RMR kwalificeren zich voor de Major, terwijl de rest wordt uitgeschakeld. Het schema voor de Amerikaanse RMR moet nog worden vastgesteld, dus houd ons in de gaten voor updates.

Hoe te kijken

Je kunt alle actie van het Amerikaanse RMR live volgen op Twitch. PGL zendt de wedstrijden uit op twee kanalen: primair en secundair. Daarnaast zullen community-omroepen de kwalificatiewedstrijden ook op hun individuele kanalen streamen. Zorg ervoor dat je meeluistert en je favoriete teams steunt!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws