Nieuws

October 31, 2023

Overleef het intense Tarkov Halloween-evenement en claim epische beloningen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Escape From Tarkov staat bekend om zijn in-game evenementen die spelers door de jaren heen scherp houden. Op dit moment worden spelers geconfronteerd met een intens evenement met Halloween-thema in Tarkov, dat hen tot het uiterste van hun mogelijkheden drijft – en tegelijkertijd een aantal ongelooflijke beloningen oplevert. Het is een van de meer complexe, innovatieve evenementen die we de afgelopen jaren in Escape From Tarkov hebben gezien, en dat betekent dat een gids voor het Tarkov Halloween-evenement van het grootste belang is.

Overleef het intense Tarkov Halloween-evenement en claim epische beloningen

Slenter gemakkelijk door het evenement

Als je met zo weinig mogelijk uitdaging door het evenement wilt slenteren, bekijk dan onze onderstaande gids. Zoals bij veel Tarkov-evenementen hangt het succes hiervan bijna volledig af van je vaardigheden als PMC. Het is allemaal goed en wel dat deze gids de stappen beschrijft die je moet volgen, maar het is aan jou om over de gunny-vaardigheden te beschikken om je door deze nachtmerrieachtige gebeurtenis te loodsen.

De aankomst van Zriyachiy

Dit jaar draait het allemaal om Zriyachiy, en hij komt met zowel geschenken als wapens, maar het is alsof je nog nooit eerder hebt gezien. Hier is onze stapsgewijze handleiding (met enkele toptips) voor het overwinnen van het Escape From Tarkov Halloween-evenement.

Hij is in eerste instantie vriendelijk

Op elke kaart heb je de kans om Zriyachiy te vinden, een van de nieuwste bazen in Escape From Tarkov die vorig jaar kennis maakte met Lighthouse. Hij is in het begin vriendelijk en zal willekeurige buit op de grond laten vallen als je hem benadert. Dit Tarkov Halloween-evenement begint echter wanneer je misbruik maakt van zijn vriendelijke staat om hem zonder veel uitdaging te vermoorden.

Lockdown

Zodra je Zriyachiy hebt vermoord, zul je merken dat alle extracten ontgrendeld worden, tenminste voor jou. Alle andere spelers hebben hun extractielocaties vergrendeld en kunnen de kaart niet verlaten. Er moet helaas een enorm obstakel worden overwonnen om ze weer te ontgrendelen.

Stop het ritueel

Nu Zriyachiy dood is, heb je zeven minuten om een ​​cultistisch ritueel te vinden, te verstoren en te stoppen. Het is niet moeilijk om het op te sporen; het wordt gemarkeerd door een enorme blauwe straal die omhoog reikt tot in de nu stormachtige lucht. Zodra je de rituele plek bereikt, zul je te maken krijgen met woedende, bloeddorstige cultisten die proberen Zriyachiy weer tot leven te wekken – en dat wil je zo snel mogelijk doen.

Loop.

Als je er niet in slaagt het Ritueel te stoppen, zal een 'wraakzuchtige Zriyachiy' uit de dood worden opgeroepen, en hij is bijna onmogelijk te doden. Elk ledemaat (inclusief het hoofd en de thorax) beschikt over 6.666 gezondheid – dat is bijna 40.000 HP. Hij achtervolgt je naar de uiteinden van de kaart om je te elimineren, en alleen het best gecoördineerde, overweldigde team zal hem kunnen elimineren. Als je hem kunt doden, gaan de extracten open en krijg je een aantal leuke beloningen.

Toptips voor het Tarkov Halloween-evenement

Dat is het pad dat u moet volgen, maar hier zijn een paar belangrijke tips die u nodig heeft om te slagen.

  • Groene Flare-items werken niet tegen Cultisten (er kunnen geen bondgenootschappen mee worden gesloten), maar ze werken wel tegen bazen zoals Glukhar, die je zullen helpen tegen de Cultisten te vechten
  • Als de Cultisten hun ritueel kunnen voltooien, word je getroffen door ontwrichtende debuffs waardoor je wapen voortdurend vastloopt
  • Perfotoran en XTG-12 zijn de enige medische artikelen die cultistische gifstoffen verwijderen, dus zorg ervoor dat je het een of het ander bij je hebt
  • Cultisten zijn gedegradeerd voor het evenement en hebben nu hoorbare voetstappen en kunnen op de thermiek verschijnen
  • Als je als Player Scav speelt en het Zriyachiy-ritueel is voltooid, wordt ook jij door hem en zijn cultisten opgejaagd

Conclusie

Profiteer van het spannende Tarkov Halloween-evenement zolang het duurt! Volg de gids, gebruik de tips en overwin de uitdagingen om de zoete beloningen te oogsten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws