Nieuws

February 15, 2024

Overwin het uitdagende baasgevecht met Bahamut Versa in Granblue Fantasy: Relink

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Granblue Fantasy: Relink bevat een intens baasgevecht met Bahamut Versa, de eindbaas van het hoofdverhaal. Deze ontmoeting kan een uitdaging zijn, maar met de juiste strategieën en voorbereidingen kun je als overwinnaar uit de strijd komen. Hier zijn enkele tips en adviezen om u te helpen Bahamut Versa te verslaan en Granblue Fantasy: Relink te voltooien.

Overwin het uitdagende baasgevecht met Bahamut Versa in Granblue Fantasy: Relink

Samenstelling van de partij

Hoewel er geen definitieve partijsamenstelling bestaat voor het Bahamut Versa-gevecht, is het belangrijk om een ​​uitgebalanceerd team samen te stellen dat schade kan aanrichten, genezen en ondersteuning kan bieden. De hoofdpersoon Gran/Djeeta is verplicht voor het gevecht en kan uitblinken als schadedealer en als genezer/ondersteunend personage. Personages als Cagliostro, Zeta, Charlotta en Lancelot zijn ook geweldige keuzes vanwege hun unieke vaardigheden en schade-output.

Uitrusting en sigils

Je team uitrusten met de sterkste wapens die beschikbaar zijn en de juiste Sigils is cruciaal voor succes. Hoewel de beste Sigils in de post-game worden verkregen, kun je je inventaris nog steeds uitbreiden door sidequests te voltooien en de Sigils die je al hebt te upgraden. Overweeg het gebruik van Sigils die linkaanvallen, Skybound Arts en kettinguitbarstingen stimuleren, de bewaking verbeteren, de laadsnelheid van je Skybound Art-meter verhogen, overlevingsvaardigheden bieden zoals Guts, de gezondheid in de loop van de tijd herstellen, de onoverwinnelijkheid vergroten na een perfecte ontwijking, de verdediging versterken op basis van lage gezondheid, herstel de gezondheid op basis van toegebrachte schade en verkort de cooldowns van vaardigheden.

Nivellering en meesterschap

Zorg ervoor dat uw gezelschap op de juiste manier op gelijke hoogte staat voordat u tegenover Bahamut Versa staat. Hoewel Bahamut Versa level 50 is, zou midden 40-jaren voldoende moeten zijn. Investeer bovendien in de Masteries van je team met MSP om statistische verbeteringen en vaardigheden zoals Perfect Guard en Perfect Dodge te ontgrendelen, die tijdelijke onoverwinnelijkheid verlenen.

Boss Fight-strategie

Het baasgevecht met Bahamut Versa bestaat uit drie fasen. In de eerste fase concentreer je je op het aanrichten van schade, het toebrengen van debuffs en het vermijden van langeafstandsaanvallen. Wees voorbereid op de krachtige aanvallen van Bahamut Versa, zoals de laserstraal en Hell's Flare, en breng teamgenoten snel tot leven als ze worden uitgeschakeld. Let in de tweede fase op Id, die naast Versa verschijnt. Gebruik lichte aanvallen en schakel tussen defensieve en offensieve strategieën. Val in de laatste fase de paarse kristallen aan die zich rond Id vormen en blijf vechten tegen Bahamut Versa. Blijf kalm en speel op safe om dit laatste deel van de strijd te overwinnen.

Beloningen

Door Bahamut Versa te verslaan, verdien je de aftiteling en ontgrendel je het post-game hoofdstuk met extra missies. Je ontvangt ook Mastery Points, Fortitude Crystals en een Flawed Prism voor het upgraden van Sigils.

Met deze tips en strategieën kun je het uitdagende baasgevecht met Bahamut Versa overwinnen en Granblue Fantasy: Relink voltooien. Succes!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws