Nieuws

February 15, 2024

Pas je laadschermen aan in Modern Warfare 3 voor een verbeterde multiplayer-ervaring

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Modern Warfare 3 biedt spelers de mogelijkheid om hun laadschermen aan te passen tijdens het laden in of uit een multiplayer-wedstrijd. Deze functie, hoewel eenvoudig, kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien in de instellingen.

Pas je laadschermen aan in Modern Warfare 3 voor een verbeterde multiplayer-ervaring

Aanpassingsopties

Hoewel de dagen van het maken van aangepaste emblemen in Call of Duty misschien achter ons liggen, zijn er nog steeds tal van aanpassingsopties beschikbaar in Modern Warfare 3 en Warzone. Spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan unieke wapens en voertuigcamo's, die kunnen worden verdiend via uitdagingen, evenementen of gekocht in de winkel. Bovendien kunnen spelers speciale visitekaartjes en emblemen uitrusten of zelfs een unieke clantag maken om hun vriendengroep onder de aandacht te brengen.

Het laadscherm wijzigen

Volg deze eenvoudige stappen om het laadscherm in multiplayer te wijzigen:

  1. Laad het CoD-hoofdkwartier in.
  2. Selecteer de multiplayer-optie.
  3. Scroll naar het tabblad Aanpassen.
  4. Kies de optie Laadscherm.
  5. Maak een keuze uit de beschikbare laadschermen die u hebt ontgrendeld.

Spelers hebben ook de mogelijkheid om het laadscherm willekeurig te selecteren op basis van hun ontgrendelde opties of om maximaal 10 favorieten te kiezen, waar de game doorheen bladert terwijl ze wachten of een multiplayer-wedstrijd verlaten. Om een ​​laadscherm als favoriet te markeren, kunnen spelers op de driehoekige knop op PlayStation of op de Y-knop op Xbox drukken wanneer ze het gewenste scherm bekijken.

Laadschermen ontgrendelen

Voor vergrendelde laadschermen zal Modern Warfare 3 spelers doorsturen naar de specifieke bundel waar ze deze aan hun verzameling kunnen toevoegen. Daarnaast zijn er gratis laadschermen die vergrendeld lijken, maar die je kunt verkrijgen door dagelijkse en wekelijkse uitdagingen te voltooien.

Up-to-date blijven

Om op de hoogte te blijven van nieuwe laadschermen in Modern Warfare 3 en Warzone, moeten spelers regelmatig het tabblad Gebeurtenis raadplegen, dat regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe uitdagingen en beloningen.

Door deze stappen te volgen, kunnen spelers hun laadschermen in Modern Warfare 3 eenvoudig aanpassen en hun multiplayer-ervaring verbeteren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws