Nieuws

February 15, 2024

Optimaliseer uw gouden badge-collectie in Granblue Fantasy: Relink

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Als je gouden Dalia-badges en tickets wilt verzamelen in Granblue Fantasy: Relink, dan is dit de beste manier om dat te doen.

Optimaliseer uw gouden badge-collectie in Granblue Fantasy: Relink

Gouden badge-tickets verzamelen

Om gouden Dalia-badges te krijgen in Granblue Fantasy: Relink, moet je gouden badgetickets uitgeven in online snelle missies. Elk ticket garandeert je één Gold Dalia Badge, maar je bent beperkt tot het gebruik van drie tickets per zoektocht. Als je meer tickets hebt, moet je extra Quick Quest-rondes spelen om meer badges te verdienen. Dat betekent dat je eerste stap het verzamelen van de tickets is, en dat je ze vervolgens kunt gebruiken om de badges in Quick Quest te verkrijgen.

Hier is elke manier om Gold Badge-tickets te krijgen:

  • Verdien ze als eerste duidelijke beloning bij verschillende Boss-missies.
  • Claim dagelijks één ticket via de Check-In Bonus in het Quick Quest-menu.
  • Voltooi drie Quick Quests om een ​​extra ticket te claimen via de Play Bonus-functie van het Quick Quest-menu.

Landbouw gouden Dalia-insignes

Als het je doel is om Gold Dalia Badges te verzamelen, is je beste strategie om continu Quick Quests te spelen voor Gold Badge-tickets. Hoewel je online moet spelen om de tickets voor badges te kunnen gebruiken, kun je nog steeds tickets verdienen door offline Quick Quests te spelen via de speelbonus, ervan uitgaande dat je AI-groep klaar is voor de uitdaging. Het spel schaalt je echter terug naar het niveau van de speurtocht, waardoor je niet snel speurtochten met een lagere moeilijkheidsgraad kunt verslaan, zoals wanneer je ze rechtstreeks vanaf de balie selecteert. Persoonlijk vind ik online spelen efficiënter omdat zelfs spelers met een laag niveau de neiging hebben beter te presteren dan de AI, dus ik raad aan om je te concentreren op online Quick Quests voor landbouw.

Vergeet niet dat gouden Dalia-badges zeldzaam en moeilijk te verzamelen zijn, maar door deze strategieën te volgen, kunt u uw kansen vergroten om ze te verkrijgen en ze in te ruilen voor waardevolle items bij Siero's Knickknack Shack.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws