Nieuws

February 13, 2024

Pas je piratenstijl aan in Skull and Bones: kleed je om en ontgrendel meer opties

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Skull and Bones is een spel dat veel aanpassingsmogelijkheden biedt, waardoor spelers zich kunnen kleden als de beste piraat om over de zeeën te varen. Als je je wilt omkleden in Skull and Bones, vind je hier alles wat je moet weten.

Pas je piratenstijl aan in Skull and Bones: kleed je om en ontgrendel meer opties

Waar u zich kunt omkleden

Om je in Skull and Bones om te kleden, moet je het Vanity Atelier bezoeken. Het eerste Vanity Atelier vind je in Saint Anne. Als je die locatie nog niet hebt bereikt, ga dan verder met de tutorial totdat je dat punt hebt bereikt. Je kunt een Vanity Atelier op je kaart identificeren door naar een spiegelpictogram te zoeken. Eenmaal binnen kun je communiceren met de NPC om toegang te krijgen tot opties om je uiterlijk of kleding te veranderen.

Meer kledingopties ontgrendelen

In de beginfase van het spel heb je misschien niet veel kleding om uit te kiezen. Als je echter de Premium Edition hebt gekocht voor de pre-orderbonussen, kun je jezelf snel transformeren van een sjofele schipbreukeling in een dreigende piraat. Bovendien kun je andere kledingartikelen verdienen door je schandeniveau te verhogen, missies te voltooien en artikelen via de winkel te kopen.

Je stijl veranderen

Als je in de toekomst je stijl opnieuw wilt veranderen, ga dan gewoon terug naar het Vanity Atelier. Je hoeft niet altijd naar Saint Anne te gaan om deze wijzigingen door te voeren, want Vanity Ateliers zijn op verschillende locaties over de hele wereld te vinden en altijd te herkennen aan het spiegelpictogram.

Conclusie

Je omkleden in Skull and Bones is een leuke en gemakkelijke manier om je piratenpersonage aan te passen. Bezoek het Vanity Atelier, ontgrendel meer kledingopties en verander je stijl wanneer je maar wilt. Omarm je innerlijke piraat en vaar in stijl!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws